Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

EUROVOICE 2010... η κριτική

* Συγκινημένη η Φλώρα θεοδώρου ακούει την ανακοίνωση της νίκης της...
* Η Κύπρος κατέλαβε την 1η θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού "eurovoice 2010"

Ανοργανωσιά μετα ...μουσικής!

Στην τρίτη θέση του μουσικού διαγωνισμού «Eurovoice 2010» βρέθηκε η Ελλάδα στο πρώτο μέρος του διαγωνισμού, με το τραγούδι «Τι παραπάνω» (κλικ στον τίτλο ν΄ ακούσεις το τραγούδι) που ερμήνευσε ο σεμνός τραγουδιστής, Γιώργος Τεντζεράκης. Kαι ενώ στα μέσα της τελικής βραδιάς είχε πέσει ακόμη και στην 5η θέση, κατάφερε να πλασαριστεί στην 4η, αποσπόντας θετικές κριτικές για την εμφάνισή του.

Την πρωτιά κατέλαβε η Κύπρος, με το τραγούδι «In the arms of my angel» (κλικ στον τίτλο ν΄ ακούσεις το τραγούδι) το οποίο ερμήνευσαν η εντυπωσιακή Φλώρα Θεοδώρου με το συγκρότημα «The Secrets».

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι η Anastacia βγαίνοντας στη σκηνή δήλωσε πως δεν θα καταφέρει να τραγουδήσει, διότι κάτι συνέβη και «έκλεισε» η φωνή της.

Ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε πως ένιωσε την ανάγκη να εμφανιστεί και να απολογηθεί. «Σας ζητώ συγγνώμη και σας εκτιμώ πάρα πολύ. Θα το κάνω μια άλλη χρονιά», είπε μεταξύ άλλων.

Όπως είναι γνωστό παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Pamela Anderson, αλλά ακόμη αναρωτιέμαι το γιατί... Μια πρώην "ναυαγοσώστης", όπου οι ερωτικές περιπτύξεις της με τον πρώην άντρα της και ντράμερ των Motley Cue, τον περιχαρή κο Tommy Lee, έφτασαν μέχρι τα... video clubs του πλανήτη. Mία 43χρονη κυρία, σήμερα και πρώην κουνελάκι η οποία με νάζι σου δηλώνει: "Τα στήθη μου έκαναν μια σπουδαία καριέρα -εγώ απλώς ακολουθούσα".

Ακόμη αναρωτιέμαι τί κύρος μπορούσε να προσδώσει μία τέτοια παρουσία σε μουσικό διαγωνισμό!

Με τρελές απαιτήσεις (πέστε να πάρουν τις κάμερες από μπροστά μου), με παραξενιές και με 6.000 ευρώ για το "φτιασίδωμα" της κόμης... η κυρία Άντερσον, έδωσε να καταλάβουμε πως της λείπει το... σεξ (σύμφωνα με δήλωσή της στην "Mirror"), με αποτέλεσμα να την πληρώσουν όλοι...!
Mε αμήχανη στάση μπροστά στο φακό, απέδειξε πως δεν άξιζε τα λεφτά της στο πλάι του ξεμαλιασμένου προέδρου του Eurovoice, του γνωστού γάλλου μουσικού, κου Εric Serra.

Με οργανωτικά προβλήματα
κύλησε η πρώτη βραδιά του πανευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού Eurovoice, στον χώρο του «Αθηνών Αρένα».

Τόσο τo ζεστό χειροκρότημα, με το οποίο υποδέχθηκαν τον Έλληνα διαγωνιζόμενο Γιώργο Τεντζεράκη, ο οποίος τραγούδησε πρώτος, όσο και οι εμφανίσεις των 13 από τους 28, τελικά, διαγωνιζόμενους από διάφορες χώρες της Ευρώπης και όχι μόνον δεν φάνηκαν αρκετά για να ικανοποιήσουν τους θεατές, οι οποίοι έφυγαν απογοητευμένοι από τον χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού.

* Σεμνή η παρουσία του Έλληνα τραγουδιστή, Γιώργου Τεντζεράκη. Το ...ανύπαρκτο "χορευτικό", την ώρα της παρουσίασης της ελληνικής συμμετοχής, ...ας έλειπε...
Είχε, ήδη, προηγηθεί η αλλαγή του χώρου παρουσίασης (ο διαγωνισμός επρόκειτο να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ) και η αποχώρηση του Σάκη Ρουβά, ο οποίος για τεχνικούς λόγους ακύρωσε την εμφάνισή του στον διαγωνισμό.
Ποτέ άλλωτε σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό δεν έχει συμβεί καλλιτέχνες να φτύνουν στην κυριολεξία την προσπάθεια νέων ταλέντων, ατόμων που προσπαθούν να βρουν το δρόμο της επιτυχίας.

Η τελευταία βραδιά του διαγωνισμού προφανώς είχε καλύτερες φωνές, 3-4, που μπάλωσαν όσο μπορούσαν την ανοργανωσιά των διοργανωτών!

Αποζημιώθηκαν οι περευρισκόμενοι του χώρου από τον ερωτικό κο Εnrigue Inglesias ο οποίος και ξεσήκωσε το κοινό (που ΜΟΝΟ γι αυτόν ήρθε ) και τραγούδησε και φίλησε στο στόμα μια θαυμάστριά του. Όλα -σχεδόν- τα έκανε ο τραγουδιστής, αλλά η σκηνοθεσία τον πρόδωσε πολλές φορές, όπως και τους διαγωνιζόμενους!

Παύσεις, κενά μέχρι αηδίας, με αγγλικά και νοήματα στους στίχους ...άστα να πάνε και η ... αμηχανία έκαναν τον διαγωνισμό να μοιάζει με... επαρχιώτικα καλλιστεία, της κακιάς συμφοράς ή ακόμη και με τσίρκο...

Χώρες που ξεχώρησαν: Ελλάδα, Κύπρος, Αγγλία, Ρωσία, Αρμενία, όπου και μπήκαν στην 10άδα, του διαγωνισμού τραγουδιού που το πρώτο και τελευταίο λόγο έχουν οι χρήστες του Ιnternet.