Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η Νάνα Μούσχουρη κατά των Ελλήνων...

Βόμβα μεγατόνων "έριξε" η δημοφιλής Νάνα Μούσχουρη εναντίων των Ελλήνων. Αχαρακτήριστη η συμπεριφορά της, λένε οι περισσότεροι, που διάβασαν τις δηλώσεις στην εφημερίδα "Die Welt" και που είχαν να κάνουν με τους "διεφθαρμένους" Έλληνες που "καλά κάνει η κυρία Μέρκελ και κρατά αυτή τη στάση". Η Νάνα Μούσχουρη που άφησε νωρίς την Ελλάδα και την ...ελληνική νοοτροπία για να γίνει "ξένη" με ...ευρωπαϊκή συμπεριφορά...

Με συνέντευξή της στην ιστοσελίδα «Die Welt»
Βολές κατά των Ελλήνων έριξε η Μούσχουρη που έφυγε μικρή από την Ελλάδα και τώρα την λοιδορεί...


"Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται… Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Άγκελα Μέρκελ", είπε στην εφημερίδα η Νάνα Μούσχουρη του Μάνου Χατζηδάκη, χωρίς στιγμή να σκεφτεί τον Γολγοθά που περνάει ο Έλληνας.

Υποστήριξε πως εκείνη έχει εργαστεί στο εξωτερικό και έχει αποκτήσει την ευρωπαϊκή τους κουλτούρα, αδιαφορώντας πλήρως για τα κρούσματα ασιτίας των μαθητών στα σχολεία, επειδή οι κυβερνώντες, με την Τρόικα, το ΔΝΤ και την "αγαπημένη" της Α. Μέρκελ, απολύουν τους εργαζόμενους καθιστώντας τους άνεργους γονείς...

Η Ελλάδα που "κατηγορεί" με τον χειρότερο τρόπο περνά δύσκολες στιγμές.
Την "ταπεινώνουν πατριώτες", την ταπεινώνει κι εκείνη από θέση ισχύος...

Στην συνέχεια της συνέντευξης της είπε ότι είναι εκνευρισμένη με τους Έλληνες, κυρίως τους πολιτικούς, και πως οι πολίτες ζουν εδώ και 30 χρόνια σε ένα ψέμα.

Η Ν. Μούσχουρη δεν δίστασε να υποστηρίξει ακόμα ότι η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει πώς έχει μεγαλύτερη ανάγκη την Ευρώπη, από ότι έχει η Ευρώπη εκείνη, ενώ είπε ότι πρέπει να ξεπληρώσουμε το χρέος.

Χαρακτηριστικά είπε: "Χρειαζόμαστε την Ευρώπη, όλοι μας. Ακόμη και οι Ελληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να εξοφλούν τα χρέη τους. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην ΕΕ, ζούσαμε σε ένα ψέμα, μέσα σε μια ψεύτικη ευημερία. Και πιο εύποροι ήταν αυτοί που επέλεξαν ποιοι θα τους κυβερνούν".

Η Μούσχουρη δίνει συναυλίες αυτή την εποχή στην Γερμανία και προφανώς θέλει να προσελκύσει το κοινό εκεί, ώστε να πάει να την ακούσει.
Στην προσπάθεια της αυτή μάλλον έχει ξεχάσει τη σημασία των στίχων του Νίκου Γκάτσου που τραγούδησε στο ξεκίνημα της καριέρας της και την έκαναν διάσημη:
"Σπίτι μου, σπιτάκι μου και φτωχοκαλυβάκι μου
και αν τον κόσμο γύρισα, κοντά σου ξαναγύρισα…".
Να σου θυμίσω πως η τραγουδίστρια υπήρξε ευρωβουλευτής, την πεταεντία 1994-1999.

ΣΧΟΛΙΑ:

* Tatas Tatakis Η ΝΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΘΑΡΑ !!

*
Panos Loukos σταδιαλααα

*
Despina Tsafetopoulou Δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση (δεν την είχα και για τίποτα καλύτερο πάντως)...

ΑΡΕΣΕΙ:

*
Angel Apla Leme likes this.

* Labrini St, Nena Papadopoulou, Panos Loukos and 4 others like this.