Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

troktiko.blogspot.com, τέλος (;) Μάλλον όχι...

Έκλεισε το blog "τρωκτικό"

Ιδού πώς αντιμέτωπίζει το θέμα η zougla.gr:

"Έκλεισε με απόφαση της GOOGLE το blog «τρωκτικό» μετά απ’ αλλεπάλληλες καταγγελίες για συκοφαντικά, υβριστικά και καθοδηγούμενα σχόλια. Καμία φωνή φιμωμένη δεν εξυπηρετεί την δημοκρατία και την ενημέρωση. Αυτό είναι αυτονόητο και αδιαπραγμάτευτο.

Η συγκεκριμένη, ωστόσο, φωνή, με συμπεριφορά απαράδεκτη και αντιδεοντολογική πέρα για πέρα, υπό την καθοδήγηση και τις εντολές γνωστών επιχειρηματιών, αντιμετώπισε το αυτονόητο λουκέτο. Ο ρόλος των blogs ακολούθησε κι αυτός την κακοποίησή του στην ελληνική του εκδοχή. Αντί να εξυπηρετεί την φωνή των ελεύθερων πολιτών, άρχισε να ενισχύει το εισόδημα επαγγελματιών δημοσιογράφων, οι οποίοι υπό το σκότος της ανωνυμίας, εξυπηρετούσαν με τη σειρά τους σκοτεινά ως επί το πλείστον επιχειρηματικά συμφέροντα.

Είναι γνωστό ότι όποιος επιθυμεί την ηλεκτρονική ενημέρωση δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του blogspot, πολύ περισσότερο όταν είναι δημοσιογράφος, αλλά χρησιμοποιεί το gr για να είναι εμφανής η ταυτότητά του.

Έτσι, λοιπόν, κατά τα πρότυπα της γνωστής μαφιόζικης συμμορίας εκτελούσαν κι αυτοί τα δικά τους συμβόλαια.

Πέρα από το κλείσιμο του blog, τα συγκεκριμένα «τρωκτικά» θα βρεθούν πλέον στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσουν και τη δικαιοσύνη -αυτήν που υπάρχει- για τις αθλιότητες που κατά καιρούς έγραψαν. Όταν η εισαγγελία διαβιβάσει στην GOOGLE και την INTERPOL τις καταγγελίες που έχουν γίνει θα παραδοθούν στους θιγόμενους όλα τα ip των συγγραφέων της λάσπης.

Τότε θα καταλάβουν οι πολλοί, ποια ακροδεξιά στοιχεία και κουκουλοφόροι παραεκκλησιαστικών οργανώσεων κρύβονταν πίσω από τον αθώο τίτλο «τρωκτικό», το οποίο όντως αθώα ξεκίνησε, αλλά πολύ γρήγορα και ένοχα εντάχθηκε στην υπηρεσία των προαναφερθέντων κύκλων.

Το κόλπο που ετοίμασαν είναι ακόμα πιο καλά σκηνοθετημένο απ’ ό,τι φαίνεται.

Οι επιχειρηματίες που βρίσκονταν πίσω από το συγκεκριμένο blog, δια των αχυρανθρώπων τους, ετοιμάζονται να μπουν στα μέσα, ηλεκτρονικά και μη, με Δούρειο Ίππο τον θόρυβο για την ελευθερία στο διαδίκτυο.

Είναι κι αυτός ένας τρόπος διαφήμισης. Να γίνεσαι γνωστός ψευδόμενος, βρίζοντας και συκοφαντώντας χωρίς στοιχεία το σύμπαν. Οι ίδιοι, με λίγα λόγια, επεδίωξαν τον θόρυβο δια του λογοκριτικού δήθεν λουκέτου, προκειμένου να ενισχύσουν τη διαφήμιση των μελλοντικών σχεδίων τους.

Για όλα αυτά τα υποκείμενα, επιχειρηματίες και «δημοσιογράφους», έχουν γνώση οι φύλακες".


H απάντηση των υπευθύνων του "τρωκτικού", για το ξαφνικό λουκέτο,ήρθε λίγες ώρες μετά stifora.gr:



"Το σημερινό μας λουκέτο το αφιερώνουμε σε όλους τους πολίτες που υποφέρουν από την αδίστακτη διαπλοκή των ΜΜΕ και της πολιτικής. Ορισμένοι μαφιόζοι και γκάγκστερ με μυθική περιουσία εξουσιάζουν σήμερα τη χώρα έχοντας υπό τις διαταγές τους την πολιτική εξουσία.

Οι λούμπεν της καπιταλιστικής τάξης έχουν όνομα και επώνυμο. Έχουν Πόρσε Καγιέν και είναι εκδότες, υπουργοί και βουλευτές. Διαθέτουν επιρροή στον χώρο των μέσων μαζικής επικοινωνίας με τις εφημερίδες και τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, τον τραπεζικό χώρο. Για να κλείσουν το troktiko ακολούθησαν μεθόδους γκαγκστερικής μαφίας. Κατέθεσαν μηνύσεις εν κρυπτώ (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο φίλος των Γερμανών του ALPHA Β.Παπαδρόσος) ενώ εδώ και λίγες ημέρες αναρτήθηκαν και απειλητικά σχόλια από τον γνωστό εκπρόσωπο της χλιδής και της μεγαλοαστικής τάξης της Εκάλης. Σήμερα πήγε για πρώτη φορά στο γραφείο του μετά από τις διακοπές γεμάτος χαρά ΠΡΙΝ κλείσει το troktiko. Το γνώριζε και είναι σαφές. Ο δημοκράτης-δημοσιογράφος που ξεμπροστάστηκε από τους bloggers. Η δημοκρατική του ευαισθησία είναι τέτοια που καταφεύγει σε άθλιες μεθόδους για να κλείσει blogs. Δεν είμαστε οι πρώτοι. Όπως έλεγε στην τηλεόραση ότι ξήλωσαν τα γαλόνια του πατέρα του επί χούντας, ενήργησε και ο ίδιος. Με τις μεθόδους της επταετίας. Συκοφαντία, μηνύσεις και παρασκήνιο. Κάποιοι άλλοι με "πρακτόρισσες" συζύγους στην ΕΥΠ και οι ίδιοι να δημιουργούν την επικαιρότητα έχοντας την δυνατότητα να παίρνουν ...χαφιεδίστικες πληροφορίες.
Οι λόγοι "εθνικής ασφάλειας" δεν επιτρέπουν να βγει το troktiko στον ...αέρα. Ένα οργανωμένο σχέδιο μιας ξεπερασμένης εποχής αφού τα troktika θα τους σαρώσουν πολύ σύντομα.

Οι συνεχείς μας αναφορές στα σκάνδαλα και την χλιδή υπουργών όπως και στην συγκάλυψη του υπουργού Οικονομικών Γ.Παπαθανασίου και τα εικονικά τιμολόγια στην υπόθεση Κουρή, οι επιθέσεις με στοιχεία στον Μάκη Τ, το ξεγύμνωμα του υποστηριχτή της Σαηεντολογίας Κ.Γαβρά αλλά και οι θέσεις μας για την ΜΗΔΕΝΙΚΗ εξωτερική πολιτική στο Τουρκικό είναι οι λόγοι που το troktiko δεν είναι αρεστό. Χθες το πρωί μάλιστα ΕΠΙΣΗΜΑ μας ενηνέρωσαν να μην ασχολούμαστε με τα εθνικά θέματα γιατί επηρεάζουμε τον κόσμο. Να αφήνουμε δηλαδή να κάνουν τσάρκα τα f-16 των Τούρκων και να μην μιλάμε. Όλα αυτά είναι γεγονότα. Όπως και ότι ο υπουργός δικαιοσύνης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δ/ντη του ALPHA να καταθέσει μήνυση και όπως γράφτηκε του είπε: "Μετά άστο σε μένα". Έτσι και έγινε αλλά ο Δένδιας δεν απάντησε και δεν διέψευσε ποτέ το δημοσίευμα.

Κάναμε λάθη και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Όταν πλένεις πιάτα θα σπάσεις κιόλας. Όμως ποτέ δεν είπαμε ότι δεν θα επανορθώσουμε. Δεν συκοφαντήσαμε(τουλάχιστον δεν είχαμε πρόθεση) και ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ όταν η δικαιοσύνη μας το ζήτησε (για κακούργημα). Δεν εκμεταλλευτήκαμε δηλαδή την ανωνυμία μας και παρουσιαστήκαμε στην ΓΑΔΑ και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ίσως αυτό είναι που τους ενόχλησε γιατί πλέον δεν μπορούσαν να κάνουν την πολυπόθητη άρση απορρήτου και την εισβολή στα σπίτια ανθρώπων που έχουν οικογένειες (σαν να πρόκειται για τρομοκράτες). Όμως εμείς τηρήσαμετο νόμο ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ και αυτοί βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο. Αποφάσισαν με ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο και μέσω επαφής με την google(την καλοαναθρεμμένη από όλους εμάς τα κορόιδα)να βάλουν λουκέτο χωρίς να μας ενημερώσουν.

Στην αρχή έβαλαν την φραγή με τον όρο ΠΙΘΑΝΗ παραβίαση και όταν διαπίστωσαν ότι ξεπερνάει κάθε όριο η φίμωση, αφαίρεσαν μετά από μια ώρα τον όρο "ΠΙΘΑΝΗ" για να έχουν λόγο.

Ποια όμως είναι η παραβίαση των όρων; Αν λειτουργούσαμε σαν εφημερίδα θα μας έκλειναν; Όποιος θίχτηκε πήγε στην δικαιοσύνη και εκεί θα μας αντιμετώπιζε. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ - το ξαναλέμε - και δεν κρυφτήκαμε. Οι απόψεις μας είναι και τις υποστηρίζουμε.

Μπορεί ο καθένας να διαφωνεί με όσα γράφουμε αλλά όχι με την δολοφονία και την εκτέλεση των blogς.

Οι συμπαραστάτες μας είναι οι φίλοι bloggers που θα έρθει και η σειρά τους, αλλά όπως τους έχουμε υποσχεθεί θα κάνουμε την αρχή και δεν θα τους χαριστούμε. Επιστρέφουμε πολύ πολύ σύντομα ίσως και σε ώρες. Όμως τα πράγματα θα είναι πιο άγρια. Αντάρτικο μέσα στο διαδίκτυο δεν θέλετε; ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ. Αλλά αυτή την φορά θα είναι κυνηγητό. Κανονικό όμως.

Ενοχλήσαμε τους αδίστακτους μεγαλοαπατεώνες μαφιόζους, εκδότες και πολιτικούς. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι. Είδωλο-σύμβολό τους έχουν τον εύκολο, γρήγορο, παρασιτικό κι ακόρεστο πλουτισμό, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε απάτη και παρανομία διανοηθούν και μη διστάζοντας μπροστά σ' οποιοδήποτε έγκλημα κατά της δημοκρατίας.

Όπως λέει και ο ...ποιητής: «ένας εκατομμυριούχος, στο βάθος των χρηματοκιβωτίων του, έχει στη διάθεση του περισσότερες ανθρώπινες ζωές από τον οποιονδήποτε μονάρχη»

Αναρτήσαμε δεκάδες καταγγελίες πολιτών που ήταν επώνυμες και ήταν επιλογή μας να βάζουμε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ γιατί ξέραμε ότι τα σκυλόψαρα μπορεί να τους κυνηγήσουν. Ο κόσμος γιαυτό έκανε το troktiko to No1 blogspot σε όλο τον κόσμο και το Νο1 από όλα τα portal στην Ελλάδα αφήνοντας δεύτερο το πολυδιαφημισμένο portal της διαπλοκής της εξουσίας, της απόκρυψης θεμάτων που ανήκει σε συκοφάντη και διαφημίζεται από τους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ του μεγαλοδημοσιογράφους.

Πολλοί έλεγαν: "Θα τα πούμε στο troktiko" έβρισκαν μια δίοδο επικοινωνίας αλλά θα φροντίσουμε να γίνουν περισσότεροι. Όπως θα φροντίσουμε να βελτιωθούμε κάτι που το κάναμε πολλές φορές. Χρησιμοποιήσαμε το χιούμορ και την σάτιρα πολλές φορές γιατί είναι μέρος της ζωής μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισαν να μας εκτελέσουν. ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ! Λειτούργησαν σαν τους εγκληματίες της πρωτότυπης αυτής προκήρυξης που εμείς παραφράσαμε.

Κάποιες επιχειρήσεις του δημοσίου ξεπουλιούνται σε απίστευτα χαμηλές τιμές, με τους διάφορους απατεώνες να βρίσκονται σε εμφύλιο για το ποιος θα εισπράξει τις μεγαλύτερες μίζες.

Σ' αυτό το γενικό ξεπούλημα της χώρας σημαντικό ρόλο παίζουν και κάποια μαφιόζικα μέσα επικοινωνίας τόσο τα ηλεκτρονικά όσο και τα έντυπα. Ο δρόμος μας ήταν το διαδίκτυο. Αλλά και αυτό είναι ελεγχόμενο. Θα παίξουμε στο γήπεδο τους αλλά με τους ΌΡΟΥΣ ΜΑΣ. ς κομισάριους για το περιβόητο δάνειο.

Η απόφαση αυτή του σημερινού Τέταρτου Ράιχ είναι καθαρά ναζιστική αφού πουθενά δεν παραβιάστηκαν ανθρώπινα δικαίωματα και δεν διαπράχθηκαν κακουργήματα.

Και αν οι Γραικύλοι, ατζέντηδες του κεφαλαίου, πολιτικοί ηγέτες αδιαφορούν γι' αυτό, ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να το επιτρέψει. Ήρθε η ώρα να ανοίξουν όλοι από ένα blog και να τάσσονται κατά του πολιτικού και εκδοτικού κατεσημένου που λυμαίνεται τον τόπο.

Κλείνει ένα και ανοίγουν δέκα.

Μόνο που αυτό που θα ανοίξουμε σε λίγες ώρες θα είναι πολύ πιο ισχυρό από το προηγούμενο. Το δυσάρεστο γιαυτούς είναι ότι δεν μπορούν να το κλείσουν.

Έπαιξαν και έχασαν! Δεν είμαστε ένας είμαστε πολλοί.
troktiko"


εκτάκτως

Παρασκευή, 7 Αυγούστου

ώρα: 1:45

Και ξαφνικά, το "τρωκτικό" πριν λίγο... άνοιξε ξανά!

Να και η πρώτη ανάρτηση από "τη Φόρα"...



ΤΡΟΚΤΙΚΟ. Ανάρτηση 1η.

Θέλει η π...να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Δεν έχουμε εμμονή με τον Μάκη. Αυτός έχει μαζί μας. Εμείς απλά βρισκόμαστε σε άμυνα. Περιμένουμε να μας πει που τον συκοφαντήσαμε για να του ζητήσουμε συγνώμη. ΠΟΥΘΕΝΑ! Όμως δεν άντεξε το γεγονός ότι μέσα από τα blogs έγινε τρωτός.

Ο άνθρωπος που έβγαινε σε όλα τα κανάλια να καταγγείλει τους εργοδότες του ότι του κατέβαζαν τον ...διακόπτη από τις εκπομπές, τώρα το κάνει ο ίδιος και πανηγυρίζει για την φίμωση ενός blog. Αυτό εννοούσαμε όταν γράφαμε μετάλλαξη και τον ευχαριστούμε που μας δικαίωσε. Τον ίδιο δεν κατηγορούσαν για συκοφαντίες και χυδαιότητα και τον έδιωχναν; Όμως αυτός ήθελε να λέγεται ρόμπεν των φτωχών και τώρα που κλείνουν εμάς, γίναμε οι συκοφάντες και ο Μάκης ο τιμητής.
Λίγο μας απασχολεί ο Μάκης όσο η η δημοσιογραφική και πολιτική οικογένεια που τον ακολουθεί. Από τον Προκόπη Παυλόπουλο που είναι υπόλογος μιας και σε έναν άνθρωπο που ο ίδιος έχει δηλώσει στον αέρα ότι πήρε Ι5 τον αφήνει να ολποφορεί, στον υπουργό Οικονομικών Γ.Παπαθανασίου που του επιτρέπει να συστήνει εταιρείες και να συνδιαλλέγεται με το δημόσιο, ενώ ψυχιατρικά ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι δεν είναι καλά ο άνθρωπος. Δεν είναι συκοφαντία μη μπερδεύεστε επειδή είναι σκληρά όσα γράφουμε. Χρησιμοποιούμε τα λόγια του από τις εκπομπές του, καθώς ο ίδιος αποκάλυψε ότι είναι Ι5. Δεν είναι αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων αφού ο ίδιος το είπε. Μιλάμε μόνο με γεγονότα που αυτός τις βλέπει σαν συκοφαντίες.

Το κείμενο του που αναφέρεται στο troktiκο είναι άκρως συκοφαντικό όπως και αν το δει κανείς. Εμπλέκει επιχειρηματίες, εντολοδόχους, ανθρώπους που ΔΕΝ μπορεί να κατονομάσει γιατί ΞΕΡΕΙ ότι λέει ψέματα. Αυτό είναι δημοσιογραφία του κ....!
Μπορεί να μας αποδείξει ΕΣΤΩ και ένα από όσα λέει; Δεν μπορεί να το κάνει γιατί δεν ισχύει τίποτα.
Εμείς όλα και γιαυτο με ΜΑΡΤΥΡΕΣ θα τον αντιμετωπίσουμε στο δικαστήριο. Ποιες ip και μπούρδες. Κατατέθηκε ήδη μήνυση στον Μάκη Τ. και πλέον θα πρέπει να αποδείξει όσα λέει. Το λέμε από τώρα ότι δεν μπορεί γιατί είναι ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

Με τον Μάκη θα έχουμε όλο τον καιρό να ασχοληθούμε από την νέα δημιουργία που θα βγει πολυ πολύ σύντομα στον αέρα. Τουλαχιστον το πρώτο μέρος μας βρήκε νικητές. Πρώτους στην κατάταξη ακόμα και στην παγκόσμια. Δεν λέει τίποτα αυτό και το ξέρουμε αλλά το γράφουμε γιατί ενοχλείτε ο Μάκης και μόνο που το διαβάζει ότι έβλεπε τις πλάτες μας.

Από εδώ και πέρα:

Θα επιστρέψουμε και δεν πρόκειται να ανεχτούμε τα παρακάλια και την παρέμβαση κανενός. Κάτι τύπους όπως ο Νίκος Χατζηνικολάου, Γ.Κουρή και όλο το κουρηστάν θα τους έχουμε για πρόγευμα. Μόνο που τώρα δεν θα επικαλεστεί την ασθένεια του όπως έκανε στο παρελθόν. Θα μας αντιμετωπίσει και θα τον αντιμετωπίσουμε ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ.
Με κάτι δήθεν δημοσιογράφους τύπου Σ.Χίος, Γ.Παπαγιάννης σαν τον Τέλι Σαβάλα κατά κόσμο Γ.Δαραβίγκα γνωστό πανελίστα και προσοχή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ του ΛΑΟΣ (παρακαλώ) θα ασχοληθούμε όταν αποφασίσουμε να ανοίξουμε την χωματερή να βγει η μπόχα των διαδικτύου. Έχουμε μάσκες και εμείς αντέχουμε στους υπονόμους.

Με τους πολιτικούς θα ασχολούμαστε κάθε μέρα. Ποιο σκληρά. Με τις εταιρείες και τους επιχειρηματίες ακόμα περισσότερο.
Ρε κορόιδα αν είμασταν φερέφωνα επιχειρηματιών όπως λέει ο ...κουρέας της Εκάλης (λούσου με ultrex και θα δεις)δεν θα μας είχαν κλείσει! Δεν θα τολμούσαν. Το έκαναν επειδή είμαστε μόνοι και έρημοι. Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς;

Πάλι μόνοι μας θα ανοίξουμε. Αλλά τώρα που το σκεφτόμαστε γιατί να μην ζητήσουμε ενσχύσεις; Χρωστάμε κάτι στον Μάκη ή τον Χατζηνικολάου και την παρέα τους;

Ο δεύτερος γύρος θα είναι πιο σκληρός. Πραγματικά όμως θα χυθεί ...αίμα που λέμε στα γλώσσα μας τα troktika. Όσοι μας ξέρουν από τους φίλους blogger καταλαβαίνουν τι λέμε γιατί είμαστε λίγο πεισματάρηδες οι υπόλοιποι θα μας μάθετε.
Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την αγάπη και τα μηνύματα που μας στέλνετε

Η συνέχεια θα έχει πολύ πλάκα και θα μάθετε την διεύθυνση, γιατί πολύ απλά θα την κάνουμε γνωστή από τα blog που μας στήριξαν. Κοιτάξτε σύμπτωση. Όσοι βγάζουν χολή ή πετάνε σπόντες είναι συμπτωματικά όλοι δημοσιογράφοι.

Μην ξεχάσουμε και τα ειδικά αφιερώματα που έρχονται σε Μαρκογιαννάκη, Παυλόπουλο, Δένδια που επέτρεψαν το φασιστικό καθεστώς της φίμωσης.
Όσο για την google από την αρχή ήταν...ρουφιάνα, τώρα θα άλλαζε; Δεν την γουστάρουμε πλέον και μην της έχετε εμπιστοσύνη. Θα σας απατήσει.

ΔΕΝ κάναμε ούτε ένα κακούργημα και δεν κατηγορηθήκαμε για τέτοιο(άλλο η μήνυση και άλλο η δίωξη που δεν έγινε και ακόμα περισσότερο άλλο η έκβαση της υπόθεσης) αλλά μας έκλεισαν. Απροειδοποίητα! Δεν μας ενημέρωσαν ούτε μας έριξαν κίτρινη κάρτα. Απλά κατέβασαν τα ρολά.

Τι να κάνουμε ρε παιδιά που γράψαμε αλήθειες για τον Γαβρά, τον Παπαδρόσο και την γυναίκα του , την ΚΥΠΑΤΖΟΥ(δ/ντης σταθμού και ακόμα δεν έχει φύγει μετά από τέτοιες καταγγελίες, είναι τρομερό δηλαδή)και τον Μάκη που τραβάει τους αστυνομικούς του στα βαφτίσια και τρακάρουν με κίνδυνο την ζωή τους. Είδατε να γράφει τίποτα στο portal του; Είδατε να αναφέρει τίποτα για τα εικονικά τιμολόγια; Ούτε αυτός ούτε ο Χατζηνικολάου ούτε κανένας. Και θέλουν να λέγονται αδέσμευτοι. Εμείς παρά τα λάθη και τις πατατιές που παραδεχόμαστε, έχουμε βάλει για όλους.

Επιστρέφουμε σύντομα κοντά σας. Αφήστε που μπορεί να δίνουμε αναρτήσεις στο mediasoup μέχρι να μετεγκατασταθούμε έτσι ώστε να μην μένουν αναπάντητες οι συκοφαντίες του Μάκη.

Κάποιοι μας πέθαναν και λένε το χρονικό ενός...προαναγγελθέντος θανάτου. Που τον είδατε τον μακαρίτη ρε παιδιά;
Ήταν τόσο αληθινά όσα γράφαμε που κάποιοι δεν τα πίστευαν και έλεγαν : "Δεν μπορεί συκοφαντούν και όποιον πάρει ο χάρος".

Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο 2-3 δημοσιογράφοι έκαναν Μηνύσεις. Για αλήθειες όμως που οι ίδιοι ήθελαν να αποκρύψουν

Τα ξαναλέμε...

ΤΡΟΚΤΙΚΟ.