Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Π.ΔΗΜΑΣ: Έστησε τους κατοίκους του Πύργου Ηλείας και βρέθηκε με ...Αντώνη Ρέμο!!!




ΡΕΜΟΣ: 
Ο Πύρρος είναι γίγαντας κι αδελφός. Μη μασάς.  Ο κόσμος ξέρει ποιός έιμαι εγώ και ποιός είσαι εσύ!


Στον Πύργο τον περίμεναν να μιλήσει σε εκδήλωση ωστόσο τελευταία στιγμή επικαλέστηκε ξαφνικά άλλη υποχρέωση και δεν έκανε την εμφάνισή του.
Οι διοργανωτές τον αντικατέστησαν τελικά με τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος μίλησε στην προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία. 

Κι όμως, βρήκε το χρόνο για να βρεθεί κοντά στο φίλο του Αντώνη Ρέμο που τραγουδούσε στο Κολέγιο Αθηνών. Ο Πύρρος Δήμας εισέπραξε την αγάπη του τραγουδιστή μέσα από την βαρύγδουπη φράση του "ο Πύρρος Δήμας είναι ένας 
πραγματικός γίγαντάς και αδελφός... που τον έχουν λασπώσει και το μόνο που κάνει είναι
να χαμογελά και να σιωπά. Του λέω να κλείσει τα αυτιά του και να ξέρει πως η αλήθεια λάμπει στο τέλος. Όσοι λάσπη και να μας ρίχνουν, μην μασάς τίποτα. 
 * Η φωτογραφία είναι από τις 30 Απριλίου, στο Κολλέγιο Αθηνών, μετά τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου. Στην εικόνα είναι η Αναστασία Δήμα, ο Πύρρος Δήμας, τα παιδιά τους και ο Αντώνης Ρέμος.
 Ο κόσμος ξέρει ποιός έιμαι εγώ και ποιός είσαι εσύ!" Δεν παρέληψε να δώσει και συμβουλή στους μαθητές, αλλά και σε όσους παρακολούθησνα την συναυλία του: "Ότι κι αν κάνετε θα το βρείτε μπροστά σας. Καλό κάνετε, καλό θα βρείτε. Κακό κάνετε, κακό θα βρείτε. Είναι ένα καμπανάκι για οτ μυαλό μας και την καρδιά μας"!!!

Ξεκίνησε τη συναυλία του μιλώντας για τον Δημήτρη Μητροπάνο. αφιερώνοντάς του κι όλας το τραγούδι "Ρόζα"...
"Ένα τραγούδι για έναν μεγάλο, πολύ μεγάλο φίλο, που έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη πριν μερικές μέρες" είπε και συνέχισε : "Η θλίψη δεν χωράει για΄τι ο θάνατος δεν είναι θλίψη, αλλά μια αρχή κάπου αλλού, κάπου εκέι ψιλά κοντά στο Θεό. Ο δημήρης Μηροπάνος θα ζει πάντα στις καρδιές μας. Εκεί είναι η θέση του".
Και κατέληξε: "Οι καλλιτέχνες πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάνε. Ορκίστηκα στον Μητροπάνο να λέω τα τραγούδια του όσο αντέχω". 

Σου υπενθυμίζω πως ο Πύρρος Δήμας είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, άρα εκλέγεται και ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης"

Στο τέλος οι δύο φίλοι φωτογραφήθηκαν οικογενεικώς...

ΑΡΕΣΕΙ:

Κολινδρινά Μασλάτια likes this.