Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο D. Beckham και η Ολυμπιακή Φλόγα...

Σε μια σεμνή, όσο και επιβλητική τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο, υπό βροχή, παραδόθηκε από την ΕΟΕ η Ιερή Φλόγα στην οργανωτική Επιτροπή "Λονδίνο 2012".

 

 Γκλαμουριά στην παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας
Ο Αλέξης Κωστάλας ανοίγοντας την τελετή μίλησε για την φιλοξενία των Ελλήνων. Κάνοντας μάλιστα χιούμορ ανέφερε ότι για να δείξουμε τη φιλοξενίας μας στους Άγγλους φέραμε και τον καιρό τους σήμερα.

Παρόντες στο Καλλιμάρμαρο ήταν επίσης ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, ο υπουργός Αθλητισμού και Ολυμπιακών Αγώνων της Βρετανίας, Χιού Ρόμπερτσον, ο σούπερ σταρ του βρετανικού και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, καθώς επίσης και πολλά αθλητικά στελέχη από τη χώρα μας, όπως και εκατοντάδες εθελοντές.





Η Φλόγα, την οποία παρέλαβε η Πριγκίπισσα Άννα και στη συνέχεια αποχώρησε με τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής αποστολής, θα διανυκτερεύσει απόψε στη βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα και αύριο θα «πετάξει» με ειδικά ναυλωμένο αεροσκάφος για τη στρατιωτική βάση Κούλντροουζ στην Κορνουάλη, απ' όπου θα ξεκινήσει και η Λαμπαδηδρομία επί βρετανικού εδάφους.



Στο μεταξύ παρά τη βροχή, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τελευταίοι λαμπαδηδρόμοι ήταν οι χρυσοί Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και ο Κινέζος Λι Νινγκ, ο οποίος είχε ανάψει το βωμό στο Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνου στη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008.





Η ολυμπιακή φλόγα παραδόθηκε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο στην πριγκίπισσα Άννα, που συνοδευόταν από πέντε νεαρά παιδιά από τη Μεγάλη Βρετανία.
 Από το Λευκό Οίκο στην Αθήνα                                                                                               
Σύμφωνα με πληροφορίες, o David Beckham κατέφτασε στην Αθήνα με γνωστή αγγλική αεροπορική εταιρεία λίγο μετά τις 14:00! Κατευθύνθηκε σε μεγάλο ξενοδοχείο της πόλης και στις 18:00 αναμένεται να τον δούμε στο Καλλιμάρμαρο, μαζί με την αγγλική αποστολή!

Ο αγαπημένος celebrity, είναι ιδιαίτερα περήφανος που έχει αναλάβει αυτήν τη σπουδαία αποστολή και μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες διέσχισε τον Ατλαντικό για να φθάσει στη χώρα μας, αφού πριν χρειάστηκε να βρεθεί στην Ουάσινγκτον και μια εκδήλωση στο Λευκό Οίκο. Συγκεκριμένα ο David έδωσε το “παρών” στη δεξίωση του Barack Obama για την ανάδειξη της ομάδας του στην πρώτη θέση της Major League Soccer Championship.




 
Οι φήμες τον ήθελαν να ήταν ανάμεσα στους Λαμπαδηδρόμους στην Αρχαίο Ολυμπία αλλά ο ρόλος του μάλλον θα είναι έκπληξη... Άλλωστε οι Άγγλοι διοργανωτές ήθελαν να κρατήσουν μυστική ακόμα και την άφιξή του στη χώρας μας.
Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε μαζί με την πριγκίπισσα Άννα που επισκέφτηκε χθες το μεσημέρι την Ακρόπολη και αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του, το απόγευμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.




Ο David θα είναι αυτός που θα παραδώσει την Φλόγα στο Λονδίνο για την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων, όπως επιβεβαιώνει και το ειδησεογραφικό πρακτορείο reuters. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής μοιράστηκε την ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook.


* πηγή: newsit, TLIFE







Η "ακροδεξιά" πλευρά του Αντώνη που έγινε ...Σαμαράς!

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ οι υπηρεσιακοί της μηνιάτικης κυβέρνησης και της μιας μέρας οι βουλευτές...  Πριν την ορκωμοσία, είδες διαδικτιακά το "ακροδεξιό" παραλήρημα Σαμαρά, όπως αποκάλεσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης, στο ΣΚΑΪ, την απευθείας ομιλία του στην Κ.Ο. της Ν.Δ. Και είναι να τρελαίνεσαι με την στροφή του και τη λατρεία του πια στο μνημόνιο, όταν ο ίδιος πριν ένα χρόνο δήλωνε: "το Μνημόνιο προκαλεί ασφυξία στην ελληνική οικονομία". Ήταν πολέμιός του, μα τώρα ένθερμος υποστηριχτής του. Και αναρωτιέσαι... Πώς μπορεί να σου κουνιέται, όταν από το "καταραμένο" ποσοστό 33%, που με αυτό το κόμμα του έγινε αξιωματική αντιπολίτευση, το κατέβασε στο "κολασμένο" 18,9% και δεν "άνοιξε μύτη";
 Ο Αντώνης άλλαξε. Έγινε Σαμαράς...



                                  Ομιλία Αντώνη Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ                                    
Απέφυγε τις ονομαστικές αναφορές στα κόμματα, δεν μίλησε ούτε μια φορά για τον παραδοσιακό πολιτικό αντίπαλο το ΠΑΣΟΚ και φωτογράφιζε σε κάθε αποστροφή της ομιλίας του τον ΣΥΡΙΖΑ...

Οι επιθέσεις του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, δεν έχουν τελειωμό...
Και το βρώμικο δίλλημα που μετατρέπει τις εκλογές της 17ης Ιουνίου σε ...δημοψίφισμα των Ελήνων είναι, κατ΄αυτόν: "εντός ή εκτός Ευρώπης", "δραχμή ή ευρώ";
Είναι το ίδιο που, λίγο καιρό πριν και ερχόμενος από τις Κάννες, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ήθελε να το θέσει ενώπιον του ελληνικού λαού. Ένα δίλλημα που τον "καθαίρεσε" από την πρωθυπουργία της χώρας και από την καρέκλα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ο σημερινός Αντώνης Σαμαράς δεν έχει καμμία σχέση με τον Αντώνη του χθες.
Χθες ο Αντώνης έτριζε τα δόντια στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: "Τώρα ήλθε η ώρα να αξιολογηθεί συνολικά η πορεία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόστηκε από πέρυσι έως τώρα. Που αποδείχθηκε λανθασμένη σε όλα . Ποτέ οικονομική πολιτική δεν έπεσε τόσο έξω σε όλα" με  το μνημόνιο...
Και το έλεγε σε όλους τους τόνους: "Θα καταψηφίσω την νέα δανειακή σύμβαση"... 
Ο Αντώνης που, μέσα σε μια νύχτα, μετατράπηκε σε ...Σαμαράς, όχι μόνο την υπέγραψε με ...χέρια και πόδια, αλλά... διέγραψε και όσους τόλμησαν να πάνε κόντρα του, να την καταψηφίσουν... 

Ο Σαμαράς τού "αυτή τη στιγμή που μιλάμε" είναι σκληρός απέναντι στους έλληνες. 
Δεν κάνει κουβέντα γι αυτούς που έθεσαν τέλος στη ζωή τους γιατί τους γονάτισε το "Εαυγγέλιο" που υμνεί: το μνημόνιο...
Τακίμιασε με το άλλωτε εχθρικό του κόμμα, το ΠΑΣΟΚ και εξαπολύει χίλιους  μύδρους σε όλους εκείνους που τυγχάνει να μη συμφωνούν με του μυαλού του τη σκέψη.

"Η Ελλάδα οδηγήθηκε στο αδιέξοδο και τώρα αντιμετωπίζει την καταστροφή. Η έξοδος από το ευρώ στην οποία τη σπρώχνουν οδηγεί στην καταστροφή", λέει και δεν ψάχνει να βρει τον αίτιο της καταστροφής της. 
Ίσως πιστεύει κι αυτός, αυτό που έλεγε ο Θόδωρος Πάγκαλος: "Μαζί τα φάγαμε" και κατά συνέπεια ο λαός πρέπει να πληρώσει το λογαρισμό, κάτι που το κάνει 2,5 χρόνια τώρα...

Κάνει λόγο για ..."επαναδιαπραγμάτευση" του Μνημονίου, στην επικοινωνιακή του παράσταση και σου αποκρύπει πως, επειδή το Μνημόνιο δεν φτάνει, θα παρθούν περισσότερα και σκηρότερα μέτρα!!! 

Τα χαράτσια όπου νάναι σου χτυπούν την πόρτα της απόγνωσής σου κι εκείνος "περί άλλων τυρβάζει"...

Σου λέει στη μούρη: "Από τη μία, να αλλάξουμε τα πάντα στην Ελλάδα, με αλλαγές που να γίνονται, σε μια Ευρώπη που και αυτή αλλάζει και από την άλλη, να ζήσουμε τον τρόμο της εξόδου από το Ευρώ, τον τρόμο της απομόνωσης, εκτός Ευρώπης, και της κατάρρευσης όσων είχαμε φτιάξει μέχρι τώρα".
Και μένεις να ψάχνεσαι "τί έφτιαξε μέχρι σήμερα" από τη θέση της ...αξιωματικής αντιπολίτευσης και μέχρι πρότινος αντίθετος του Μνημονίου;  

Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος, πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ισχυρίζεται πως "με την κρίση της Ελλάδας η Γερμανία της Μέρκελ έχει κερδίσει, περίπου, 16 δισεκατομμύρια ευρώ. Κανείς, όμως, δεν μιλά γι αυτό...
Από το 1 ευρώ που μπαίνει στη χώρα, το 0,7 επιστρέφει στην Γερμανία...
Η ευρωπαϊκή Ένωση, τόσα χρόνια δεν μιλούσε γιατί είχε και εξακολουθεί να έχει τεράστια οφέλη από τις εισαγωγές''...

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, τί σε περιμένει, μέχρις τις 17 Ιουνίου, που τόλμισες να μην τον "χρίσεις" ...αυτοδύναμο στις εκλογές της 6ης Μαΐου...
Μνημονιακοί ύμνοι και... αντιτσιπρισμοί ήδη βρίσκονται στο στο στοματικό του όπλο...

Το άρθρο του κυρίου Βλουτή αναρτήθηκε και... ΕΔΩ...

ΑΡΕΣΕΙ:

* Miliaraki Olumpia, Konstantinos Mpasiouras and 16 others like this.


ΣΧΟΛΙΑ:

Μίκα Θεοδωράκη Τα ζώα! Που λέει με πάθος και ένας φίλος μου.

Miliaraki Olumpia ΩΩΩΩΩΧ !!!ΠΙΚΡΑ....ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...