Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Mad Awards 2012: Λάμψη και αντιδράσεις...

 
Ολοκληρώθηκαν και φέτος τα βραβεία "Mad Awards 2012", στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do το οποίο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Κεντρικό σύνθημα το "Young Greece" και όπως ήταν φυσικό, οι εκκεντρικές εμφανίσεις, τα εμπνευσμένα remix και οι λαμπερές και πολύ sexy παρουσίες, έδωσαν και πήραν.
Μπορεί τα μουσικά βραβεία Mad να συγκεντρώνουν όλη την εγχώρια showbiz και να διεξάγονται κάθε χρόνο ομαλά, φέτος υπήρξαν αντιδράσεις.
Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το χώρο της διοργάνωσης για διαμαρτυρία. Κρατώντας μεγάλα πανό με το σύνθημα "ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΩΝ MAD ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ METROPOLIS ΚΑΙ ΣΤΟ MAD" αλλά και μαύρες και κόκκινες σημαίες, οι διαδηλωτές φώναζαν έντονα συνθήματα με ντουντούκες, ενώ είχαν δυνατά τη μουσική, προσπαθώντας έτσι να δείξουν τη διαμαρτυρία τους και να εμποδίσουν την διεξαγωγή των βραβείων!

 MIA ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ,  αλλά  χωρίς  υπερβολές  άλλων χρόνων
 Είναι το "πάρτυ" της χρονιάς όπου κάθε τσαχπινιά, χαμογελάκι και εντυπωσιακή εμφάνιση αποτυπώνεται στο φακό για να κάνει το γύρω του τύπου προς τέρμψιν της πιτσιρικαρίας που έχει ακόμη "είδωλα" σε καιρό κρίσης. Όμως, ήμαστε στη μέση του καλοκαιριού που μόλις αποκτήσαμε πρωθυπουργό και κυβέρνηση και τα MAD ήρθαν ξανά να μας θυμίσουν κάτι από την παλιά μας ζωή, με δανεικά.


Μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz αλλά και πλήθος κόσμου έδωσαν το παρών στη λαμπρή αυτή "γιορτή" της μουσικής. Το κοινό ξεσήκωσαν με τις εμφανίσεις τους δημοφιλείς τραγουδιστές όπως: Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Δέσποινα Βανδή, Ελένη Φουρέιρα κ.ά. Ήταν εκεί και η οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου, για να χαρούν επί σκηνής την Τατιάνα Στεφανίδου. Αλλά και η Βάνα Μπάρμπα για να δώσει το βραβείο στην Ήβη Αδάμου που όλο... ξεχνούσε το όνομά της... Το κόκκινο χαλί τιμήθηκε όπως του άξιζε από ...τακούνι, μπότα, αθλητικό σε όλα τα νουμεράκια... Τα φλας άστραφταν κάθε στιγμή με κάθε κίνηση και οι δηλώσεις των επωνύμων νάχαμε να λέγαμε...

Μέσα στο χώρο η διοργάνωση ήταν άψογη και όπως αναμενόταν!
Χωρίς, βέβαια, τις υπερβολές άλλων χρόνων λόγω κρίσης, αλλά τα ίδια τα πρόσωπα έδωσαν την γκλάμουρ ατμόσφαιρα που επιδιώκουν, έτσι κι αλλιώς, τα ίδια τα βραβεία.
Και κάθε χρόνο σχεδόν τα ίδια ονόματα κάνουν την εμφάνι΄ση τους στον θεσμό, βραβεύονται, περνούν καλά ένα βράδυ και γυρίζουν στη "ρουτίνα" τους!


 Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα, η Demy και ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν μεταξύ των μεγάλων νικητών των Mad Video Music Awards, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.


Ο Σάκης Ρουβάς αναδείχθηκε άνδρας καλλιτέχνης της χρονιάς, ενώ η Έλενα Παπαρίζου γυναίκα καλλιτέχνης της χρονιάς. Η Ε. Παπαρίζου απέσπασε συνολικά δύο βραβείο, καθώς το τραγούδι της “Baby Its Over” αναδείχθηκε και mad radio track of the year.

Η νεαρή Demy παρέλαβε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, αλλά και το βραβείο καλύτερου ντουέτου/συνεργασίας, για τη συνεργασία της με τον Μηδενιστή. Οι Vegas πανηγύρισαν επί σκηνής το βραβείο καλύτερου συγκροτήματος. Το τραγούδι «Θάρρος ή αλήθεια» του Μιχάλη Χατζηγιάννη απέσπασε το βραβείο video clip της χρονιάς, ενώ το video clip Mad Greekz πήγε στο Νίκο Βέρτη για το «Αν είσαι ένα αστέρι».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τιμήθηκε με το βραβείο fashion icon σε video clip, για την εμφάνιση του στο clip του «Μην Πας Πουθενά». Η Ελένη Φουρέιρα κατέκτησε τα βραβεία καλύτερου pop video clip και sexy video clip για το “Raggaeton”.

Οι Μέλισσες απέσπασαν το βραβείο καλύτερου rock video clip για το «Σαν Σκιά», και ο Μηδενιστής πήρε το βραβείο καλύτερου hip hop/urban video clip. Στην κατηγορία καλύτερου alternative video clip νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Μιχαλακάκος με το «Να με καταστρέψεις γλυκά».

Επίσης, οι Otherview ήταν νικητές στην κατηγορία dance video, ενώ η Ήβη Αδάμου παρέλαβε το βραβείο καλλιτέχνη της χρονιάς για την Κύπρο. Επί σκηνής βρέθηκε και ο Φοίβος, στον οποίο και απονεμήθηκε το ειδικό βραβείο της βραδιάς. 

Την βραδιά παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς με την Μαίρη Συνατσάκη.

ΑΡΕΣΕΙ:

Maria Metaxatou likes this.

Labrini St, Lamprini Thrilitsa, Kay Black and 3 others like this.

Δεν υπάρχουν σχόλια: