Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Η Σουηδία νικήτρια της Γιουροβίζίον




ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...


 ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ 2012                                                                                                                
Με την Ελλάδα να διαγωνίζεται 16η στη σειρά και την Κύπρο όγδοη διεξήχθει στο Αζερμπαϊτζάν ο τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Γιουροβίζιον που μεταδόθηκε στις δέκα το βράδυ απευθείας από τη ΝΕΤ και σε υψηλή ευκρίνεια από την ΕΡΤ-HD.
Με τη Σουηδία να κερδίζει τον διαγωνισμό, την Ελλάδα και την Κύπρο να καταλαμβάνουν την  17η και 16η θέση αντίστιχα...

Την 2η θέση κατάλαβαν τα "μωρά" από τη Ρωσία, ενώ τρίτος ήρθε ο Ζέλικο από την Σερβία...
   
Η Loreen τραγούδησε το “Euphoria” και εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα μακρύ φαρδύ φόρεμα τύπου κιμονό, σε γήινες αποχρώσεις με μαύρα κρόσσια. Το highlight στο σκοτεινό σκηνικό της εμφάνισής της είναι το ειδικό εφέ με τα χιόνια που πρωτοείδαμε στο Melodifestivalen.


Το τραγούδι έχουν γράψει οι Peter Boström και Thomas G.
Την αγάπη του κόσμου κέρδισαν όμως και οι 6 γιαγιάδες από την Ρωσία, τα ..."μωρά" όπως τις αποκάλεσαν που ερμήνευσαν το τραγούδι “Party for everybody”...

...αλλά και ο Zeljko Jocksimovic της Σερβίας.
Η Ελλάδα συμμετείχε στον Τελικό με την Ελευθερία Ελευθερίου και το τραγούδι "Aphrodisiac", σε μουσική και στίχους Δημήτρη Στάσσου, Mikaela Stenström και Dajana Lööf, που πήρε το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά στον Α' Ημιτελικό της Τρίτης 22 Μαΐου.

Το σχόλιο παρουσιαστή εκπομπής του BBC μετά το τέλος της εμφάνισης της Ελευθερίας στη σκηνή, θεωρήθηκε από πολλούς άκρως προσβλητικό και αγενές: 
"Η Ελλάδα είναι τόσο φτωχή, που ούτε ένα κανονικό φόρεμα στην τραγουδίστρια δεν μπορούσε να αγοράσει!''.


Με απίστευτη ενέργεια η Ελευθερία Ελευθερίου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. 
Χόρεψε σαν επαγγελματίας, χαμογέλασε στην κάμερα σαν σταρ, αλλά φωνητικά το τραγούδι είχε ελλείψεις. 
Παρ΄ όλα αυτά, η νεαρή τραγουδίστρια έδειξε ότι...το λέει η ψυχή της και το κοινό έγινε ένα μαζί της και άρχισε να τραγουδάει...Aphrodisiac!

Στην όδγοη θέση η Ήβη Αδάμου για την Κύπρο. 
Η παρέα από τις κυρίες εντυπωσίασε  με τη δυναμική της χορογραφία και την εξαιρετική ερμηνεία της νεαρής τραγουδίστριας. Μία θέση μετά, η Γαλλία.



Στον ημιτελικό η Ελευθερία ήρθε τρίτη και η Ήβη την 7η θέση...

Τον σχολιασμό για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ έκανε η αξιοπρεπής Μαρία Κοζάκου.

Στον Τελικό συμμετείχαν συνολικά 26 χώρες, είκοσι από τους δύο Ημιτελικούς (δέκα από κάθε έναν), καθώς και απευθείας οι "big five", δηλαδή το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία και η Ιταλία, όπως και το Αζερμπαϊτζάν ως διοργανώτρια χώρα.

ΑΡΕΣΕΙ:




ΣΧΟΛΙΑ:

* Κάκια Παυλίδου Ξυπόλητη η Επιτυχία!....
53 minutes ago · · 1
* Nikitas Soulos γι αυτο εχω ευφορια σημερα !!!!
36 minutes ago · · 1
* Christine Gourtsoulidou ΠΑΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ? ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...
* Lifetime GR ‎3erastiko!!! eforia na ferei to frikio? skiaxthka!!!
10 hours ago · · 1
  *
Nick Rammos έχω την αμυδρή εντύπωση ότι κάτι έχασα.. κοιμόμουν βλέπεις.. Διαβάζοντας όμως για Γιουροβίζιον, μπερδεύτηκα περισσότερο. Γιατι Γιουροβίζιον και αξιοπρέπεια, δεν πάνε μαζί στα δικά μου ιδεώδη. Περισσότερο το "πατώσαμε" ταιριάζει..
* Christine Fotopoulou KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑ!!!! ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΦΩΝΑΡΑ!!!!ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΩ ΕΤΣΙ.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ (ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ) ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ.....ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ -ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΑΝΤΑ- ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!
*Dina Ven εμενα μου αρεσε πολυ η σουηδια και χαρηκα που κερδισε, ηταν αναμενομενο!!!!! το τραγουδι της Κυπρου περιμενα οτι θα ειχε καλυτερη θεση , της Ελλαδας παλι δεν μπορω να πω οτι με ειχε ενθουσιασει :)).
Dina Ven και για μενα!!!!!!!!!!!!
*
Tasos Stasoylakis ontws polu kalo!!!
 
Paylos Ever ‎:)
Theo Gr O Kipouros Οντως καλο αλλα εμενα μου ερεσε πιο πολυ αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=PSQdnvzV8CE



www.youtube.com

Ott Lepland will represent Estonia at the 2012 Eurovision Song Contest in Baku, Azerbaijan with the song "Kuula"
Friday at 12:16am · · 1

Dina Ven και της ιταλιας ηταν αρκετα καλο
*Stelios M. Koundourakis Δεν απέχει πολύ απ' τη κορυφή

Kay Black polu kalo auto k tis servias :)

Paraskevi Malouxou Εντυπωσιακή περφόρμερ... κίνηση... τραγούδι!!!!! μπράβο της!!!!!

Η 'Ανγκελα Μέρκελ δεν ξέρει που πέφτει το... Βερολίνο!!!

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που έδειξε το γερμανικό κρατικό κανάλι, με την Καγκελάριο της Γερμανίας, κυρία Άνγκελα Μέρκελ,  να μπερδεύει το Βερολίνο  με τη...Ρωσία!!! Είναι απίστευτο, όσο και αληθινό..

ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ Η ΜΕΡΚΕΛ                               


Είναι απίστευτο, όσο και αληθινό... 
Ο παρουσιαστής την ...σηκώνει στον πίνακα και στο μάθημα της ...γεωγραφίας.
Το αποτέλεσμα είναι άκρως ξεκαρδιστικό και το  ακροατήριο ξεσπά σ εχειροκροτήματα για την "αδιάβαστη" Ανγκελα που μένει ...μεταξεταστέα...

Κι επειδή τα λόγια, σε τέτοιες στιγμές, είναι περιτά, σε αφήνω να την απολαύσεις στο παρακάτω βίντεο:

ΠΩΛΕΙΤΑΙ το σπίτι του Μητροπάνου...

Το "Κόκκινο Σπίτι" - όπως το αποκαλούσαν στο Ψυχικό λόγω του χρώματός του - θα μπει σε λίγο στην ιστορία σαν το "τελευταίο σπίτι του Μητροπάνου"... Ο λαϊκός τραγουδιστής μας έχει "μετακομίσει" στη γειτονιά των Αγγέλων κι ενώ η απουσία του είναι δυσαναπλήρωτη, η οικογένειά του μπαίνει πια στη διαδικασία πώλησης της ιστορικής μονοκατοικίας, λόγω ανάγκης...
Η οικογένεια του τραγουδιστή μετκομίζει...     

Το "παλατάκι" του τραγουδιστή, που απέκτησε από τη δουλειά του,  αποτελείται από τέσσερα επίπεδα, υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και μια μεγάλη σοφίτα, που είναι στην ουσία ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Στο υπόγειο υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ και δωμάτια για το προσωπικό, ενώ το ισόγειο χαρακτηρίζεται από το άνετο καθιστικό, στο οποίο ο Δημήτρης Μητροπάνος και η σύζυγος του υποδέχονταν τους φίλους τους, τις εποχές που στο σπίτι ακούγονταν μόνο γέλια και τραγούδια.



 
Η σύζυγός του, Βένια, πουλάει την συγκεκριμένη κατοικία έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ και μετακομίζει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Στις φωτογραφίες, μέρος του σπιτιού στο οποίο, ο δημοφιλής τραγουδιστής, περνούσε ξέγνιαστες στιγμές με την οικογένειά του.

Η οικογένεια του μεγάλου τραγουδιστή που με τη φωνή του συντρόφευσε τις αγωνίες, τους καημούς, τις αγάπες και τους χωρισμούς μας,  αποφασισε να μετακομίσει στο Κολωνάκι...

Όπως μας πληροφορεί ο ρεπόρτερ της Real Life, η αξία του "σπιτιού" ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ, είναι μονοκατοικία και βίσκεται στην περιοχή του Ψυχικού.
Ήδη η γυναίκα του αξέχαστου τραγουδιστή έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να μετακομίσει στο Κολωνάκι,   τη στιγμή που δεκάδες κάτοικοι του τελευταίου το εγκαταλείπουν.

Να σου θυμίσω πως, στις 17 Απριλίου του 2012, ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία με οξύ διαρροϊκό σύνδρομο και εμετούς. Εκεί εμφάνισε πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή στις 11.00 το πρωί.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με έκτακτες μετατροπές των προγραμμάτων τους απέτισαν φόρο τιμής μεταδίδοντας τραγούδια και βιντεοσκοπήσεις των επιτυχέστερων ερμηνειών του  καθώς και δηλώσεις πολλών που συνεργάστηκαν μαζί του.
Η κηδεία του τελέστηκε στις 19 Απριλίου 2012 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ η σορός του βρισκόταν από νωρίς το πρωί στο παρεκκλήσι του νεκροταφείου (Άγιος Λάζαρος), όπου παρευρέθηκαν για έναν τελευταίο αποχαιρετισμό φίλοι, συγγενείς αλλά και χιλιάδες απλού κόσμου.



ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κύριε Σαμαρά, κυρία Μπακογιάννη...

Ολομέτωπη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην εθνική συνδιάσκεψη της ΝΔ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. "Με τις προτάσεις του θα οδηγήσει τη χώρα εκτός Ευρώπης. Είναι μια τυφλή πορεία σε μια ανεξέλεγκτη καταστροφή", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ. 
Και είναι να απορείς μαζί του και να αναρωτιέσαι "τί χρειάζονται οι συνδιασκέψεις και τα ταξίδια στο εξωτερικό, αφού όπου βρεθεί κι όπου σταθεί με τον ...τσόγλανο τα βάζει".
Και είναι να τον κοιτάς τώρα σε αυτό το βήμα της συνδιάσκεψης και να αναρωτιέσαι και πάλι, αν οι τόσοι θάνατοι από την μνημονιακή πολιτικη τους, που έχουν ξεπεράσει τους 2.150, του έχουν πει τίποτα.
Μάλλον όχι. 
Δεν μπήκε καν στον κόπο να κρατήσει ενός λεπτού σιγή, ως ένδειξη σεβασμού,  στη μνήμη των πεσόντων του μνημονιακού τους πολέμου κατά των Ελληνων...
ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΝΔ
Ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία βάπτισε "ηθικά σωστή" την απόφασή της να συμπλέσει με τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ σε κοινό αγώνα, "πρώτο τραπέζι πιστα", κοιτώντας αριστερά και δεξιά τις κάμερες, χειροκροτούσαν τον πρόεδρό τους. Ο λόγος τους είχε ένα και μοναδικό στόχο. Να χτυπήσουν τον ...τσόγλανο που τους έσπασε τον δικαμματισμό. Καμία αναφορά δεν έκαναν για τους 2.150 ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους που δεν άντεξαν την ..."δημοκρατία" τους!
Συνέχισε να τα βάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ με μανία την ώρα που η Λανγκάρντ έστελνε κι αυτή "πολεμοφόδια" στον πόλεμο κατά των Ελλήνων: "Πιο πολύ σκέφτομαι τα παιδιά της Αφρικής παρά τους 'Ελληνες... 'Ηρθε η ώρα οι Ελληνες να πληρώσουν", λέει το τροκτικό ψυχών, διότι ζητούν και άλλους θανάτους Ελλήνων στο βωμό των συμφερόντων τους...
Στην ίδια υπερασπιστική γραμμή και ο κύριος Σαμαράς εκφόβιζε και πάλι τους ανήμπορους λέγοντάς τους ότι "δεν θα έχουν φάρμακα και τρόφιμα για να ζήσουν"... αν ψηφίσουν "Ελλάδα εκτός ευρώ"!!! 
Υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνει τη χώρας στην χρεοκοπία, "Παίζει και μπλοφάρει με τη τύχη της χώρας", είπε με εμμονή. "Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν είναι Αργεντινή. Δεν θέλουν αν αφήσουν τίποτα όρθιο», είπε χαρακτηριστικά. «Το ότι θα οδηγήσουν όλα αυτά τη χώρα εκτός ευρώ, δεν το λέμε μόνον εμείς. Το ομολογούν ανοικτά οι…μισές «συνιστώσες» τους. Και διαφωνούν οι άλλες μισές!Το ότι όλα αυτά είναι απίστευτες ανοησίες δεν το λέμε μόνον 
εμείς. Το λένε ανοικτά και εκπρόσωποι των Σοσιαλιστών, αλλά και των Πράσινων στην Ευρώπη.  Τυφλή πορεία προς την ανεξέλεγκτη καταστεροφή"...
Στο ακροατήριο, κοντά στον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, η Ντόρα Μπακογιάννη, χειροκτοτούσε κάθε "εξυπνάδα" του προέδρου της...
Όταν οι  σύντροφοί της που έδιναν μάχες από το ίδιο "μετερίζι" την καλωσόρισαν στο βήμα, εκείνη δήλωσε συγκινημένη.
Εκφράζοντας την εκτίμηση πως έκανε το σωστό συστρατευόμενη με τη ΝΔ η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε δύσκολη την απόφαση που πήρε με τον Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθάρισε όμως πως ήταν πολιτικά και ηθικά σωστή. "Μπροστά μας έχουμε να δώσουμε τη μητέρα των μεγάλων μαχών , πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις" δήλωσε η κα Μπακογιάννη .

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και στις επιθέσεις που όπως είπε δέχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Μπακογιάννη τόνισε πως βρίσκονταν πάντα σε αντίπαλα στρατόπεδα: "5 από τα 19 μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπέρ της 17 Νοέμβρη στο δικαστήριο" είπε ενώ κατηγόρησε το κόμμα της αριστεράς για ανεύθυνο λαϊκισμό.

"Το μέλλον της πατρίδας κρίνεται από εμάς", συνέχισε για να καταλήξει: "Σήμερα είμαστε αντιμέτωποι με έναν πραγματικό κίνδυνο , οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Για να κερδίσουμε στις εκλογές πρέπει να αφήσουμε πίσω την ξύλινη γλώσσα, να βρούμε την αυτοπεποίθηση και να βγούμε έξω στους χώρους δουλειάς...

Και  έκλεισε, λέγοντας: “Χαίρομαι που σας βλέπω όλους μαζί, θα δώσουμε τον αγώνα τον καλό για την Ελλάδα στην Ευρώπη”.
Η κυρία Μπακογιάννη ήταν πολύ συγκινημένη που επέστρεψε στο φυσικό της περιβάλον και γι αυτό προφανώς δεν είπε κουβέντα για την αναστολή του κόμματος που δημιούργησε για να αντιπαρατίθεται στον αδιώρθωτο και επικίνδυνο, όπως η ίδια είχε χαρακτηρίσει, ον κύριο Σαμαρά από τη θέση της ποέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας!
Ούτε κι εκείνη δεν έκανε λόγο για τα νέα αιματηρά μέτρα που έχουν γονατίσει τους Έλληνες...
Για την άδικη φορολογία, για τους μειωμένους μισθούς και συντάξεις, για τους ανέργους που έχουν ξεπεράσει τους 1.500.000 ανθρώπους που βρίσκονται στον προθάλαμο της εξαθλίωσης...

Για τη δικαιοσύνη που κόβει το ρεύμα από άνεργο, που πέθανε από ηλεκτροπληξία επειδή τόλμησε να επαναφέρει το ρεύμα στο σπίτι του...
Και το χειρότερο είναι πως η απόφαση του ΣτΕ  η οποία αναφέρει πως "είναι συνταγματικό" το χαράτσι, "παράνομο" το κόψιμο ρεύματος από τα νοικοκυριά!!!

Είναι φανερό πως δεν ένδιαφέρονται για  τους Έλληνες...
Δοσμένοι στα φιλοευρωπαϊκά συναισθήματά τους πάτάνε "επί πτωμάτων" για να τα υπερασπιστούν...




ΑΡΕΣΕΙ:

* Kostas Pouletsos likes this.

Amalia Ki'opios Goustari, Elizabeth Xristidou and 2 others like this.

* Christine Fotopoulou, Lavrio Lavreotikis and 4 others like this.

ΣΧΟΛΙΑ:

* Γιώργος Αναλυτης Αστρολογος ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

* GamoTo MnimonioSas http://www.facebook.com/photo.php?fbid=107895976015912&set=a.107895962682580.9884.100003865309905&type=3&theater ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ 

Christine Fotopoulou ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ.........ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΆΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ...ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!!!!ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ