Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

"Χάθηκε" από τον Οίκο Ευγηρίας, ο Γιώργος Μαρίνος!...

Το θρίλερ συνεχίζεται...
Ούτε ο φίλος του Σταμάτης Φασουλής 
δεν ξέρει που βρίσκεται...Εξαφανίστηκε ο Γιώργος Μαρίνος
Εξαφανίστηκε χωρίς καν να χαιρετήσει κανέναν, από τον Οίκο Ευγηρίας στο Γέρακα, ο Γιώργος Μαρίνος. Ο γνωστός showman εγκατέλειψε τον Οίκο, που τον φιλοξενούσαν και έχει απομονωθείμ άγνωστο που...
Από την περασμένη άνοιξη, ο Γιώργος Μαρίνος, φιλοξενούταν σε έναν Οίκο Ευγηρίας στο Γέρακα, ο οποίος πληροί όλες τις πολυτελείς προϋποθέσεις διαμονής, ενώ ο ίδιος ο ηθοποιός δεν φαίνεται να είχε πρόβλημα με τη νέα του στέγη.
Μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε με τα προβλήματα υγείας, που τον ταρακούνησε ψυχολογικά, ο Γιώργος Μαρίνος μεταφέρθηκε εκεί με τη βοήθεια που του παρείχαν – όπως λένε οι πληροφορίες – τόσο η Μαριάννα Λάτση, όσο και ο Σταμάτης Φασουλής.
Ο καλός του φίλος Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος ήταν στο πλευρό του στη δύσκολη περίοδο με το πρόβλημα υγείας που είχε, αποκάλυψε: "Εδωσα πολλά για εκείνον, για έξι ολόκληρους μήνες του αφοσιώθηκα στη δοκιμασία του, μα ποια δεν τον βλέπω. Νοίκιασε ένα σπίτι πρόσφατα, έφυγε από τον οίκο αποκατάστασης που είχε καταλήξει μετά το Σπίτι του ηθοποιού, πήρε τις αποφάσεις του και εγώ τις αποστάσεις μου".
Ακόμη, άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά δήλωσαν πως ο Γιώργος Μαρίνος έφυγε σαν κυνηγημένος και χωρίς να χαιρετήσει κανέναν. 
Ούτε καν την ψυχολόγο με την οποία ήταν σε καθημερινή επικοινωνία.
Την ίδια στιγμή η βίλα του στο Νέο Βουτζά παραμένει εγκαταλελειμμένη, ενώ οι γνωστοί τους δεν ξέρουν καν αν μένει στο διαμέρισμα που είχε στους Αμπελόκηπους, μιας και λέγεται πως φέτος ήταν σε συζητήσεις για την πώλησή του.
Πριν από λίγα 24ωρα σημειώθηκε το περιστατικό της εξαφανισής του και, όπως λένε εντός του Οίκου, φαίνεται πως άνοιξε την πόρτα κι έφυγε χωρίς να χαιρετήσει κανέναν, άγνωστο για ποιον λόγο αλλά και με ποιον προορισμό.
Πάντως, οι ιθύνοντες και εργαζόμενοι, όπου διέμενε ο Γιώργος Μαρίνος, κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για τον εντοπισμό του.