Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Oscar Pistorius: Ένας ζωντανός μύθος που καταρέει...



 Υπό κράτηση μέχρι να συζητηθεί το αίτημα αποφυλάκισής του με εγγύηση
Ξεσπά, συνέχεια, σε λιγμούς...
Ο  Όσκαρ Πιστόριους έχει έρθει αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του... 
Μαρτυρίες των γειτόνων τον καίνε... Το είδωλο εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον
πλανήτη καταρέει...
Ο 26χρονος υπεραθλητής, λένε, "σκότωσε την κουκλάρα σύντροφό" του...
Ξεσπά και πάλι σε κλάματα την ώρα που του απαγγέλουν κατηγορίες για την δολοφονία της φίλης του, Ρίβα Στέενκαμπ.
Με το κεφάλι σκυμένο μπροστά από τον δικαστη Ντέσμοντ Νέαρ βιώνει τον εφιάλτη...
"Ηρεμήστε. Ελάτε. Καθήστε", του λέει ο δικαστής.
Τον έχουν περικυκλώσει εκατοντάδες δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο κι εκείνος νιώθει άβολα...
Στο πλάι του ο πατέρας και ο αδελφός του...

Οι μαρτυρίες λένε πως την σκότωσε, αφού προηγουμένως καβγάδισαν άσχημα. Την ζήλευε πολύ... Είχε νεύρα και ...ξέσπαγε πάνω της. 
Τα νοτιοαφρικανικά ΜΜΕ, μάλιστα, μεταδίδουν ότι ο 'Οσκαρ Πιστόριους πυροβόλησε τη φίλη του τέσσερις φορές δια μέσου της πόρτας του μπάνιου του σπιτιού του στην Πρετόρια.

Η Στέενκαμπ βρέθηκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στην κατοικία του θρύλου του παραολυμπισμού.

Σύμφωνα με πολλά τοπικά ΜΜΕ, οι σφαίρες βρήκαν το νεαρό μοντέλο στο κεφάλι, το στήθος, τη λεκάνη και το χέρι.
Πολλοί γείτονες μίλησαν για ενδοοικογενειακή βια, περιπλέκοντας την κατάσταση. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι το 2009 είχε περάσει τη νύχτα του σε αστυνομικό τμήμα μετά από καταγγελία γυναίκας πως της επιτέθηκε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο σπίτι του. 
Οι ισχυρισμοί του πως η κοπέλα του ήρθε 4 τα ξημερώματα για να του κάνει έκπληξη κι εκείνος χωρίς να το θέλει, την πυροβόλησε επειδή την πέρασε για ...ληστή, εν πείθουν το δικαστήριο...
Ο Όσκαρ Πιστόριους αποφασίστηκε να παραμείνει υπο κράτηση έως την Τρίτη 19/02 οπότε και θα σηζητηθεί το αίτημα της αποφυλάκισής του με εγγύηση.

Ν
οτιοαφρικανοί εισαγγελείς
θα υποστηρίξουν ότι ο Οσκαρ Πιστόριους διέπραξε φόνο εκ προμελέτης όταν πυροβόλησε θανάσιμα τη φίλη του Ρέεβα Στέενκαμπ στην πολυτελή κατοικία του στην Πρετόρια...
Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιονίκης και μάλιστα χρυσός, επρόκειτο να μιλήσει σε σχολείο του Γιοχάνεσμπουργκ αυτήν την εβδομάδα για τη βία κατά των γυναικών.










ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ - ΦΩΤΟ SKYNEWS
ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ - ΦΩΤΟ SKYNEWS
φωτο: newsit 

Mετεωρίτες πέφτουν στη Γη! - Τραυματισμοί και υλικές ζημιές στη Ρωσία...



Τουλάχιστον 500 τραυματίες υπάρχουν, μέχρι στιγμής, από την βροχή μετεωριτών που έπεσαν στη Ρωσία... Το οστικό κύμα έχει προκαλέσει μεγάλες ζημιές, με το φαινόμενο που σημειώνεται καθε 100 με 200 χρόνια!
Μετεωρίτης, μάλιστα, εξερράγη πάνω από την περιοχή του Τσέλιαμπινσκ. Κι έχεις και τον αστεροειδή 2012 DA14 που "απειλεί" πως θα περάσει ξυστά από τη γη!...
.."H ...Δευτέρα Παρουσία ... κοντοζυγώνει"!!!...
Η είδηση πως στη Ρωσία και συγκεκριμένα στα Ουράλια οι κάτοικοι έζησαν στιγμές... τρόμου όταν μετεωρίτες που μπήκαν στην ατμόσφαιρα άρχισαν να “σκάνε” στον αέρα, είναι από μόνη της εντυπωσιακή. Φανταστείτε να το βλέπετε κιόλας!

Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό Εσωτερικών, τουλάχιστον 150 άνθρωποι χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια. Κανείς τους όμως δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Οι περισσότεροι τραυματισμοί οφείλονται σε σπασμένα τζάμια.






Από τις ισχυρότατες εκρήξεις στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας έσπασαν τζάμια κτιρίων και πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν. Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε πως αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σχολείο του Τσέλιαμπινσκ.
πηγή: newsit



ne