Κυριακή 27 Μαΐου 2012

H Rihanna γυμνή στο twitter!



Η τραγουδίστρια έχει 20.000 φίλους στο Twitter και κάνει διαρκώς τα πάντα για να τους ενθουσιάζει και να τους κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον! Αυτή τη φορά σκέφτηκε ότι πιο extreme υπάρχει, καθώς ανέβασε φωτογραφίες με την ίδια γυμνή.
Τι κάνει το κορίτσι για τις ανάγκες της τέχνης... 
Η λεζάντα δίπλα στις αισθησιακές φωτογραφίες γράφουν "αύριο έχω φωτογράφιση για ένα άρωμα έκπληξη αποκλειστικά για γυναίκες που ονομάζεται ..γυμνό".
Πλέον είμαστε συνηθισμένοι, οπότε δεν μας σοκάρει καθόλου η Rihanna! Αν και αυτή τη φορά το τράβηξε λίγο παραπάνω από ότι ίσως έπρεπε.


Αναρωτιέσai γιατί βγήκε γυμνή και τις ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό σε κοινή θέα; Για τις ανάγκες του νέου αρώματος που προμοτάρει.
Την βλέπουμε να κρατά με τα χέρια το στήθος της και τα μόνα που φαίνονται είναι ένα λεπτό χρυσό κόσμημα και τα τατουάζ της. Τι κάνει το κορίτσι για τις ανάγκες της τέχνης…


Η λεζάντα δίπλα στις αισθησιακές φωτογραφίες γράφουν «αύριο έχω φωτογράφιση για ένα άρωμα έκπληξη αποκλειστικά για γυναίκες που ονομάζεται ..γυμνό» .

Το καλύτερο είναι πως άλλα έλεγε πριν από λίγο καιρό και άλλα λέει τώρα! Σε συνέντευξη που είχε δώσει υποστήριζε πως «η μητέρα μου θα με “σκοτώσει” εάν φωτογραφηθώ γυμνή. Με έχει μεγαλώσει με συγκεκριμένα standards».
ΠΗΓΗ: star.gr


 ΑΡΕΣΕΙ:
* Nikitas Soulos and Nina Mag. like this.

* Erh Rose likes this.

* Elizabeth Xristidou likes this.

Ο ΑΘΕΡΙΔΗΣ, η... Λαγκάρντ κι ο ΣΥΡΙΖΑ...

"Ο ΣΥΡΙΖΑ αν αναλάμβανε να κυβερνήσει θα τα έκανε χειρότερα από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Δεν έχουν ιδέα. Όχι μόνο δεν υπάρχει plan B, αλλά ούτε καν plan A. Θέλω να ανέβει, να αναλάβει και να αυτοδιαλυθεί μέσα σε τρεις μήνες. (...) Πιστεύω δυο πράγματα. Αυτό που είπε η Παπαρήγα, ότι αν αυτός θελήσει ποτέ να βγούμε από το ευρώ να μου τρυπήσει τη μύτη και επίσης αυτό που λέει το ΠΑΣΟΚ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται να κυβερνήσει. (...) Ο Αλέξης Τσίπρας συντηρεί ένα προφίλ Ανδρέα Παπανδρέου με λαϊκισμό, με δύναμη, τάζει στον κόσμο πράγματα που δεν γίνονται". 
Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ο ηθοποιός Θόδωρος Αθερίδης, που σκέφτεται όμως να ψηφίσει... ΣΥΡΙΖΑ να του αυξήσει τα ποσοστά του!!!

Με λόγια ήξης αφίξης                                 
Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι είναι χειρότερο από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα που, με τις μνημονιακές τους πολιτικές, η Έλλαδα έχασε 2.150 πολίτες που δεν άντεξαν την εξαθλίωση και την ταπείνωση. Όπως η επικεφαλής του ΔΝΤ που απειλεί τους Έλληνες, εξευτελίζοντάς τους και  προτρέποντάς τους, αμέσως πλην σαφώς, να ψηφίσουν μνημονιακούς για να συνεχιστεί η ...δανειακή σύμβαση και τα μέτρα λιτότης που σκοτώνουν...

Οι δηλώσεις του ηθοποιού, έγιναν δύο μέρες μετά το "χτύπημα" κάτω από τη ζώνη, της ανεκδιήγητης Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία έριξε "ρουκέτες εναντίον των ανυπεράσπιστων Ελλήνων, αφού δεν έχουν τα κότσια οι δικοί μας να της ...τρίξουν τα δόντια. 

Η Λαγκάρντ "επιτιθεται" στους Ελληνες και τους καλεί ευθέως να πληρώνουν τους φόρους τους λέγοντας χαρακτηριστικά: “Οι γονείς των παιδιών στην Ελλάδα να αναλάβουν την ευθύνη και να πληρώνουν τους φόρους τους” .
Σχολιάζοντας τη φοροδιαφυγή στη χώρα μας, σημείωσε "σκέφτομαι εκείνους που στερούνται τις δημόσιες υπηρεσίες εξαιτίας όλων αυτών που φοροδιαφεύγουν".
Σε ερώτηση αν ανησυχεί για όλους εκείνους τους ασθενείς στην Ελλάδα που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, απαντά: "πιο πολύ σκέφτομαι τα παιδιά σε σχολεία της Νιγηρίας που μοιράζονται μία καρέκλα ανά τρεις μαθητές επειδή θέλουν πραγματικά να μορφωθούν. Τα έχω στο μυαλό μου όλη την ώρα γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα”.
Οι αντιδράσεις των ελλήνων πολιτικών, σε σχέση με την σκληρότητα των λεγομένων της, ήταν χλιαρές, εως ...ανύπερκτες!!!
Αντίθετα, Έλληνες και ξένοι χρήστες του facebook και του Twitter, υπερασπίστηκαν το δράμα πως ζει ο απλός πολίτης αυτής της χώρας.
Μερικοί τη αποκάλεσαν γριά και άσχημη, άλλοι την είπαν τέρας, ενώ μεταξύ των διαφόρων κοσμητικών επιθέτων ένας της έγραψε πως το χειρότερο σενάριο για έναν άντρα είναι να βρεθεί σε ένα έρημο νησί με μόνη γυναίκα τη ... Λαγκάρντ!

Ένας, μάλιστα, χρήστης, είναι τόσο εξοργισμένος με την επίθεση που δέχονται οι Έλληνες προκειμένου να ψηφίσουν αυτούς που τους προτάσσουν ξένες δυνάμεις, που γράφει:
"Κυρία (τρόπος του λέγειν) Λαγκάρντ, όπως κι αν λέγεσαι... είμαι Έλληνας και είμαι περήφανος που είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και ζω στην πανέμορφη και εκπληκτική χώρα... όσο και αν την έχεις βάλει στο μάτι και όσο κι αν μας μισείς, στα τέτοια μου... θα πάρεις τον πούλο κι εσύ και όλοι οι άλλοι... μακρυά τα χέρια σας από την Ελλάδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΥΣΤ"... 

Τέλος κάποιοι παρότρυναν τους Έλληνες να κάνουν αναφορά στο προφιλ της για "στοχοποίηση έθνους".

Έως αργά το μεσημέρι κάτω από το προσβλητικό κείμενο της κας Λαγκαρντ, είχαν αναρτηθεί σχεδόν 9.000 σχόλια, ενώ πιθανότατα θα ήταν και περισσότερα αφού ως φαίνεται οι διαχειριστές της σελίδας είναι με το... μαχαίρι ανα χείρας.



Μία μέρα μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα λεγόμενά της, ανασκεύασε τα όσα είπε για τους Έλληνες και "έδειξε την ...συμπάθειά της"...

Είναι σαφές πως υπάρχει πόλεμος ανοιχτός με τους Έλληνες που σκέφτονται να μην ψηφίσουν μνημονικακά κόμματα και αυτό φοβίζει τρομέρα τους έξω, για προφανείς λόγους...

Από τη μεριά του, ο Θόδωρος Αθερίδης, με την ...πολιτική του τοποθέτηση, επιτίθενται ευθέως στον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα -όπως ισχυρίζεται- που σκέφτεται να ψηφίσει...
Ωστόσο, δεν παραλείπει να επισημάνει:
"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθόλου σοβαρός.
Δύο είναι οι τάσεις. Το ΚΚΕ και οι άλλοι. Το ΚΚΕ έχει καθαρή θέση και όλοι οι άλλοι απλώς σκοτώνονται για τις καρέκλες"...
Παρ' όλ' αυτά, "Είμαι υποχρεωμένος να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, να του μεγαλώσω το ποσοστό, να βγει να κυβερνήσει, να τα κάνει χάλια, όπως τα κάνουν τα δυο μεγαλύτερα κόμματα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι διαφορετικό-τότε θα ήταν ΚΚΕ"...

Γιατί, όπως λέει ο ηθοποιός: " Έχω βρεθεί στην ομηρεία της Αριστεράς"...

Η Κριστίν Λαγκάρντ, μόνο, να μη μάθει της δηλώσεις του γιατί δεν μας βλέπω καλά, φιλε...
Το ποθητό για όλους αυτούς είναι νέα κυβέρνηση, η εξής παλιά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, για να συνεχίσουν τις "εκτελέσεις" ονείρων των Ελλήνων πολιτών...

ΑΡΕΣΕΙ: 

Evaggelia Logothetis A Full, Zoi Lorentzoy and 7 others like this.