Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ο Χατζηνικολάου, με τις αποκαλύψεις του, έγινε ο Νίκος της καρδιάς μας...

Με συγκίνησε από το πρώτο λεπτό.
Θες γιατί περνάω περιπέτεια με τη μητέρα μου, θες γιατί ήταν αληνθινός και όχι φτιασιδωμένος... Πάντως είχε την ανάγκη και τελικά το μοιράστηκε με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο δημοφιλής άνκορμαν, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" και αποκάλυψε πως έκανε "τέσσερα χειρουργεία στη σειρά. Το πρώτο και το δεύτερο ήταν πολύ σοβαρά. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στο θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε πριν από τέσσερα χρόνια. Το δεύτερο ήταν ένα μεγάλο ανεύρισμα στον εγκέφαλο. Ένα χειρουργείο επτά ωρών που "κάθισε" την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα. Ευτυχώς πέτυχε"...
Αυτά και άλλα πολλά είπε χθές "βράδυ" και από Χατζηνικολάου έγινε ο Νίκος της καρδιάς μας.


Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και είπε αλήθειες
Οι περιπέτειές του με τον καρκίνο, οι εκλογές και επανεμφάνισή του στο πλευρό της Έλλης Στάη την βραδιά των εκλογών.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, κατάφερε να επιστρέψει στις ειδήσεις, ο άνθρωπος που δεν θέλει να γίνεται "μελούρα", με πρόσθετα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, όπως ο ίδιος αποκάλυψε: "Τη Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο δελτίο ειδήσεων και έλεγα "κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας" χαμογελώντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα, κουρεμένος και από τις δύο μεριές του κεφαλιού και με κολλημένα ψεύτικα μαλλιά για να μη φαίνεται, με την Κρίστυ να κλαίει στο σπίτι γιατί θεωρούσε πως είμαι τρελός που πήγα να κάνω δελτίο"!

Παρασκευή μπήκε στο νοσοκομείο, Σάββατο χειρουργήθηκε και τη Δευτέρα το βράδυ ήταν μπροστά στο γυαλί...

"Δεν ήθελα να μαθευτεί γιατί δεν είμαι μελό τύπος.
Δε γουστάρω τις μελούρες και δε γουστάρω να παρατείνονται καταστάσεις που νιώθω ότι δεν τις ελέγχω.
Όταν περάσεις μία σκληρή δοκιμασία με την υγεία σου αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα στον τρόπο που σκέφτεσαι. Σκέφτεσαι πάρα πολύ τη στιγμή πια και τα σχέδια που κάνεις δεν έχουν μεγάλο ορίζοντα. Έχουν πιο μικρό ορίζοντα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό...
Με το ανεύρισμα δεν έκλαψα καθόλου, ενώ έκλαιγαν όλοι γύρω μου.
Έκλαψα μετά την επέμβαση που έκανα στους ...κοιλιακκούς, γιατί λειτούργησε σαν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι... ", είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο που, έκπληκτος, άκουγε τον Νίκο Χατζηνικολάου να καταθέτει την αλήθεια του στο κοινό που τον παρακολουθούσε.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος μίλησε και για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Κρίστυ Τσολακάκη, αλλά και για τις πολύ σοβαρές πιθανότητες το μωρό που περιμένουν να είναι κοριτσάκι.

Η κουβέντα ξαφνικά έγινε ...πολιτική...
Στις εκλογές του Μνημονίου, όποτε αυτές κι αν γίνουν, πιστεύει πως "τα δύο μεγάλα κόμματα θα δυσκολευτούν να συγκεντρώσουν το 50%. Τα κόμματα της αριστεράς θα προσεγγίσουν το 30%"!
Ακόμη πιστεύει πως "την επομένη των εκλογών, πιθανότατα, τα μεγάλα κόμματα αυτά που βρίζονται τώρα μεταξύ τους επειδή έχουμε εκλογές, να συνεργάζονται πάλι".

Τα καινούργια κόμματα δεν μπορεί να τα κρίνει διότι οι αρχηγοί τους πρέπει να φέρουν στο τραπέζι "προτάσεις"... Τα ονομάζει "σχήματα διαμαρτυρίας" και ζητά προτάσεις γιατί δεν του αρκεί ν΄ακούει κάποιους να λένε πως είναι αντιμνημονιακοί "επειδή ξέρουν ότι η μεγάλη μερίδα των πολιτών είναι αντιμνημονιακοί. Πρέπει να μας πουν την επόμενη μέρα ...τί;"...

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν "βλέπει" να επανεκλέγεται το ΠΑΣΟΚ.
Ο Βενιζέλος", είπε, "θα πληρώσει την τελευταία διετία του ΠΑΣΟΚ.
Θα πληρώσει τον Γιώργο, τον Παπακωνσταντίνου, θα πληρώσει το "λεφτά υπάρχουν", θα πληρώσει τα δύο μνημόνια, θα πληρώσει το ότι καθυστέρησαν έξι μήνες και μας οδήγησαν στο ΔΝΤ, θα πληρώσει το ότι "μαζί τα φάγαμε"...
Θα πληρώσει γενικά το ότι δεν είπε τα "όχι" που έπρεπε να πει και είπε τα "ναι" που δεν έπρεπε να πει"...

Και κατέληξε: "Δεν μπορώ να συμπαθήσω μια πολιτική η οποία ξεσκίζει τους φτωχούς και τους μεσαίους και αφήνει έξω από την πίεση τους ισχυρούς"!!!

Ο δημοφιλής δημοσιογράφος θα βρεθεί στο πλευρό της Έλλης Στάη τη βραδιά των εκλογών...

AΡΕΣΕΙ:

*Evaggelia Logothetis A Full, Labrini St and 8 others like this.

* Labrini St, Nikitas Soulos and 30 others like this.

ΣΧΟΛΙΑ:


* Ευχαριστώ, αγαπητέ Κώστα!