Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Ο... ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, Η ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ... ΣΚΥΛΟΣ!

ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Με το τέλος του αινίγματος "ποιός είναι ο αγνώριστος πασίγνωστος ηθοποιός" που πρωταγωνιστεί στην ταινία "The Curious Case of Benjiamin Button" και που αναμένεται με ενδιαφέρον στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα, σας αποκαλύπτουμε το όνομα και το... πρόσωπό του.

WILLIAM BRADLEY PITT
Γεννημένος: 18 Δεκεμβρίου 1963, Shawnee, Oklahoma, USA
Γονείς: Jane Etta Hillhause - William (Bill) Pitt
Αδελφή: Julie Neal Pitt


Νικητές του "αινίγματος" είναι:
Μιχάλης Τσαντίλας, Artanis, Leviathan


*************************************************************************************
ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ... ΤΕΕΕΛΟΣ!
Στην επ΄αόριστον αναστολή των συμβάσεών τους με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία προχωρούν από τις 15 Δεκεμβρίου οι χιλιάδες γιατροί των Διαγνωστικών Κέντρων της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοπαθολόγων, Κοιταρολόγων, Παθολογο-ανατόμων, Πυρηνικών γιατρών και Ακτινολόγων.
Οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να κάνουν τις εξετάσεις τους, αφού όμως πληρώσουν την τιμή που θα είναι ίση με αυτή που έχει αποφασίσει το ασφαλιστικό τους ταμείο. Στη συνέχεια, θα υποβάλλουν τις αποδείξεις στον ασφαλιστικό τους φορέα για να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.
Τα φαρμακεία όλης της χώρας, θα παραμείνουν κλειστά, την Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου, έπειτα από απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Αγνώριστος πασίγνωστος ηθοποιός
ποιός είναι...


Το δυνατό του χαρτί, πάνω στο οποίο έχτισε την καριέρα του, είναι το πρόσωπό του.
Αυτή τη φορά, όμως, καλείται να παίξει χωρίς αυτό το πλεονέκτημα, στη νέα του ταινία "The Curious Case of Benjiamin Button".

Τσαλακώνεται δε σε τέτοιο σημείο που, στο πρώτο μισό του έργου, είναι κυριολεκτικά αγνώριστος.
Υποδύεται έναν άντρα που γεννιέται 80 χρόνων και μεγαλώνει αντίστροφα. Σαν μωρό είναι ρυτιδιασμένο, ενώ στην εφηβεία του έχει την όψη παππού, χωρίς μαλλιά και μικροκαμωμένο σώμα.

Η ταινία βασίζεται σε βιβλίο του Φ. Σκοτ Φιντζέραλντ και τοποθετείται χρονικά στη δεκαετία του ΄20, στη Νέα Ορλεάνη.
Ο ηθοποιός είχε ενδοιασμούς για το νέο του ρόλο.


"Πραγματικά δεν θα ήθελα να το κάνω", λέει και συνεχίζει απολογούμενος.
"Το σενάριο ήταν υπέροχο, αλλά δεν πίστευα ότι ήμουν εγώ ο κατάλληλος γι αυτόν τον ρόλο".

Πριν ακόμη βγει στις αίθουσες -στις ΗΠΑ, γύρω στα Χριστούγεννα- πολλοί λένε εκ των προτέρων πως η ταινία θα πρωταγωνιστήσει στα επόμενα βραβεία 'Οσκαρ.

Μ. Βρετανία
Ο ΧΑΡΒΕϊ ΚΑΝΕΙ ...ΣΕΡΦΙΝΓΚ!!!

'Ενα 3χρονο Λαμπραντόρ, ο Χάρεϊ, κάνει και τους πιο δεινούς σέρφερ να τρίβουν τα μάτια τους, αφού ισορροπεί στην σανίδα με απίστευτη άνεση.

Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του, ο κ. Σκοτ Πίρσον και ο γιος του, πήγαν για σέρφινγκ στην παραλία του Τάουνμουθ, κοντά στο Νιούκαστλ της Μ. Βρετανίας.
Ξαφνικά, ο σκύλος μπήκε στη θάλασα και κατάφερε να ανέβει στη σανίδα του αφεντικού του.

Από τότε, ο Χάρβεϊ, έγινε η μασκότ του τοπικού συλλόγου σέρφινγκ και μάλιστα, οι εργαζόμενοι εκεί, του έφτιαξαν εδική δανίδα μόνο για εκείνον (φωτο).
*πηγές: τα Νέα, zougla.gr