Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: "Να υπερετώ το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού"...

...Αυτό ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά, πριν από λίγο...
"Υγεία, δύναμη και υπομονές" ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, με το τέλος της ορκωμοσίας...
Με μισή ώρα καθυστέρηση, λόγω της αργοπορείας του κυρίου Ρουπακιώτη επειδή οι αστυνομικοί δεν επέτρεπαν στο ταξί που τον μετέφερε να προσεγγίσει το Προεδρικό Μέγαρο, ξεκίνησε το τελετουτουργικό που ήταν πολύ σύντομο...
Έξω από το Προεδρικό, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των νέων υπουργών έφτασαν από νωρίς να τους... θαυμάσουν! Οι σύζυγοι πολλών υπουργών είχαν πάρει πάντως θέση από νωρίς μέσα στην αίθουσα.
Ξένα δίκτυα είχαν "πνίξει", στην κυριολεξία, τους γύρω χώρους για μία δήλωση του νέου πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Κι εκείνος έδωσε την απάντηση που ήθελαν: "Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η ανάκαμψη του ελληνικού λαού, η οποία θα πρέπει να γίνει με σταθερά βήματα και με τη βοήθεια όλων των Ελλήνων, γιατί αυτή είναι μία κυβέρνηση ενότητας και το εννοούμε"...

Αντώνης ΣΑΜΑΡΑΣ                                                                                              
ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ... 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!




Το νέο Υπουργικό Συμβούλιο αποτελείται από 39 μέλη, 17 υπουργούς, επτά αναπληρωτές υπουργούς και 14 υφυπουργούς. Οι Βασίλης Ράπανος, Γιώργος Μαυραγάνης και Δημήτρης Κούρκουλας δεν ορκίστηκαν σήμερα.

Ο Γιάννης Μανώλης, των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" μέσω twitter έριξε τη "μπιχτή: "Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δέχτηκε να βοηθήσει για να έχουμε κυβέρνηση αφού προηγουμένως εξασφάλισε τους Γιώργο Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου να μην παραπεμφθούν. Έτσι δεν θα μάθουμε ποτέ πως φτάσαμε στο Μνημόνιο"!

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος
Αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας αρμόδιος για τις δαπάνες
υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης αρμόδιος για τα έσοδα

Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης (πρόταση Κουβέλη)
Υφυπουργος Μανούσος Βολουδάκης

Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης
Αναπληρωτής υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου (πρώην πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών)

Υπουργός Εξωτερικών ο Δημήτρης Αβραμόπουλος
Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας (τεχνοκράτης από τις Βρυξέλλες)

Υπουργός Αμυνας ο Πάνος Παναγιωτόπουλος
υφυπουργος Παναγιώτης Καράμπελας
υφυπουργος Ελευσινιώτης Δημήτριος (πρόταση ΠΑΣΟΚ)
(και οι δυο είναι στρατιωτικοί)

Υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών Κωστής Χατζηδάκης
Αναπληρωτής υπουργός Σταύρος Καλογιάννης
Υφυπουργός: Θανάσης Σκορδάς
Υφυπουργός Νότης Μηταράκης

Υπουργός Περιβάλλοντος Ευάγγελος Λιβιεράτος (ΠΑΣΟΚ, καθηγητής στο Πολυτεχνείο)
αναπληρωτής Σταύρος Καλαφατης
υφυπουργός Παπαγεωργιου Ασημάκης

Yπουργός Παιδείας - Πολιτισμού Κων/νος Αρβανιτόπουλος
Αναπληρωτής υπουργός Κώστας Τζαβάρας
υφυπουργός Ιωαννίδης Ιωάννης
υφυπουργός Θεόδωρος Παπαθεοδώρου (πρόταση Κουβέλη)

Υπουργός Απασχόλησης Γιάννης Βρούτσης
Υφυπουργός Εργασίας
Νίκος Νικολόπουλος

Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος
Αναπληρωτής υπουργός Μάριος Σαλμάς
υφυπουργός Φωτεινή Σκοπούλη (πρόταση Κουβέλη)

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαφτάρης (ήταν στο επικρατείας ΠΑΣΟΚ)
Αναπληρωτής υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος

Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης (πρόταση Κουβέλη)
υφυπουργός Κώστας Καραγκούνης

Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας

Yπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη

Υπουργείο Ναυτιλίας Κώστας Μουσουρούλης
υφυπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Γιώργος Βερνίκος (ΠΑΣΟΚ από τον χώρο των εφοπλιστών)

Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου

Υπουργός Επικρατείας
Δημήτρης Σταμάτης

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου

Πρόεδρος της Βουλής, θα προταθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Οι κύριοι Ράπανος, Μαυαραγάνης και Κούρκουλας δεν θα ορκιστούν σήμερα.


ΑΡΕΣΕΙ:

* Lamprini Thrilitsa likes this.

Mad Awards 2012: Λάμψη και αντιδράσεις...

 
Ολοκληρώθηκαν και φέτος τα βραβεία "Mad Awards 2012", στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do το οποίο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Κεντρικό σύνθημα το "Young Greece" και όπως ήταν φυσικό, οι εκκεντρικές εμφανίσεις, τα εμπνευσμένα remix και οι λαμπερές και πολύ sexy παρουσίες, έδωσαν και πήραν.
Μπορεί τα μουσικά βραβεία Mad να συγκεντρώνουν όλη την εγχώρια showbiz και να διεξάγονται κάθε χρόνο ομαλά, φέτος υπήρξαν αντιδράσεις.
Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το χώρο της διοργάνωσης για διαμαρτυρία. Κρατώντας μεγάλα πανό με το σύνθημα "ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΩΝ MAD ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ METROPOLIS ΚΑΙ ΣΤΟ MAD" αλλά και μαύρες και κόκκινες σημαίες, οι διαδηλωτές φώναζαν έντονα συνθήματα με ντουντούκες, ενώ είχαν δυνατά τη μουσική, προσπαθώντας έτσι να δείξουν τη διαμαρτυρία τους και να εμποδίσουν την διεξαγωγή των βραβείων!

 MIA ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ,  αλλά  χωρίς  υπερβολές  άλλων χρόνων
 Είναι το "πάρτυ" της χρονιάς όπου κάθε τσαχπινιά, χαμογελάκι και εντυπωσιακή εμφάνιση αποτυπώνεται στο φακό για να κάνει το γύρω του τύπου προς τέρμψιν της πιτσιρικαρίας που έχει ακόμη "είδωλα" σε καιρό κρίσης. Όμως, ήμαστε στη μέση του καλοκαιριού που μόλις αποκτήσαμε πρωθυπουργό και κυβέρνηση και τα MAD ήρθαν ξανά να μας θυμίσουν κάτι από την παλιά μας ζωή, με δανεικά.


Μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz αλλά και πλήθος κόσμου έδωσαν το παρών στη λαμπρή αυτή "γιορτή" της μουσικής. Το κοινό ξεσήκωσαν με τις εμφανίσεις τους δημοφιλείς τραγουδιστές όπως: Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Δέσποινα Βανδή, Ελένη Φουρέιρα κ.ά. Ήταν εκεί και η οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου, για να χαρούν επί σκηνής την Τατιάνα Στεφανίδου. Αλλά και η Βάνα Μπάρμπα για να δώσει το βραβείο στην Ήβη Αδάμου που όλο... ξεχνούσε το όνομά της... Το κόκκινο χαλί τιμήθηκε όπως του άξιζε από ...τακούνι, μπότα, αθλητικό σε όλα τα νουμεράκια... Τα φλας άστραφταν κάθε στιγμή με κάθε κίνηση και οι δηλώσεις των επωνύμων νάχαμε να λέγαμε...

Μέσα στο χώρο η διοργάνωση ήταν άψογη και όπως αναμενόταν!
Χωρίς, βέβαια, τις υπερβολές άλλων χρόνων λόγω κρίσης, αλλά τα ίδια τα πρόσωπα έδωσαν την γκλάμουρ ατμόσφαιρα που επιδιώκουν, έτσι κι αλλιώς, τα ίδια τα βραβεία.
Και κάθε χρόνο σχεδόν τα ίδια ονόματα κάνουν την εμφάνι΄ση τους στον θεσμό, βραβεύονται, περνούν καλά ένα βράδυ και γυρίζουν στη "ρουτίνα" τους!


 Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα, η Demy και ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν μεταξύ των μεγάλων νικητών των Mad Video Music Awards, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.


Ο Σάκης Ρουβάς αναδείχθηκε άνδρας καλλιτέχνης της χρονιάς, ενώ η Έλενα Παπαρίζου γυναίκα καλλιτέχνης της χρονιάς. Η Ε. Παπαρίζου απέσπασε συνολικά δύο βραβείο, καθώς το τραγούδι της “Baby Its Over” αναδείχθηκε και mad radio track of the year.

Η νεαρή Demy παρέλαβε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, αλλά και το βραβείο καλύτερου ντουέτου/συνεργασίας, για τη συνεργασία της με τον Μηδενιστή. Οι Vegas πανηγύρισαν επί σκηνής το βραβείο καλύτερου συγκροτήματος. Το τραγούδι «Θάρρος ή αλήθεια» του Μιχάλη Χατζηγιάννη απέσπασε το βραβείο video clip της χρονιάς, ενώ το video clip Mad Greekz πήγε στο Νίκο Βέρτη για το «Αν είσαι ένα αστέρι».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τιμήθηκε με το βραβείο fashion icon σε video clip, για την εμφάνιση του στο clip του «Μην Πας Πουθενά». Η Ελένη Φουρέιρα κατέκτησε τα βραβεία καλύτερου pop video clip και sexy video clip για το “Raggaeton”.

Οι Μέλισσες απέσπασαν το βραβείο καλύτερου rock video clip για το «Σαν Σκιά», και ο Μηδενιστής πήρε το βραβείο καλύτερου hip hop/urban video clip. Στην κατηγορία καλύτερου alternative video clip νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Μιχαλακάκος με το «Να με καταστρέψεις γλυκά».

Επίσης, οι Otherview ήταν νικητές στην κατηγορία dance video, ενώ η Ήβη Αδάμου παρέλαβε το βραβείο καλλιτέχνη της χρονιάς για την Κύπρο. Επί σκηνής βρέθηκε και ο Φοίβος, στον οποίο και απονεμήθηκε το ειδικό βραβείο της βραδιάς. 

Την βραδιά παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς με την Μαίρη Συνατσάκη.

ΑΡΕΣΕΙ:

Maria Metaxatou likes this.

Labrini St, Lamprini Thrilitsa, Kay Black and 3 others like this.