Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Eurovision 2014: FREAKY FORTUNE και Rise up...

)
Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Σ  Τ Ε Λ Ι Κ Ο Σ
Με ελπίδες για διάκριση!...
Αυτό είναι, τελικά, το τραγούδι που πήρε το εισητήριο για τον Διαγωνισμό της Γιουροβίζιον που θα διεξαχθεί το Μάιο στην Κοπεγχάγη. Ο Κώστας Μαρτάκης, η Κρυσταλλία και η Josephine αντίθετα δεν κατάφεραν να προσελκύσουν τις προτιμήσεις του κοινού. Παρουσιαστές του ελληνικού Τελικού, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή. Οι δύο τους άνοιξαν τον τελικό με ένα ποτ-πουρί από παλιές εμφανίσει της Ελλάδας στο διαγωνισμό.








Ο ελληνικός τελικός που ανέδειξε το τραγούδι που θα στείλουμε στον 59ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision ξεκίνησε στις 21.00 και ολοκληρώθηκε στις 23.00... Προβλήθηκε από τη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης με τους παρουσιαστές Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Καπουτζίδη να "κλέβουν" τις εντυπώσεις.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την πρώτη Ελληνική συμμετοχή στη
Eurovision, στο show έγινε και μια αναδρομή στις καλύτερες στιγμές της με εκπλήξεις και εμφανίσεις παλαιών και νέων καλλιτεχνών, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.
Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τα ντουέτα του Πασχάλη, της Μπέσσυς Αργυράκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, αλλά και της Μαριάννας Τόλη μαζί με τις MEΛISSESΤης Καλομοίρας και του Claydee... Της Καίτης Γαρμπή και των Vegas...
H Ελπίδα τραγούδησε με την Tamta... Και η Σοφία Βόσσου τραγούδησε με την Demmy...  
Στη βράδια έδωσαν το "παρών" και οι περσινοί νικητές, Koza Mostra και ο Αγάθωνας...