Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Μ. ΚΑΛΑΡΑΣ: "Δεν θα σταματήσω ν΄αγωνίζομαι"!...

 Σ Ο Τ Σ Ι  2014
Ο Παραολυμπιονίκης μας πέτυχε το στόχο του και δηλώνει ευτυχής...
"Θέλω να μπορέσω να διεκδικήσω να είμαι και πάλι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στην Κορέα", είπε ο αθλητής, με το τέλος των προσπαθειών του στο αγωνιστικό μέρος της 11ης Χειμεινής Παραολυμπάδας...
| του Κώστα Βλουτή
kostas.vloutis@gmail.com
* Αφιέρωμα στην προσπάθεια του Παραολυμπιονίκη μας, Μάκη Καλαρά, στα Αθλητικά της εφημερίδας "Η ΝΙΚΗ"...

 Οι 11οι Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες περνούν στην Ιστορία του Παγκόσμιου Ειδικού Αθλητισμού με επιτυχία, αφού -κατά τη διάρκεια των 10 ημερών- δόθηκαν 80 συνολικά μετάλλια, εκ των οποίων τα 30 χρυσά!!!

  Ο Έλληνας Πραολυμπιονίκης της Αθήνας, Μάκης Καλαράς, κατάφερε να πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στους Αγώνες και μάλιστα, στο δεύτερο αγώνισμά του, στο γιγαντιαίο σλάλομ sit ski, να κατακτήσει την 22η θέση στο αγώνισμα όπου, συνολικά, συμμετείχαν 47 αθλητές.
  Ο 37χρονος παραολυμπιονίκης, που, στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη δισκοβολία, με επίδοση 1:52.77, ήταν 30ός στο πρώτο σκέλος του αγωνίσματος στο «Rosa Khutor» στο Σότσι. Έτσι, προκρίθηκε στο δεύτερο και με επίδοση 1:44.83 τερμάτισε 23ος και βελτίωσε τη θέση του στην τελική κατάταξη, καθώς πλασαρίστηκε 22ος σε σύνολο 47 αθλητών από 26 χώρες (3:37.60).
  Όπως τόνισε και η αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Σότσι και μέλος της Ολομέλειας της ΕΠΕ, Σάσα Γκούφα, η επιλογή του Μάκη Καλαρά "δικαίωσε τις προσδοκίες", αφού ο αθλητής στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στην παρθενική του εμφάνιση σε Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες.

  "Είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω πως πέτυχα το στόχο μου, με την πρώτη κι όλας
συμμετοχή μου σε αυτούς τους αγώνες. Θα συνεχισω να αγωνίζομαι και να πάρω μέρος σε πολλούς αγώνες, σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια κύπελλα, ώστε να βελτιώσω την κατάταξή μου και να μπορέσω να διεκδικήσω να είμαι και πάλι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στην Κορέα", είπε ο αθλητής, με το τέλος των προσπαθειών του στο αγωνιστικό μέρος της Χειμεινής Παραολυμπάδας του Σότσι...

  Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα έδωσε το "παρών" στην τέταρτη κατά σειρά Χειμερινή Παραολυμπιακή διοργάνωση και η ελληνική σημαία κυμάτισε στις τελετές έναρξης και λήξης αλλά και σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Η αποστολή επιστρέφει το πρωί (9:05) της Τετάρτης στην Αθήνα, μέσω Κωνσταντινούπολης.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το νέο φύλλο της "ΝΙΚΗΣ" με την υπογραφή του Κώστα Βλουτή!

Αριθμός φύλλου: 1317
Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Θέματα που απσχολούν το πρωτοσέλιδο της Αδέσμευτης Πολιτικής Εφημερίδας "ΝΙΚΗ" 


 
















Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α
Κάνει το σταυρό του και λέει:
"Δεν έχει τέλος η φτώχεια, κύριε Σαμαρά"...
| του Κώστα Βλουτή
kostas.vloutis@gmail.com

Ο εφιάλτης ενός άνεργου πατέρα που ζει σε μία τρώγλη, με τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά... Ο ρόλος της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, στη Νίκαια, αλλά και του πατέρα Προκόπιου, απέναντι στους νεόπτωχους της κρίσης, όπως είναι ο 60άρης άνεργος.

E u r o s t a t
Φτωχός 1 στους 3 κατοίκους, στην Ελλάδα.    



 Το σύμβολο της απόλυτης γυναίκας


20 χρόνια με τη Μελίνα στην καρδιά...
"Αχ και να ήξερες πόσο ανάγκη έχουμε ανθρώπους σαν και σένα, σήμερα", γράφει αναγνώστης σε επιστολή του...

 Magnify Image
 Στη Νίκαια. Ευγενική παραχώρηση από το 'Ίδρυμα Μ. Μερκούρη
Στη Νίκαια. Ευγενική παραχώρηση Ίδρυμα Μελίνας Μερκούρη Πηγή: www.lifo.gr


 
Π Ρ Ο Ε Κ Λ Ο Γ Ι Κ Ο Σ  Π Υ Ρ Ε ΤΟ Σ
Ποιοι μπαίνουν στη μάχη για τις δημοτικές εκλογές;
Υποψήφιοι της Β' Περιφέρειας Πειραιά ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ..."ξίφη" τους, με το πολιτικό θερμόμετρο να ανεβαίνει και να "κοιτά" το... Θεό!

Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και όπου να'ναι ξεκαθαρίζει το  τοπίο, όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές στον Πειραιά και στους άλλους δήμους της Β' Περιφέρειας...
Σελ.: 4 |




Κ Υ Π Ε Λ Ο  Π Ε Ι Ρ Α Ι Α
ΕΘΝΙΚΟΣ, Ο ΝΕΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ
Επικράτησε του ΑΕΤΟΥ Κορυδαλλού με 2-1, στο Καραϊσκάκη... Η διοίκηση των ΑΕΤΩΝ "κατακεραυνώνει" τη διαιτησία με επιστολή της στον τύπο.
ΝΙΚΗ sport Σελ.: 8 |







Η εφημερίδα "Η ΝΙΚΗ" εξασφάλισε, για τους αναγνώστες της, τρεις 2πλές ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ να δουν την παράσταση "Σοράχ, ο μάγος" στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις (Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη). 
Λεπτομέριες Σελ.: 6 |