Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Γ. Παπαδάκης: "Αν ο Στ. Παναγούλης δεν έλεγε αυτά που είπε στη Βουλή δεν θα τον καλούσα στην εκπομπή".



Tηλεθεατής στέλνει μύνημα στον Γιώργο Παπαδάκη: " Αν ο Στάθης Παναγούλης δεν έκανε τόσο θόρυβο στη Βουλή, με αυτά που είπε, θα τον καλούσατε στην εκπομπή σας";... 
Ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 τού απαντά μονολεκτικά από την κάμερα της τηλεοπτικής του εκπομπής: "ΟΧΙ"!
Ο Γιώργος Παπαδάκης που έχει "εξομολογηθεί" στο κοινό του, δύο φορές: "Εγώ, για να σας είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να ζήσω με 500 ευρώ"!!!
Η υποκρισία στην τηλεόραση καλά κρατεί!

Εδώ ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο για την τηλεόραση που χρόνια τώρα το παίζει τρελοκοτσιδού, αν και διανύει το 52ο έτος τής ...ηλικίας της!!!
Για το τζέρτζελο και τη βαβούρα, που πολύ της ταιριάζει, άξια είναι άλλα πρόσωπα που, σε σχεδόν καθημερινή βάση, έχουν παρελάσει από αυτήν κι ας εκνευρίζουν τον ελληνικό λαό.
Τζέρτζελο να γίνεται και σύστριγγλο..
Αρκεί να κάνουμε τηλεθέαση, να πετύχουμε τα νεανικά κοινά, κομμάτια να γίνει...

Ο Άδωνης, η Βούλτεψη, ο Ντινόπουλος και άλλα πολιτικά μαϊντανάκια κατσικώνονται τηλεοπτικές καρέκλες και ουρλιάζοντας περνούν τις θέσεις του αρχηγού τους...
Δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και ο Τατσόπουλος και μερικοί άλλοι, "αγαπημένα" πρόσωπα που η τηλεόραση λατρεύει να τα καλεί...
Τηλεθέαση να γίνεται...

Τί ήταν να πετάξει ..."διαμάντια" από Βουλής, ο Στάθης Παναγούλης; Έσκυψε η τηλεόραση να τα "μαζέψει"...
Ο Παναγούλης έγινε ...ανάρπαστος!!!
Και γιατί το είπατε αυτό, δεν ξέρατε πως θα προκαλέσετε; Γιατί δεν σας διέγραψε ο κύριος Τσίπρας, δεν θα έπρεπε να το..πράξει; 
Απολογηθείτε... "κατηγορούμε"...

Η υποκρίσια στην Ελλάδα καλά ...κρατεί!
Να ντραπεί ο Παναγούλης για τα λεγόμενά του (δεν θα τα κρίνω και ούτε θα σου τοποθετηθώ) και δεν ντρέπεται ένα ολόκληρο κράτος ...άκρατο, που αφήνει να πεθάνουν 4.000 αυτόχειρες από την μνημονιακή του πολιτική.
Στην Ισπανία πάγωσαν για δύο χρόνια τις εξώσεις σε υπερχρεωμένες ιδιοκτησίες, μόλις ανακοινώθηκε ...δεύτερος θάνατος, μέσα σε διάστημα 15 ημερών!!!

Η Ισπανική Ένωση Τραπεζών ανακοίνωσε πως έλαβε την περασμένη Πέμπτη "τη δέσμευση όλων των μελών της, για ανθρωπιστικούς λόγους και στο πλαίσιο της κοινωνικά υπεύθυνης πολιτικής τους, να μπλοκάρουν τις εξώσεις για τα δύο επόμενα χρόνια, στις περιπτώσεις ακραίας ανάγκης"...

Να ντραπεί ο Παναγούλης και να διαγραφεί από το κόμμα του, τη στιγμή που ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς, υπόσχεται πως είναι τα τελευταία μέτρα που παίρνει η κυβέρνησή του και έρχεται το Eurogroup να τον διαψεύσει... Θα παρθούν, λένε οι ξένοι και άλλα μέτρα, ύψους 6,4 δις ευρώ για να καλυφθεί το ...κενό!!!
Ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βάδισε στα χνάρια του προκατόχου του "λεφτά υπάρχουν", ζητώντας την ψήφο του Έλληνα για να πάει να διαπραγματευτεί κι εκείνος τώρα τον γονατίζει με τα πιο δυσβάσταχτα μέτρα που έχουν παρθεί στην Ελλάδα, τα τελευταία 50 χρόνια!!!

Να ντραπεί και για τους 92 Έλληνες που έχουν λογαριασμούς στον φορολογικό παράδεισο του Τζέρσεϊ.
Το θέμα της λίστας Λαγκάρντ αρχίζει να το σκέπαζει η πρώτη... αράχνη...
Και τόσες άλλλες λίστες, σκάνδαλα και ...σκανδαλάκια...

Ο Γιώργος δεν είπε πως "αν αποτύχουμε, ο  κόσμος θα μας πάρει με τις πέτρες;".
Αυτό δεν ήταν λιντζάρισμα, ήταν... λιθοβολισμός και ...επιτρέπεται.
Ο Λοβέρδος δεν μίλησε για ...Γουδί; Να στο θυμίσω τι είχε πει; ν δεν τα καταφέρουμε, τότε -όπως έχω πει από το 2008- πάμε για νέα ιδρυτική πράξη της Ελληνικής Δημοκρατίας. Πάμε για νέο Γουδί, όχι όμως στους στρατώνες, αλλά στην ελληνική Βουλή".
Είπε κανείς τίποτα;
Διαμαρτυρήθηκε κανείς;

Ακόμη πονάει ο αγκώνας μου από το κλομπ αστυνομικού, επειδή κάλυπτα τα γεγονότα, πέρυσι τον Ιούνιο, κοντά στη Μεγάλη Βρετάνια...
Απλώς κάλυπτα τα γεγονότα, έχοντας κοντά μου τον συνεργάτη Άρη Δήμου.
 Ο αστυνομικός των 600 -πια- ευρώ- χτυπά -πια- τον κόσμο να συνετιστεί και να δεχτεί τις ...μειώσεις και τον εξευτελισμό!!!
Δεν  έχει πιο παράνοια...

Αλλά τί περιμένεις σε μια χώρα που τη δημοκρατία την "σώπασαν" για να κάνουν τα καπρίτσια "οικονομικών δολοφόνων";