Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Σχέδιο αλ α "Γιουλ Μπρίνερ" στις καταθέσεις των χωρών του Μνημονίου!...

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Χαμός και κρυφοί "πανηγυρισμοί" με το "ΟΧΙ" της Κυπριακού λαού που ...μετατράπηκε σε ένα "ταπεινωτικό ΝΑΙ" των εκπροσώπων του Κυπριακού Κοινοβουλίου!
Χαμόγελα κάτω από τα ανύπαρκτα μουστάκια των δικών μας βουλευτών και λοιπών αδελφών ψυχών, κυρίως της τρικομματικής κυβέρνησης που, από χθες, βροντοφωνάζουν με ...λύπη: "Είναι κρίμα που ταλαιπωρούνται οι Κύπριοι πληρώνοντας το ΝΑΙ που ακόμα και οι δικοί μας στην Ελλάδα το πανηγύρισαν με ...φουστανέλες και κραυγές νίκης"!!
Έπρεπε, κατ΄αυτούς, να δεχθούν το ''κούρεμα με την ψιλή'' στις καταθέσεις για να μην ζοχαδιαστεί η η "Θεά" που προσκυνούν, η Μέρκελ...
Στην Κύπρο φωνές μιλούν πως η προηγούμενη ηγεσια τους "πούλησε"!...
Ρίχνουν ευθείες βολές κατά Χριστόφια που τον είδαμε να δακρύζει μπροστά στην κάμερα για το κακό που βρήκε την Μεγαλόνησο!
Ήταν στο βήμα του συνεδρίου της Παγκύπριας Εργατικής Ομοσπονδίας, με το μαντηλάκι στα χέρια, την ώρα που έλεγε: "Είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ ενός επώδυνου μνημονίου και της χρεοκοπίας των τραπεζών που με τη σειρά τους θα οδηγούσαν σε κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας και έχοντας διασφαλίσει κάποια πολύ βασικά και σημαντικά ζητήματα αναλάβαμε την ευθύνη να προχωρήσουμε με στόχο τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας"...

Η ηγεσία, στην Κύπρο, άλλαξε και τη θέση του Χριστόφια πήρε ο Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος πήγε στο Eurogroup, υπέγραψε την συμφωνία να κουρευτούν οι καταθέσεις των τραπεζών ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ, ήρθε στο Κοινοβούλιο και ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΞΚΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ μπροστά στην κατακραυγή του κόσμου!!!
Ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου, Χρισόστομος, είπε πως πήγε ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ, αυτός αλλά και ο υπουργός των Οικονομικών τους!!!
Όλοι μιλούν για κανονικό δόσιμο της Κύπρου...  
Και οι εδώ ξαργυρώνουν τα τόσα "ΝΑΙ, ΣΕ ΟΛΑ" με το "ανάθεμα" της Νησιού...

Τώρα το κούρεμα φαντάζει αλ α "Γιούλ Μπρίνερ" για καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ...

Και το θέμα δεν σταματάει εδώ...
Η αιμοχαρής, αιμοδιψής και αιμοβόρα Μέρκελ... σκέφτεται να ...επεκτείνει το "μέτρο" και σε άλλες χώρες του Μνημονίου!
Ήδη στην Ισπανία πέρασε νόμος κουρέματος των καταθέσεων του Ισπανικού λαού.
Όπου νάναι χτυπά και την δική μας πόρτα...
Μη σκεφτείς να πεις "ΟΧΙ" φουστανελά...
Σε περιμένουν οι "πατριώτες" στη γωνία...
Ουέ κι αλίμονό σου...