Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: ΜΑΤ χτυπούν ανήλικους και συλλαμβάνουν μαθητή σε καθιστική διαμαρτυρία.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!
Οι αστυνομικοί που, πριν λίγες μέρες, είχαν "καταλάβει" το Λυκαβητό και με πανό διεκδικούσαν μισθούς αξιοπρέπειας και όχι πείνας, επιτέθηκαν με βία σε μαθητές * Σύλληψη ενός 17χρονου μαθητή * Τραυματισμός μαθήτριας την ώρα της καθιστικής διαμαρτυρίας.

Στην Ελλάδα του παραλογισμού που σε ληστεύουν και σε σκοτώνουν για πλάκα γιατί δεν υπάρχει προστασία του πολίτη αλλά και ...αστυνόμευση, τα ΜΑΤ χτυπούν διαμαρτυρόμενους με εντολή... "άνωθεν"!

Αυτό που συμβαίνει, τον τελευταίο χρόνο στη χώρα, είναι ασύλληπτο.
Δεν έχεις πια το δικαίωμα ούτε να διαμαρτυρηθείς ειρηνικά. Και, βέβαια, ούτε οι μαθητές από τα γυμνάσια και τα λύκεια νοτίων προαστίων που δέχτηκαν την βίαιη επίθεση των ΜΑΤ, την ώρα που έκαναν καθιστική διαμαρτυρία διεκδικώντας σωστή μόρφωση, σωστή παιδεία.

Στη Βουλή σκηνές απείρου "κάλους" εκτυλίχθηκαν, εκεί γύρω στις 11 το πρωί, όταν αστυνομικοί σήκωσαν στα χέρια τους διαμαρτυρόμενους μαθητές για να δώσουν στην κυκλοφορία την οδό Αμαλίας, που είχαν "καταλάβει" οι μικροί πολίτες.

Βία, επίθεση, τραυματισμός μαθήτριας από τα ΜΑΤ που ξεπέρασαν τον ίδιο τους τον εαυτό σε "δυναμισμό" και η προσαγωγή μαθητή συμπληρώνουν το παζλ μια απίστευτης κατάστασης...
Τα παιδιά έφυγαν προσωρινά από την Αμαλίας και ακολούθησαν μπλόκο του ΙΓΜΕ στη Βασιλίσσης Σοφίας! Αλλά λίγο μετά επέστρεψαν μπροστά από τη Βουλή και έκλεισαν ξανά το δρόμο.
Τότε τα ΜΑΤ απώθησαν τους μαθητές με ασπίδες και γκλομπ και τα ... αίματα άναψαν.
Στο πλευρό των διαδηλωτών εντάχθηκαν και μέλη του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) που πραγματοποιούν επίσης διαδήλωση αυτή την ώρα!