Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Η Δήμητρα Γαλάνη Live στην Τεχνόπολη στο Γκάζι ..."Αλλιώς" | Τετάρτη 25 Ιουνίου


Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Σ
H Δήμητρα Γαλάνη ξεκινάει την καλοκαιρινή περιοδεία της από την Αθήνα και τη σκηνή της Τεχνόπολης στις 25 Ιουνίου, με μια 
μεγάλη συναυλία
Μία σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε την Δήμητρα Γαλάνη σε ανοιχτό χώρο, να ακούσουμε όλα τα τραγούδια της, αυτά που ήδη γνωρίζουμε και αυτά που αγαπάει η ίδια και παρουσιάζει αλλιώς… 
Η περιοδεία της θα έχει τον γενικό τίτλο "Αλλιώς" όπως και ο νέος της δίσκος που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου.
Το "Aλλιώς" δίνει τον τόνο όσων παρουσιάζει φέτος η Δήμητρα στη σκηνή. 
Μαζί με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση, από αυτές που σπανίως κάνει. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας.

Οι παραστάσεις που έδωσε τον χειμώνα που μας πέρασε στο Passport με αυτό το concept κέρδισαν κοινό και δημοσιογράφους και έδειξαν τον δρόμο για τις καλοκαιρινές, επιλεγμένες εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα.
Στην Τεχνόπολη η Δήμητρα Γαλάνη εμφανίζεται για πρώτη φορά με μία προσωπική συναυλία με ιδιαίτερη σημασία. Στην αφήγηση που θα κάνει αποφάσισε να καλέσει εκλεκτούς φίλους με τους οποίους έχει συνεργαστεί στην μακρόχρονη καριέρα της είτε ως συνθέτης, είτε ως παραγωγός, να τραγουδήσουν μαζί ένα από τα τραγούδια που αναδείχτηκαν μέσα από τη συνεργασία τους. Τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στη συναυλία και στην καλοκαιρινή περιοδεία συμμετέχουν οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιανης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).
Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Βουδαντάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Info:

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518 
Ώρα έναρξης: 9.00μμ
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση |12 ευρώ ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων:
viva.gr, Public, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Seven Spots, Βιβλιοπωλείο IANOS, «Τεχνόπολις»

Δ Η Μ Η Τ Ρ Α Γ Α Λ Α Ν Η "Αλλιώς" στο Passport...



Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Σ
Με νέα τραγούδια, μόνο με τους μουσικούς της Τέσσερις εμφανίσεις, από 23 Ιανουαρίου, 
στο Passport

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο "Αλλιώς", σε στίχους Παρασκευά Καρασούλου, η Δήμητρα Γαλάνη, επιστρέφει στη σκηνή. 
Για τέσσερις παραστάσεις, από 23 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη, παρουσιάζει στη μουσική σκηνή Passport, στον Πειραιά, ένα πρόγραμμα με υλικό από τον νέο της δίσκο και βέβαια, πολλά, παλιά και λιγότερα παλιά, αγαπημένα τραγούδια. 
"Aλλιώς" είναι και ο τίτλος των παραστάσεων της, και δίνει τον τόνο αυτού που θα παρουσιάσει.

Μόνη της επί σκηνής με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση. 
Είναι σπάνιες οι φορές που την απολαμβάνουμε μόνη της, κάτι που είναι ζητούμενο των ακροατών της που την αγαπούν και την παρακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. 
Ένα πρόγραμμα -σε επιμέλεια της Δήμητρας Γαλάνη και της Μαργαρίτας Μυτιληναίου- με τα τραγούδια που την ανέδειξαν, είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους.

Μαζί της, οι φίλοι της, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

Info: 
Η Δήμητρα Γαλάνη στο Passport (Καραϊσκου 119, πλατεία Κοράη, Πειραιάς, τηλ.210-4296401). Ημέρες παραστάσεων: 23 και 30 Ιανουαρίου, 6 και 13 Φεβρουαρίου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9:30 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων 15 ευρώ (με ποτό στο μπαρ), 25 ευρώ (με ποτό σε τραπέζι), 120 ευρώ η φιάλη ανά 4 άτομα, σε τραπέζι, 60 ευρώ το μπουκάλι κρασί ανά 2 άτομα, σε τραπέζι. 
Προπώληση εισιτηρίων: Καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, PassPort Café (Καραϊσκου 117, πλ. Κοραή, Πειραιάς) και on line: www.viva.gr
THETOC