Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Χρωσταμε @ της... Μιχαλούς!....





DEBATES @ πράσιν΄άλογα





300 δις δολάρια το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας


_______________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________________

Ποιο είναι το πρώτο συμπέρασμα από τον πίνακα με το εξωτερικό χρέος , αφού ξεζαλιστούμε από τα νούμερα; Η Ελλάδα χρωστάει όσο η …Κίνα και η ..Ρωσία. Το δεύτερο ότι η Τουρκία χρωστάει λιγότερα από εμάς. Το τρίτο το είπε ο οικονομικός σύμβουλος του antinews: «η λίρα θα πέσει κι άλλο».

Άλλες εκτιμήσεις:

"Όταν χρωστάνε τόσοι πολλοί, τόσα πολλά, ή θα πάει το φέσι σύννεφο, ή θα πληθωριστούν και θα ξεπληρωθούν λιγότερα, ή δεν ξέρω κι εγώ τι.

Το μέγεθος και η έκταση του προβλήματος είναι πρωτόγνωρο, όπως έχει γραφτεί κατά κόρον στο antinews. Το ενδιαφέρον είναι οι σχέσεις των υπερδανεισμένων χωρών μεταξύ τους και με τους πιστωτές τους. Αυτό θα δημιουργήσεις τριβές και άλλα, χειρότερα.

Η σχέση δολαρίου και γιουάν είναι το κλειδί, και κατά πόσο θα τα βρουν Κίνα και ΗΠΑ. Το βιβλίο λέει ότι οι Κινέζοι θα αγοράζουν αμερικανικές εταιρίες και γη. Αν γίνει αυτό το ΝΑΤΟ θα είναι ασήμαντο μπροστά στο NPPTO (North Pacific)

Το μόνο ερώτημα, είναι κατά πόσον όλος αυτός ο υπερδανεισμός συνδέεται, και πως, με τον υπερβολικό πλούτο που δημιουργήθηκε από το εμπόριο Κίνας με τον κόσμο, και βασικά τις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι γράφεται ιστορία και δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος πλανήτης να μετακομίσουμε."

Δεν υπέρχει αμφιβολία, μετά από αυτό, πως χρωστάμε @ της ...Μιχαλούς!...

πηγή: antinews

Ο πίνακας είναι από το: GLOBAL BANKING COLLAPSE GETS WORSE