Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Η παραπομπή, ο ..."Ναπολέων" και μια έρευνα σοκ...

# Η ψηφοφορία αργά τη νύχτα...
Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Παυλίδη, την οποία λέγεται ότι έχει ήδη αρχίσει να συντάσσει ο πρώην υπουργός,ελπίζει η κυβέρνηση να βρει διέξοδο από την υπόθεση των άγονων γραμμών. Οι επιτελείς της ΝΔ εξακολουθούν να δίνουν μυστικά «γραμμή» στους βουλευτές της να καταψηφίσουν, αλλά ταυτόχρονα αντιλαμβάνονται ότι θα είναι καλύτερα για αυτήν ο βουλευτής να παραπεμφθεί και να παραιτηθεί, από το να μην παραπεμφθεί, να παραμείνει στη θέση του και να απολογείται ο κ.
Κ. Καραμανλήςγιατί κουκούλωσε ένα
σκάνδαλο. Για τους λόγους αυτούς το Μέγαρο Μαξίμου ελπίζει ότι ο κ. Παυλίδης θα παραιτηθεί τελικώς την Τρίτη, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος που θα προκύψει από τη μυστική ψηφοφορία που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
Σε ψυχιατρείο η Έφη...

Σε καταστολή, στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, νοσηλεύεται η Έφη Θώδη.

Ο σύντροφος της γνωστής τραγουδίστριας το τελευταίο χρονικό διάστημα, ειδοποίησε την οικογένειά της, όπου την βρήκαν σε κατάσταση αμόκ, να βγάζει αφρούς από το στόμα της και να φωνάζει "είμαι ο Θεός, είμαι ο Ναπολέων" και να προσπαθεί να αυτοκτονήσει...

Τελευταία η Θώδη "εδειχνε" σημάδια "κόπωσης" που κανείς, οστόσο, δεν τους έδωσε την πρέπουσα σημασία.

Απεναντίας, κορόιδευαν την ταλαίπωρη αυτή γυναίκα για την τηλεθέαση, κανιβαλίζοντας πάνω στην ψυχούλα της.

Ας τους κρίνει ο Θεός...

ΕΡΕΥΝΑ

Μεγαλώνει η λίστα των ανέργων

Νέες απολύσεις, που έφθασαν τις 1.298, πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο, σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ. Άλλη έρευνα του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας καταγράφει την απαισιοδοξία των καταναλωτών.
γυναίκα - εργαζόμενη

Νέες απολύσεις, που έφθασαν τις 1.298, φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκαν μέσα στον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία μίας ακόμα έρευνας της ΓΣΕΕ.
Άλλη έρευνα του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας καταγράφει την απαισιοδοξία που χαρακτηρίζει τους έλληνες καταναλωτές, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Έξι στους 10 ερωτηθέντες θεωρούν ότι η οικονομική τους κατάσταση, το τελευταίο 12μηνο, έχει χειροτερέψει, 9 στους 10 προβλέπουν αύξηση της ανεργίας το 2009, ενώ 8 στους 10 αναμένουν και ανατιμήσεις σε αγαθά μέσα στη χρονιά.

Ο φόβος της ανεργίας οδηγεί σε αποφάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα ξεσήκωναν θύελλα αντιδράσεων. Αν και φέρονται οι εργαζόμενοι να συμφωνούν για να μην χαθούν θέσεις εργασίας, πρόκειται για την πρώτη καταστρατήγηση της συλλογικής σύμβασης εργασίας, όπως καταγγέλλουν συνδικαλιστές.