Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Πάνω από 20.000 Έλληνες φώναζαν "βρέχει αγανάκτηση"! *19η μέρα διαμαρτυρίας

Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται...
"Βρέχει αγανάκτηση" και χιλιάδες άτομα βρίσκονται και πάλι εδώ στο ραντεβού και στην υπόσχεσή τους "να ξεκουμπιστούν όλοι αυτοί που διαφεντεύουν τη ζωή μας και είναι βρώμικοι από πάνω μέχρι κάτω"...
Βρέχει... και διαμαρτύρεται ακόμη και η... βροχή για το άδικο που βρήκε τον Έλληνα από ένα πρωθυπουργό "λεφτά υπάρχουν", που ενστερνίζεται την "παγκόσμια διακυβέρνηση" (το δήλωσε ο ίδιος) και απαξιεί να κοιτάξει τον όλεθρο και την καταστροφή που σπείρει με τις επικίδυνες πολιτικές του.
Όλοι κάνουν λόγο για κόλαση, με πρωτοφανή αιματηρά μέτρα και ισοπέδωση... Νέοι, γέροι, παιδιά ενώνουν να σύρουν το Σταυρό στο Γολγοθά που έστρωσαν "καθίκια με πολιτικό ψέμα" για να μη ζημιωθούν οι δανειστές τους... Σταυρώνουν του "τεμπέλιδες", τους "κοπρίτες", τους "διεφθαρμένους", τους "βολεψάκιδες", αυτούς όλους που τους "ξέχεζαν" ενάμιση χρόνο γιατί τους ανέχτηκε ένας ολόκληρος λαός, ώσπου έφτασε ο κόμπος στο χτένι...

Δεν πάει άλλο, φίλε...

ΣΥΝΘΗΜΑ

"Ούτε με ποδήλατο, ούτε με κανό
Γιωργάκη μ΄ελικόπτερο θα φύγεις από δω"


Είναι καλλιτέχνης κι είναι σκυμμένος σε ένα πανό, 15 μέτρων, που ετοιμάζει, με σύνθημα "Η Βουλή τους θα γίνει η φυλακή τους". Είναι αγανακτισμένος και μιλά για συμπαιγνία και για "λαγούμια που έχουν βάλει Αλβανούς να τα καθαρίσουν ώστε να είναι έτοιμοι στην άτακτη φυγή τους"...

Το σύνθημα "Η Χούντα δεν τελείωσε το '73, εμείς θα την κηδέψουμε σε τούτη την πλατεία" δεσπόζει σε μεγαλύτερες διαστάσεις. Γύρω του πολύς κόσμος... Κι έρχεται κι άλλος... Η καταιγίδα προστάτευσε την κυβέρνηση που θέλει να περάσει τις θυλιές στους Έλληνες και όλοι λένε πως και "ο καιρός ...ΠΑΣΟΚ είναι, δεν μπορεί"...
Βγαίνει ο ήλιος...
Η βροχή τελικά και ο Θεός επίσης, εγκαταλείπουν "το έγκλημα του Γιώργου"...
Πώς ν΄αντέξουν και να μη λιγήσουν όταν ακούς συνταξιούχο να σου λέει: "Μου κόψαν από την λιγοστή σύνταξή μου. Λατρεύω πολύ τα εγγόνια μου. Τον τελευταίο καιρό αποφεύγω να τα βλέπω γιατί δεν έχω χρήματα να τους πάρω κάτι, όπως παλιά"...

Ο παλμός είναι ανατριχιαστικός όταν με μια φωνή, με μια ψυχή, φωνάζουν: "Κλέφτες κλέφτες"... Και το στέλνουν, με ακτίνες λέιζερ, στους τοίχους της Βουλής...


Το μάτι πέφτει σε ένα πλακάτ: "Το χρέος είναι το πρόσχημα. Τη χώρα μας και τη ψυχή μας θέλουν"...

"Μας γονάτισαν, μας λίγισαν... 35 χρόνια μας ξεκοκκάλισαν. Φτάνει. Ας φύγουν ήσυχα, μη πάρουν στο λαιμό τους κόσμο και είναι κρίμα. Ήρθα από την Καβάλα και είμαι εδώ να συμπαραταθώ, γιατί δεν πάει άλλο"..., είναι τα λόγια αγανακτισμένου που δικιολογεί και το γεγονός γιατί ο κόσμος δεν άγγιξε το τεράστιο νούμερο των 500.000 "Αγανακτισμένων" της προηγούμενης Κυριακής. Ωστοσό θεωρεί πως αυτός ο κόσμος που είναι στο Σύνταγμα, αψηφόντας τη βροχή και το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, "είναι άπιαστος, είναι και μέγας"!!!

"Δύο κλούβες των ΜΑΤ 'ετοιμοπόλεμες' και επί της οδού Ακαδημίας, όχημα καταστολής (;) πράγμα σπάνιο για ειρηνική διαδήλωση" εκνεύρισαν πολλούς διαδηλωτές που αποφάσισαν, στις 11.20, να προβούν σε καθιστική διαμαρτυρία...

Ζητούν την κατάργηση του συστήματος που γέρνει από την πλευρά των ολίγων, που είναι τριτοκοσμικό... Το σύστημα πρέπει να αλλάξει, λένε, υπέρ του πολίτη... Να δημιουργηθεί μια συντονιστική επιτροπή από τους "Αγανακτισμένους" και να πάνε να αντιμετωπίσουν τα "θυρία και τα ψέματά τους, να τελειώνουμε με αυτούς μια και καλή"!

Τους εκνευρίζει η απάθειά τους που ασπάζονται το δόγμα "μη σε φοβίζουν τα σκυλιά που σε γαβγίζουν. Εσύ προχώρα". Και συμπεραίνουν: "Είναι Εβραίοι σου λέωωω''...

"Δεν πάμε διακοπές, δεν πάμε παραλία - θα είμαστε εδώ κάθε μέρα στην πλατεία" ήταν ένα απο τα συνθήματά τους ενώ απο τα μεγάφωνα ακούστηκε κάλεσμα για συγκέντρωση έξω απο τη Βουλή, την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 7 το πρωί. Την ίδια μέρα στις 8 το βράδυ, Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές έχουν δώσει ραντεβού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απ' όπου θα ξεκινήσουν μηχανοκίνητη πορεία προς το Σύνταγμα.

Οι Αγανακτισμένοι σχεδιάζουν αποκλεισμό της Βουλής την ημέρα που θα ψηφίζεται το Μεσοπρόθεσμο.

Αποφασισμένοι δηλώνουν οι «Αγανακτισμένοι» στο Ηράκλειο της Κρήτης και καλούν τους πολίτες σε μαζικές συγκεντρώσεις.

Εξώδικη διαμαρτυρία των πολιτών της Πιερίας κατά των βουλευτών τους. Εμείς ακόμη;


Μετά τους 1380 γεναίους Ηρακλειώτες που απέστειλαν εξώδικο κατά των βουλευτών τους, με την επιφύλαξη να ζητήσουν την ποινική δίωξη των αιρετών για οποιαδήποτε ζημία διαπιστωθεί σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα δικαιώματα των οποίων (καθώς και του ελληνικού κράτους) οι βουλευτές έχουν ορκιστεί να προστατεύουν.
Το ίδιο έπραξαν και οι Αγανακτισμένοι της Πιερίας, οι οποίοι έκαναν εξώδικη διαμαρτυρία κατά των βουλευτών.

...Ο Ελληνικός Λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής-εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου...

Το εξώδικο των «Αγανακτισμένων» πολιτών στρέφεται κατά των βουλευτών Κώστα Κουκοδήμο, Θανάση Παπαγεωργίου, Γιάννη Αμοιρίδη και Μαρία Μίχου και μάλιστα οι πολίτες δημιούργησαν ιστοσελίδα προκειμένου να συγκεντρώσουν όσες πιο πολλές υπογραφές μπορούν.

"Eπιφυλάσσομαι να ζητήσω την ποινική δίωξη των βουλευτών του Ν. Πιερίας για οποιαδήποτε ζημία διαπιστωθεί από την υπογραφή του μνημονίου σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα δικαιώματα των οποίων -καθώς και του ελληνικού κράτους- οι βουλευτές έχουν ορκιστεί να προστατεύουν...", λένε, μεταξύ άλλων...

Οι πολίτες της Πιερίας πήραν την απόφαση να στείλουν την εξώδικη δήλωση κατά τη χθεσινή τους συγκέντρωση στην πλατεία της Κατερίνης., προς τους βουλευτές του νομού τους για το μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Η εξώδικη διαμαρτυρία των πολιτών της Πιερίας, έχει ως εξής:

"ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ: Στον Πρόεδρο της Βουλής

Κύριε Βουλευτά

Εχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ψήφιση από τη Βουλή του περίφημου μνημονίου και εμείς μόλις πρίν από λίγους μήνες μάθαμε -δυστυχώς όχι από εσάς- τι ακριβώς ψηφίστηκε τότε.

Σε γενικές γραμμές μάθαμε ότι με το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση:

Το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας.

Κάθε αξιοποίηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων κ.λ.π.), μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιογράφων και δικαιωμάτων θα μπορεί να γίνεται εις όφελος του δανείου και επομένως μόνο με συγκατάθεση της Τρόϊκα.

Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των δανειστών της να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού περιεχομένου σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό.

Η μορφή της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα εξαρτάται από την συναίνεση των δανειστών και το προϊόν της αξιοποίησης θα είναι δεσμευμένη περιουσία,

Έχομε παραιτηθεί «άνευ όρων και αμετακλήτως» από κάθε ένσταση εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ένσταση που περιέχει ως όρο η σύμβαση. Με όλα αυτά εμείς καταλαβαίνομε ότι η διακυβέρνηση της χώρας έχει εκχωρηθεί στους δανειστές οι οποίοι και δύνανται να τη μεταβιβάσουν σε τρίτους.

Εσείς κ. Βουλευτά ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Αποστολή σας είναι να υπερασπίζεστε το Σύνταγμα, την Εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και όχι των δανειστών μας, τα δικαιώματα των οποίων έπονται των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, πράγμα που εσείς δεν πράξατε.

Ερωτάσθε τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετείτε;

Θεωρούμε ότι στις κρίσιμες αυτές στιγμές, οι Βουλευτές θα πρέπει να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους, ως αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού και να ενεργήσουν έτσι, και όχι ως εκτελεστές αθέμιτων εντολών του κόμματος τους ή και ξένων συμφερόντων.

Επειδή εντός των προσεχών ημερών επίκειται η ψήφιση και νέου επαχθέστερου μνημονίου, σας καθιστούμε υπεύθυνους και υπόλογους έναντι του Ελληνικού Λαού και ενός εκάστου των θιγομένων πολιτών, εάν με την ψήφο, συναίνεση ή την ανοχή σας ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, οποιοδήποτε νέο μνημόνιο. Σας δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε ποινική δίωξη για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών.

Σας κάνομε επίσης γνωστό ότι επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών λόγω της εφαρμογής του πρώτου μνημονίου ή λόγω εξουσιοδότησης από εσάς τρίτου για την ψήφισή του.

Ο Ελληνικός Λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής-εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ' αυτούς που απευθύνεται, προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Κατερίνη

Οι "Αγανακτισμένοι" της Πιερίας"

Εμείς τί περιμένουμε για να προβούμε σε νόμιμη διαδικασία, όταν θίγεται η αξιοπρέπειά μας, με τον χειρότερο τρόπο από τύπους που μας συμπεριφέρονται ως ζωά στο τσιφλίκι τους.
Σε κάθε πόλη, σε κάθε νομό, σε κάθε χωριό πρέπει να υπερασπιστούμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί την πατρίδα που, ο καθένας από δαύτους, την χρησιμοποιούν λες και είναι ..."γκόμενα" για να υπερτονίσουν τον... αντρισμό τους!!!
Τέρμα ο εξεφτελισμός κι ο εμπαιγμός...
Καιρός για δράση...