Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Συμπαράσταση αγάπης για την Πένυ, στο Βοτανικό...

Σ Υ Ν Α Υ Λ Ι Α
η Πένυ Σκάρου και οι φίλοι της
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ
του Κώστα Βλουτή
kostas.vloutis@gmail.com 
  Το κορίτσι των 29 Μαΐων έπεσε θύμα τροχαίου, με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι της...  Το ατύχημα συνέβει όταν η Πένυ Σκάρου βρέθηκε στην οδό Πειραιώς 181.
"Όταν έφτασε στο ΚΑΤ η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Το πόδι της ήταν ακρωτηριασμένο από το γόνατο και κάτω. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο αλλά δυστυχώς... Το αποκολλημένο μέλος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Προσπαθήσαμε να σώσουμε τη ζωή της και τα καταφέραμε" ανέφεραν, χαρακτηριστικά, ιατρικές πηγές σε καθημερινή εφημερίδα. "Τη σταθεροποιήσαμε και έπειτα λόγω έλλειψης κρεβατιών στην Εντατική, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Η ζωή της δεν κινδυνεύει, είναι όμως πολυτραυματίας. Έχει κατάγματα σε πολλά σημεία του σώματός της".
"Παρασύρθηκε (η Πένυ) από ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος και την εγκατέλειψε. Το μηχανάκι της έφερε σημάδια από σύγκρουση, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και άλλα στοιχεία που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα", είχε δηλώσει αξιωματικός της Τροχαίας.
  Τώρα η τραγουδοποιός Πένυ Σκάρου είναι καλά...
Όμως χρειάζεται την βοήθειά μας, την βοήθεια όλων μας, για να μπορέσει να σταθεί και πάλι όρθια, στα δυο της πόδια... Να συνεχίσει να ζει καλά και να τργουδάει...  Για να γίνει αυτό χρειάζεται να αποκαταστήσει το πόδι της με ένα τεχνητό μέλος που θα κοστίσει πολλές χιλιάδες ευρώ. 
  Η συναυλία με τίτλο: "Η Πένυ Σκάρου και οι φίλοι της", θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014, στο Βοτανικό, στις 7:00 μ.μ., με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα. Χρήματα για να μπορέσει να αποκτήσει το απαραίτητο τεχνιτό μέλος στο πόδι, να ανοίξει φτερά και να πετάξει προς το μέλλον, αυτό το πλάσμα που όλοι αγαπήσαμε για το δυναμισμό του και το πείσμα του!...
Info:
​Βοτανικός
Ιερά Οδός και Σπύρου Πάτση
Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
​Ώρα έναρξης: 7​.00 μ.μ.
Εισιτήρια: προπώληση 8€, ταμείο 10€.
Προπώληση: Viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven spots και Hontos center Σάμου 
Διοργάνωση: Εκπολιτιστικός επιμορφωτικός Σύλλογος Μυτιληνιών Σάμου