Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η Κατερίνα στα χνάρια της Μελίνας!


Είσαι Ελληνίδα κι εμείς υπερήφανοι για σένα...

 Αυτό το κορίτσι με συγκινεί. Κάνει αυτό που θέλουμε να κάνουμε ΟΛΟΙ οι έλληνες που νοιώθουμε τον εξευτελισμό των ηγετίσκων πάνω μας και που δεν μας αξίζει. Να βάλουμε, επιτέλεους, τα πράγματα στη θέση τους. Αρκετή ντροπή έχουμε δεχτεί όσοι μαζί τους δεν τα φάγαμε και που εμείς πληρώνουμε το φαγοπότι τους. 

Με συγκινεί τούτη την ώρα, η Κατερίνα Μουτσάτσου, που βλέπω άλλους καλλιτέχνες να φωτογραφίζονται με τους αρχηγούς των κομμάτων χωρίς τσίπα, ξεχνόντας πως πολλοί έλληνες υποφέρουν από τις υπογραφές-καταδίκες τους. Υπέγραψαν μνημόνια κι έφεραν τον Μεσαίωνα στη Χώρα. Πάνω από 2.000 συμπολίτες μας αυτοκτόνησαν αφήνοντας πίσω τους παρακαταθήκη Ελευθερίας. Κι αυτοί εκ τους ασφαλούς ποζάρουν στον life style της αναισθησίας τους. 
Τους λυπάμαι φίλε, αλλά χαίρομαι για την Κατερίνα που βαδίζει στα χνάρια της μεγάλης Μελίνας...

Να τί είπε η Κατερίνα με πάθος και αξιοπρέπεια: 
"Γεια,

Δεν είμαι ούτε δημόσιος υπάλληλος, ούτε κλέφτρα. Δεν πίνω ούζο, σπάω πιάτα ή λέω «Όπα» στην καθημερινότητα μου. Δεν ξέρω τον Γιώργο, το Γιάννη ή το Νίκο από την Ελλάδα αν και είμαι σίγουρη πως είναι πολύ καλοί.

Η χώρα μου είναι δημοκρατική, εξάλλου αυτή εμπνεύστηκε τη δημοκρατία. Μιλάω ελληνικά και άλλες πέντε γλώσσες. Οι περισσότεροι στη χώρα μου μιλούν πολλές ξένες γλώσσες. Θα μπορούσα να «ράψω» τη σημαία της χώρας μου στην τσάντα μου αλλά η κληρονομιά της χώρας μου δεν έχει γεωγραφικά όρια. Δημιούργησε τη Δύση.

Πιστεύω στον ελληνισμό…Όλος ο κόσμος εμπνεύστηκε από τα ιδανικά του. Και αν οφείλω σε κάποιους χρήματα σήμερα – και δεν είμαι η μόνη που οφείλει – είναι επειδή εγώ εμπνεύστηκα την ιδέα της ελεύθερης αγοράς. Και αν με κρίνεις σήμερα είναι επειδή εγώ εμπνεύστηκα την ιδέα της κριτικής.

Πιστεύω στην ελευθερία και αν χρειαστεί θα διαδηλώσω. Πιστεύω στην απόλαυση της ζωής. Έχω το δικαίωμα να το κάνω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό.

Μπορώ να κολυμπήσω στις θάλασσες πάνω από 6000 νησιών. Η χώρα μου έχει εξαιρετική ομορφιά και παράδοση. Και η οικογένεια μου είναι ένας ιερός θεσμός.

Με λέτε Greek αλλά είναι Ελληνίδα. όχι Greek, Ελληνίδα.

Το όνομα μου είναι Κατερίνα… Και είμαι Ελληνίδα!"

ΑΡΕΣΕΙ: 

.


ΣΧΟΛΙΑ: 

 * Christine Fotopoulou ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ........ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΑΥΤΟΙ.........

* Δεσποινα Μπαλαμπακη ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ GREEK ΕΙΜΑΙ HELLINIDA,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ........

George Markou φιλε chris παρα πολυ καλο.αυτο τα λεει ολα.μετα τις εκλογες θα δουμε τα ποσοστα των μαλακιδων.που οταν τους ρωτας εκ των υστερων τι ψηφισαν δεν θα λενε πασοκ η νδ γιατι θα ντρεπονται.η μαλακια στο μεγαλειο της.

 


Δες και το βίντεο:

Ο Σαμαράς συναντιέται με την Τέχνη του Ρέμου, του Χατζηγιάννη και άλλων "παιδιών"

 Η συνάντηση ...κορυφής έλαβε χώρα στο χώρο του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακκογιάννης.  Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που πήγαν σε αυτή την συνάντηση εκτός από τον υποψήφιο βουλευτή - ηθοποιό, Ρένο Χαραλαμπίδη ήταν και οι τραγουδιστές Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Μανώλης Μητσιάς αλλά και η Ελπίδα.

Η πολιτική ..."τέχνες" κατεργάζεται...

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε για την υλοποίηση μιας εθνικής πολιτικής για τον Πολιτισμό, την Παιδεία και τον Αθλητισμό και παρουσίασε την πρότασή του για ένα ενιαίο υπουργείο. Παράλληλα ζήτησε τη βοήθεια των ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών προκειμένου να απενοχοποιηθούν όροι και έννοιες, όπως είναι η πατρίδα, ο Θεός, η επιχειρηματικότητα, η ανάπτυξη και η ασφάλεια, λέγοντας πως «ο κόσμος πιστεύει περισσότερο σε εσάς από ό,τι στους πολιτικούς και σας καλώ να δείξετε αλληλεγγύη».
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη θα παρουσιάσει στο Ζάππειο τις προτάσεις του για τη διακυβέρνηση, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση οπαδών του κόμματος στη Σπάρτη.




"Χαιρετίσματα στην εξουσία" δίνει ο Αντώνης στον ...Αντωνάκη!



Με τον Μανώλη Μητσιά...

Με την "εμβρόντητη" Ελπίδα...

Αντώνης ασπάζεται Αντωνάκη...


Πρώτο ...τρεπέζι πίστα κι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης...