Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

Λάκης κατά Σταύρου Θεοδωράκη: "Εκπροσωπεί την πνευματική σαπίλα"....


Συνέντευξη στον Real fm
Ξεσπαθώνει και πάλι και λέει πως ο Θεοδωράκης θα "σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σαμαρά και αν δεν πάει καλά θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να τον ρίξει μετέπειτα"...


Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεσπαθώνει ξανά κατά Σταύρου Θεοδωράκη: «Εκπροσωπεί την πνευματική σαπίλα»


Νέα επίθεση κατά του Σταύρου Θεοδωράκη και του κόμματός του «Το Ποτάμι» εξαπέλυσε ο Λάκης Λαζόπουλος ενώ απάντησε και στην Γιάννα Αγγελοπούλου που σε πρόσφατη συνέντευξή της έδειξε να στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ.

"Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει την πνευματική σαπίλα της χώρας", υποστήριξε μιλώντας για το Ποτάμι και πρόσθεσε πως εκπροσωπεί και ένα κομμάτι "των λεγόμενων εναλλακτικών, των low profile πλουσίων".
Σύμφωνα με τον Λαζόπουλο, σκοπός του Σταύρου Θεοδωράκη είναι "να σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σαμαρά και αν δεν πάει καλά θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να τον ρίξει μετέπειτα". 
Πρόσθεσε πως δεν ακούσει τα λόγια του αλλά βλέπει τις προθέσεις του.
"Βλέπω πώς τον προωθούν τα συγκροτήματα και τα ποσοστά που του δίνουν – σκοπίμως- οι δημοσκοπήσεις για να μπει στο πολιτικό παιχνίδι. Το κόμμα του ήταν η συνέπεια της αποτυχίας της "Ελιάς"", ισχυρίστηκε.

Κληθείς να σχολιάσει την στήριξη της Γιάννας Αγγελοπούλου προς τον Τσίπρα, απάντησε: "Βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στην εξουσία και γι' αυτό στρέφονται προς το μέρος του".
Εμφανίστηκε επιφυλακτικός με τα σενάρια διαπλοκής σε σχέση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: "Το κόμμα θα αποδείξει αν είναι ένα προϊόν συναλλαγής ή όχι και αν ο κόσμος αντιληφθεί διαπλοκή δεν θα δείξει ανοχή όπως έδειχνε τόσα χρόνια τώρα", τόνισε.
Ο γνωστός κωμικός που δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του προς την Κουμουνδούρου, απέρριψε εκ νέου το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
"Δεν είναι προτεραιότητά μου (...) υπάρχουν σημαντικοί και αξιόλογοι άνθρωποι για να αναλάβουν «βαριά» πόστα» είπε στο Βήμα fm για να προσθέσει: «Αν ο καθένας φτάσει στο σημείο να θεωρήσει τον εαυτό του τόσο απαραίτητο θα φτάσουμε στο επίπεδο του Άδωνι".
Φυσικά απέρριψε και το ενδεχόμενο να του πρότειναν(;) την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Πρόκειται για μια θέση που διακτινίζεται στο πουθενά. Είναι θέση γηροκομείου αυτή. Αντί να κερδίσεις το τζόκερ και να ζήσεις καλά, σου δίνουν τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας".

Ο Λάκης Λαζόπουλος εκτίμησε ότι η Χρυσή Αυγή θα πέσει εκλογικά σε ποσοστά ενώ αρνήθηκε ότι είναι φασίστες όλοι όσοι ψηφίζουν ΧΑ.
"Ψηφίζουν για να δείξουν την οργή τους προς το σύστημα. Πολλοί από εκείνους δεν υποστηρίζουν τη βία. Άλλωστε, πολλοί φασίστες κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης και στα βουλευτικά έδρανα", είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.
iefimerida