Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Έκρηξη οργής από τους "Αγανακτισμένους" της γης

Βία, επισόδια και συλλήψεις στη Ρώμη...

Σε 951 πόλεις και σε 82 χώρες οι πολίτες ξεχύθηκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά της "παγκόσμιας διακυβέρνησης και της οικονομικής ελίτ που ταπεινώνει τους λαούς καταργώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια, με μέτρα του "μεσαίωνα". Ήρθε η ώρα να τους ακούσουν, ως οφείλουν, αυτοί που κάνουν πως δεν ακούνε τις φωνές τους και συνεχίζουν το καταστεροφικό τους "εργο". Ένωσαν σε μια κίνηση παγκόσμια αλλαγής και θα επιμείνουν μέχρι κάτι να γίνει...

Βίαια επεισόδια στην πορεία των Αγανακτισμένων στη Ρώμη

Εμφανίστηκε πανώ στα ιταλικά που έγραφε: «Η Ελλάδα θέλει να ζήσει»


"Η Ελλάδα δεν πουλιέται" φώναζαν οι Έλληνες Αγανακτισμένοι στο Σημείο Μηδέν.

To Σάββατο 15 Οκτωβρίου, οι «αποφασισμένοι» πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις σε δρόμους και πλατείες.
"Τώρα ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι σε μια παγκόσμια, ειρηνική διαμαρτυρία", αναφέρε χαρακτηριστικά στο κάλεσμα της παγκόσμιας διαμαρτυρίας, με σύνθημα «15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ".

Στην Αθήνα χιλιάδες κόσμου αναβίωσαν τις εικόνες των συγκεντρώσεων του Μαΐου και πριν ξεκινήσουν οι προγραμματισμένες συναυλίες μια ομάδα αντικαθεστωτικών από τη Συρία, έκανε παράσταση διαμαρτυρίας και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δολοφονίες και τις βιαιοπραγίες κατά των διαδηλωτών στη Συρία. Εντύπωση έκανε σε πολλούς ότι η καθιερωμένη αλυσίδα των ΜΑΤ ανάμεσα στους διαδηλωτές και τον Άγνωστο στρατιώτη, στο πάνω μέρος της πλατείας, δεν στήθηκε.

Αντίθετα στην πλατεία Συντάγματος βρίσκονται και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που απεργούν μέχρι την Τρίτη, αλλά καλύπτουν και μάλιστα ζωντανά τη συγκέντρωση από το dimosiografoiert.blogspot.com/.

Στα πλαίσια της συγκέντρωσης εκτός από καλλιτεχνικά δρώμενα έχουν προγραμματιστεί και ζωντανές συνδέσεις με το Κίνημα των Πλατειών από όλο τον κόσμο.Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος είναι κλειστοί, ενώ η παρουσία των ΜΑΤ είναι μέχρι στιγμής, διακριτική. Συγκεκριμένα η άνοδος της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και η λεωφόρος Αμαλίας, είναι κλειστές.

Από την Αμερική μέχρι την Ασία, από την Αφρική προς την Ευρώπη, οι άνθρωποι ενώθηκαν για να διεκδικήσουν ξανά τα δικαιώματά τους και να απαιτήσουν μια πραγματική δημοκρατία. "Τώρα είναι καιρός για όλους μας να συμμετάσχουν σε μια παγκόσμια μη βίαιη διαμαρτυρία. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών που δεν μας αντιπροσωπεύουν", φωνάζουν οι λαοί ενωμένοι, όσο ποτέ άλλωτε, κατά της οικονομικής ελίτ, διαμηνύοντας ακόμη πως "είναι στο χέρι των λαών για να αποφασίσουν το μέλλον τους"...

Στο ραντεβού 951 πόλεις σε συνολικά 82 χώρες, με "Αγανακτισμένους" από όλο τον κόσμο, για την"παγκόσμια αλλαγή".

Τα πράγματα στη Ρώμη πήραν άλλη τροπή. Πάνω από 200.000 διαδηλωτές έλαβαν μέρος στο παγκόσμιο προσκλητήριο.


Μια μέρα μετά την οριακή ψήφο εμπιστοσύνης της ιταλικής βουλής στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι οι Ιταλοί κατέβηκαν μαζικά στους δρόμους της Ρώμης για να διαδηλώσουν μαζί με εκατομμύρια άλλους σε όλο τον πλανήτη την αντίθεση τους στα αντιδημοκρατικά μέτρα κατά της οικονομικής κρίσης και την απληστία των τραπεζών.

Παρά την εξαιρετικά έντονη παρουσία της αστυνομίας -η οποία από χθες φοβόταν ότι οι Αγανακτισμένοι στους δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας θα ξεπεράσουν τους 100.000- μικρή ομάδα διαδηλωτών ξέκοψε από την συγκέντρωση και επιδόθηκε σε καταστροφές.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο Ρόιτερς ότι ήταν μέλη του "μαύρου μπλοκ" που είχαν μπει στη διαδήλωση και επιτέθηκαν φορώντας κουκούλες. Έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και τραπεζών, κατά μήκος της πορείας και έβαλαν φωτιά σε τέσσερα αυτοκίνητα, ενώ η φωτιά από ένα από αυτά μεταδόθηκε σε διπλανό κτήριο.

Διαδηλωτές ακόμα μπήκαν σε γραφεία που ανήκουν στο ιταλικό υπουργείο Άμυνας και σύμφωνα με το πρακτορείο ΑNSA τα κατέστρεψαν ολοσχερώς. Αναφέρθηκαν πολλοί τραυματισμένοι από αστυνομικούς -πληροφορίες θέλουν κάποιον να έχασε δάχτυλα του χεριού του από κροτίδα- αλλά ακόμη και επιθέσεις διαδηλωτών κατά δημοσιογράφων του τηλεοπτικού καναλιού Sky Italia, αλλά και κατά φωτορεπόρτερ.

Κοντά στο Κολοσσαίο, διαδηλωτές συγκρούστηκαν με τους άνδρες της αστυνομίας, εκτοξεύοντας εναντίον τους πέτρες και μπουκάλια. Σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa, οι συγκεντρωμένοι εισήλθαν μάλιστα σε γραφεία του ιταλικού υπουργείου Αμυνας, όπου και προξένησαν φθορές.



Πρόκειται για εικόνες που για χρόνια είχε να δει η ιταλική πρωτεύουσα καθώς κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα και έσπασαν τις βιτρίνες καταστημάτων.

Αναφέρεται ότι δύο άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο, ο ένας από τους οποίους νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ άλλοι 30 αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Κατά των μασκοφόρων στράφηκαν και οι διαδηλωτές που μάλιστα παρέδωσαν μερικούς στην αστυνομία.

Χτίζουν "ανάκτορα" για Βουλευτές και οι Έλληνες προσφεύγουν στη Χάγη κατά του Γιώργου

Στο Διεθνές Δικαστήριο Χάγης προσφεύγουν Έλληνες κατά του Γ. Παπανδέου υποστηρίζοντας ότι δεν τον αναγνωρίζουν ως "νόμιμα εκλεγμένο".

ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

Τη στιγμή που το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο και ξεσηκώνει τον Έλληνα που έχει ξεπεράσει το όριό του με την ταπεινωτική πολιτική του Γ. Παπανδρέου και τα σκηρότερα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί ποτέ σε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκης Ένωσης, δύο Ελληνίδες προσφεύγουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά του του προσώπου που, το 2009 εξελέγει πρωθυπουργός με την περιβόητη φράση "λεφτά υπάρχουν" και με την υπόσχεση πως θα κάνει την Ελλάδα "Δανία του Νότου"...


Το παιχνίδι μεταξύ κηβέρνησης και πολιτών έχει "χοντρύνει" επικίνδυνει.
Η πολιτική που ασκείται στον ταλαίπωρο Έλληνα είναι "δώσε και μη ζητάς''...
Οι "αντισυνταγματικοί" φόροι έχουν πνίξει, κυρίως, τους αδύνατους. Αυτούς λυγίζουν τη στιγμή που για τους βουλευτές ετοιμάζεται, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της "Αυριανής", ανάκτορο για να
κάνουν χειμερινές διακοπές και σκι, στην περιοχή της Καστοριάς.




















Τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας "Αυριανή" που εξόργισαν τους "πεινασμένους" Έλληνες.

Το συγκεκριμένο "πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης" χτίστηκε στο χωριό του προέδρου της Βουλής, κυρίου Φίλιππου Πετσάλνικου, ο οποίος "είχε ανοίξει κουμπαριά και ζητούσε από τους πολίτες ελεημοσύνη, δήθεν για να ξεπληρώσει η χώρα το χρέος, την ώρα που ο κόσμος πεινάει και η χώρα εξευτελίζεται διεθνώς"...
Το "πάρκο", κατά την "Αυριανή", που έχει 12 σουίτες πολυτελείας βρίσκεται σε δασική έκταση 50 στρεμάτων και είναι αυθέρετο. Για να λειτουργήσει "ο κος Πετσάλνικος θα προσλάβει 20 ακόμη υπαλλήλους και οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν επιπλέον 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο"!!!

Αυτά και άλλα δεν άντεξαν κάποιοι Έλληνες, στα 2 χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του κυρίου Γιώργου Παπανδρέου που με το ανατριχιαστικό "λεφτά υπάρχουν" εξελέγει πρωθυπουργός με ποσοστό 43,92% και τώρα προσφεύγουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά του "τιμονιέρη" της χώρας.

Η Όλγα Γεωργίου Γεριτσίδου και η Τάνυα – Μαρία Γεριτσίδου, κατέθεσαν προσφυγή κατά του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι δεν τον αναγνωρίζουν ως νόμιμα εκλεγμένο.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν:
"Δεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντι-ανθρωπιστικής και κατάφωρα αντι-δημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα,
κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών,Δεδομένου ότι δυνατότητα σύντομης και βιώσιμης προσφυγής στη Δικαιοσύνη ως είναι αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα μας είναι αδύνατον εντός των Ελληνικών συνόρωνΔεδομένου ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου τολμά να ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλο τρόπο δράσης παρ’ εκτός της ανάλγητης, αντιανθρωπιστικής πολιτικής εξυπηρέτησης αμφιβόλων δανείων εις βάρος παιδιών, ανιάτων / καρκινοπαθών, τυφλών, αναπήρων, συνταξιούχων, επιστημόνων, στρατιωτικών, αυτοαπασχολούμενων, ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων, αγροτών και ελευθέρων επαγγελματιών, εργατών, και κάθε Έλληνα Πολίτη που ακόμα δεν έχει καν έρθει στον κόσμο ενώ από τουλάχιστον το 1980 ο Διεθνής Νόμος απαγορεύει την καταδίκη σε φτώχεια και εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης μίας ολόκληρης κοινωνίας ή Λαού για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε χρέους νόμιμου, παράνομου ή ειδεχθούςΠροσφεύγουμε με κάθε δυνατό μέσο στην Διεθνή Κοινότητα ώστε να λάβει θέση ενώπιον των Λαών του Κόσμου και να αποδείξει εάν συνεχίζει να υπηρετεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όπως αυτά ψηφίστηκαν και κυρώθηκαν μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την επίσημη εξαφάνιση της ναζιστικής Γερμανίας".