Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Παπανδρέου: "Πιο σημαντικό θεωρείται το ότι είμαι στο Harvard παρά πρώην Έλληνας πρωθυπουργός"

Σε μια νέα πρόκληση κατά της χώρας σε βάρος της οποίας ασέλγησε προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που πλέον τον φιλοξενούν: Ο πρώην πρωθυπουργός, στο JFKJr Forum, όπου συζήτησε με τον Mike Doukakis, έδειξε απίστευτο κομπλεξισμό για το γεγονός ότι είναι Έλληνας - στο διαβατήριο, μόνο, λέμε εμείς - και δήλωσε πως "Στο τελωνείο δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για την ταυτότητα μου που γράφει ότι είμαι καθηγητής στο Harvard, παρά για το διπλωματικό διαβατήριο, όπου αναφέρεται ότι είναι πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας"!
 

..."ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ"...
Δεν στεκόμαστε καν στο γεγονός αν αυτο που λέει είναι αλήθεια, μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το λέει δημοσίως σε μια συστηματική προσπάθειά του να συνεχίσει την απαξίωση της χώρας. Ο άνθρωπος ντρέπεται που έχει ελληνική υπηκοότητα και δεν το κρύβει.

Το ερώτημα είναι αν πρέπει αυτός ο άνρθωπος να βρίσκεται ακόμα στην Βουλή. 
Κατά τα λοιπά μιλώντας στο αμερικανικό ακροατήριο στην Βοστώνη είπε και πάλι τα γνωστά του ότι "Επί της πρωθυπουργίας του ήθελε να συνδυάσει δύο θέματα: την οικονομική κρίση αλλά και το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής"...

Αυτός ο άνθρωπος είναι εκπρόσωπος του Έθνους και ανήκει στην Βουλή των Ελλήνων...

defencenet.gr