Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ντόρα με τη Ν.Δ. "παίζει με το μέλλον της χώρας" επικίνδυνο παιχνίδι

Έκλεισε η συμφωνία μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντώνη Σαμαρά... Πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας που, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, έμεινε εκτός Βουλής, θα τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικραρτείας της Ν.Δ. Αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες και η επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη, προέδρου του κόμματος ΛΑΟΣ, παρά τις επιθέσεις -κατά καιρούς- στο πρόσωπο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας...


ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
"Επί Αντώνη Σαμαρά η Ν.Δ. έχει πραγματοποιήσει ακροδεξια στροφή"

Μετά την πανωλεθρία του κόμματός της που έμεινε εκτός Βουλής, ήρθε ο καιρός να ξαναγυρίσει στο μαντρί του τσοπάνη της... 

 

"Αδιόρθωτους" είχε χαρακτηρίσει, προεκλογικά, τους Βενιζέλο - Σαμαρά και κατηγόρησε για αλαζονεία  όσους απορρίπτουν συγκλίσεις και συνεργασίες.

"Ο κύριος Σαμαράς", είχε πει η κυρία Μπακογιάννη. "επί δύο χρόνια καλλιεργούσε ένα κλίμα τυφλής αντιμνημονιακής υστερίας για μικροπολιτικούς λόγους και στην πορεία απεδείχθη ότι κορόιδεψε τον κόσμο"..

Και είχε προτρέψει τους ψηφοφόρους να την προτιμίσουν διότι: "ψηφίζοντας Δημοκρατική Συμμαχία, στέλνεις μήνυμα στους δύο αδιόρθωτους  του συστήματος (Βενιζέλο-Σαμαρά), χωρίς να παίζεις με το μέλλον της χώρας μας"...

Παλιότερα, ο κύριος Σαμαράς την είχε αποκαλέσει "εξαπτέρυγο" κι εκείνη, χωρίς να χάσει χρόνο, έδωσε πληρωμένη απάντηση: "Δεν δέχομαι τον ρόλο του εξαπτέρυγου από κάποιον που είχε υπάρξει εξαπτέρυγο", αναφερόμενη στην παλιά ιστορία της πρότασης Σαμαρά για τον κύριο Κωστή Στεφανόπουλο.

Σε άλλη στιγμή, η Ντ. Μπακογιάννη είχε πει ότι "επί Αντώνη Σαμαρά η Ν.Δ. έχει πραγματοποιήσει ακροδεξια στροφή" και μίλησε για "εθνικοσιαλιστική αντίληψη" στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και για "λογική που οδηγεί σε πατριδοκαπηλία"..

Να σου θυμισω πως ο πρόεδρος της Ν.Δ., κύριος Αντώνης Σαμαράς, διέγραψε την κυρία Μπακογιάννη επειδή ψήφισε "ΝΑΙ"  στο πρώτο μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν "όχι"...
Τώρα που όλα είναι "μνημονιακά" ήρθε ο καιρός να επιστρέψει γιατί η Ντόρα, εκτός Βουλής, δεν ανασαίνει...

To ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με την πλευρά Καρατζαφέρη.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις...
Εκείνος απαντά, βεβαίως, πως θα προσπαθήσει να αναστηλώσει το κόμμα του και μέσα από αυτό θα συνεχίσει να δίνει την πολιτική του μάχη, υπέρ του λαού...

ΑΡΕΣΕΙ: 

Nikos Nikolopoulos, Dimitris Pontikas and 3 others like this.

* favorited your Tweet
38m: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ντόρα με τη Ν.Δ. "παίζει με το μέλλον της χώρας

Γιώργος Αναλυτης Αστρολογος, George Mihalopoulos and Marina Drandaki like this.

* 4 people like this.

* Ευαγγελία Κλουτσινιώτη likes this.

* Nikolas Lazarou likes this.



Σχόλια:

Maria Serefopoulou Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ !!!!!!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ

* Evangelos Mitsoulis Arostegui ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΣΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ !!!!! ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!! ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ !!!!

* Sofie Gala ελεοσ δε ξερουν τι τουσ γινεται!!! 

* Paylos Ever πια ακροδεξια ? βοθρο-δεξια θες να πεις

* Paylos Ever κουραγιο να εχουμε για αυτα που θα δουν τα ματια μας   

* Μίκα Θεοδωράκη Αηδία...!  

* Λαμπρινα Αλεξανδροπουλου Να δω τον Αδωνη, διπλα στον Καρατζο! Τρομαζω με τα ανταλαγματα! 

θεος Ηρακλης ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ

Μάνος Ζουμής Κώστα είσαι κακός.Αφού βλέπεις ότι αγαπιούνται παράφορα τα παιδιά γιατί μπένεις εμπόδιο στον έρωτά τους;;;

*Στέλιος Κέντρος Kαλά, έκατσε ΚΑΙ σε αυτόν; Τι της βρίσκουν;

* Argyroula Tzouma τελικα αυτες οι κωλοτουμπες βοηθανε στην ευλυγισια βρε παιδια, γυμναστικη κανουνε κι εμεις τους εχουμε παρεξηγησει πφφφ

* Μίκα Θεοδωράκη Κοινοί προδότες είναι! 

Μίκα Θεοδωράκη Όλα τα λεφτά για τις καρέκλες προδότες!

Nikolas Lazarou ANTE NA XATHOUNE

*παναγιωτης ελληνας που ειναι το παράξενο, ενω ειναι υπέρ του μνημονίου;

* Nikolas Lazarou ANTE NA XATHOUNE

*Nikolas Lazarou TO PARAKSENO EINE OTI DEN EXETE KATHOLOU MIALO
 
 
 *  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΚΚΚΚΚ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

* ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΚΚΚΚΚΚΑΤΑΤΡΩΠΩΣΤΕ ΤΗ Ν Δ ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ. Ο ΑΡΧΙΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ (Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ)
 

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του μήνα: Παναγιώτης Πικραμένος.


Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτης Πικραμμένος, θα είναι ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός που επιλέχθηκε να ηγηθεί της κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Αυτό αποφάσισε το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, πλην Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής που δεν είχε εκληθεί, το οποίο συνεδρίασε υπό τον Κάρολο Παπούλια. 

                                              Διαφώνησαν να καταλήξουν...                                              .
ΕΝΤΟΛΗ για ένα μήνα πρωθυπουργός μέχρι τις επόμενες εκλογές στον αρχαιότερο από τους προέδρους Ανώτατων Δικαστηρίων της Χώρας

Οι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, συμφώνησαν και αποδέχτηκαν την πρόταση του Κάρολου Παπούλια να παραμείνει πρωθυπουργός έως τις επαναληπτικές εκλογές ο Λουκάς Παπαδήμος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τον Γεράσιμο Αρσένη, σύζυγός της Λουκας Κατσέλη... 
 Η κίνηση του κου Τσίπρα μεταφράστηκε σε προσπάθεια να ρίξει γέφυρα συνεργασίας με το κόμμα της Λούκας Κατσέλη.
Αργότερα συνέπλευσε με τους Παπούλια, Σαμαρά, Βενιζέλο... 


Η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα πρότεινε "υπηρεσιακή κυβέρνηση που δε θα λάβει καμία υπουργική απόφαση" και ο Πάνος Καμμένος τον "πρόεδρο του ΣτΕ" για υπηρεσιακό πρωθυπουργό. Με την πρόταση για τον Λουκά Παπαδήμο διαφώνησε και ο Φώτης Κουβέλης. 

Η διαφωνία τους για πολιτικό πρόσωπο, κατέκηξε στην ...απόφαση να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κος Παναγιώτης Πικραμένος, ως αρχαιότερος από τους προέδρους  Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας.

Όμως, ποιός είναι ο πρωθυπουργός του μήνα; 

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945 και είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (1963) και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών (1968).


Δικηγόρος Αθηνών με εξειδίκευση σε θέματα ναυτικού δικαίου (1969 -1973), εργάσθηκε στο δικηγορικό γραφείο Ince&Co στο Λονδίνο (1972). Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris II απ' όπου έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο DES de Droit Public (1974).


Το 1976 διορίσθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατόπιν διαγωνισμού, ως Εισηγητής και το 1981 προήχθη στο βαθμό του Παρέδρου.

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του αδείας παρακολούθησε μαθήματα ευρωπαϊκού δικαίου στο Πανεπιστήμιο Paris II. Το 1993 προήχθη στο βαθμό του Συμβούλου. Έχει διατελέσει μέλος δικαστικών και υπηρεσιακών συμβουλίων, νομοπαρασκευαστικών επιτροπών καθώς και του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου.


Το 2007 προήχθη σε αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας και τον Ιούλιο του 2009 σε πρόεδρο του ιδίου Δικαστηρίου.


Διετέλεσε σύμβουλος του πρωθυπουργού Κωνσαντίνου Μητσοτάκη σε θέματα δημοσίου δικαίου (1991 - 1993) και μέλος της ΚΕΝΕ (1990-1991).


Από τον Οκτώβριο του 2005 άσκησε, παραλλήλως με τα καθήκοντά του ως δικαστικού λειτουργού, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, θέση από την οποία υπέβαλε παραίτηση μετά την προαγωγή του σε πρόεδρο του Δικαστηρίου.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την είσοδο των πολιτικών αρχηγών, στο Προεδρικό Μέγαρο...


Αλέξης Τσίπρας



Πανγιώτης Καμμένος


Αντώνης Σαμαράς


Αλέκα Παπαρήγα


Φώτης Κουβέλης


Ευάγγελος Βενιζέλος