Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Η Ρ. Δούρου "του Τσοχατζόπουλου" και η "επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ" του Χανιά!

Είναι απίστευτο πόσα χτυπήματα μπορεί να δεχτείς από τα κόμματα που ζητούν να τους "κάνεις τη χάρη" να σε "κυβερνήσουν". Είναι, επίσης απίστευτος και ο καταιγισμός πληροφοριών και "πληροφοριών" που δέχεσαι προκειμένου να σου πολτοποιήσουν τα μυαλά και χωρίς ιδεολογία (μη μου πεις πως υπάρχει;) να φτάσεις στην κάλπη με τον τρόμο της εξόδου από το ευρώ, που σου το κότσαραν χωρίς να σε ρωτήσουν... Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στο νομό Κορινθίας, ο Ν. Χανιάς, λέει:"Ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ  θα είναι καταστροφή  για τη χώρα". Αυτό υποστηρίζει  σε μια επιστολή-βόμβα προς  τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ, Δημήτρη Βίτσα. Και η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο εξώφυλλό της, αναρωτιέται: "Τί κρύβει η Δούρου και δεν αναφέρει στο βιογραφικό της την συνεργασία με το Ινστιτούτο του 'Ακη;"

Η Ελλάδα ψάχνει ηγέτη αναμεσα από ηγετίσκους!   

ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ...

Στην επιστολή που δημοσιεύεται  σήμερα στη στήλη του «Μικροπολιτικού» στην  εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο υποψήφιος βουλευτής γράφει:"Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας".

 Όπως συμπληρώνει, όταν τα φώτα της δημοσιότητας πέσουν στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ "θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι"!
Ο Ν. Χανιάς προσθέτει:  "Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα".
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική "είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του...

Απάντησε, βέβαια, από τη μεριά του και το κόμμα που δικιολόγησε τη στάση του Χανιά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ από την μη εκλογή του στις εκλογές του Μαϊου...
"Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές", αναφέρει σε δηλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, "με έκπληξη αλλά και οργή δεχτήκαμε από τον Νίκο Χανιά ένα αληθινά απαράδεκτο ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο μας ανακοίνωνε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν εντελώς εσφαλμένη και ότι τη λύση στο πρόβλημα και το αδιέξοδο που αντιμετωπίζει η χώρα μας είναι τα μνημόνια και η περεταίρω αφαίμαξη του κόσμου της εργασίας τόσο στη χώρα μας όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη (για όσους δε το γνωρίζουν ο κ. Χανιάς ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία στις εκλογές της 6ης Μαϊου και είναι εκ νέου υποψήφιος για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου).

Μαζί μας κοινοποίησε και μία επιστολή την οποία είχε στείλει στο Δημήτρη Βίτσα, γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του Συνασπισμού με αντίστοιχο απαράδεκτο περιεχόμενο.

Κάναμε προσπάθειες να συζητήσουμε μαζί του το θέμα, για να καταλάβουμε – κυρίως – τι έγινε. Με έκπληξη αντιμετωπίσαμε ένα προσωπικό του πρόβλημα που αφορούσε την μη εκλογή του στις εκλογές της 6ης Μαίου"...

Το άλλο "χτύπημα" έρχεται από την εφημερίδα "Δημοκρατία"...

 Συνεργάτρια του Άκη η Δούρου;

dimokratia-dourou

Με τίτλο "Τι κρύβει η Δούρου" και υπότιτλο "Γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της τη συνεργασία με το Ινστιτούτο του Ακη" η σημερινή εφημερίδα "Δημοκρατια"αναφέρει ότι η Ρένα Δούρου "σκέπασε"από το βιογραφικό της τη συνεργασία που είχε «με τη χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών, με το ΠΑΣΟΚ του Ακη, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη».

"Η κυρία Δούρου δεν χάνει καμιά ευκαιρία για να κατακεραυνώσει το "σάπιο πολιτικό σύστημα" της Μεταπολίτευσης, με το οποίο, όπως λέει, δεν είχε οποιαδήποτε σχέση. Είναι όμως έτσι;" γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρένα Δούρου, είχε αναλάβει ρόλο αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής από το 2001 και μετά, περίοδο κατά την οποία ο κ. Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ότι είχε κλιμακώσει τις δραστηριότητες του γύρω από τις εξοπλιστικές και αμυντικές προμήθειες από τις μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.
"Το γεγονός ότι η κυρία Δούρου είχε αυτή τη συνεργασία δεν είναι προφανώς από μόνο του επιλήψιμο. Όπως δεν είναι και για οποιονδήποτε άλλο επιστήμονα ή εργαζόμενο στους φορείς του υπουργείου που εκτελούσε ευσυνείδητα τα καθήκοντά του. Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι αν και είναι πολιτικό πρόσωπο έχει αποφύγει να συμπεριλάβει αυτή την πτυχή της επαγγελματικής δραστηριότητάς της στο βιογραφικό της, όπου απλώς δηλώνει «σύμβουλος εκδόσεων", αναφέρει η εφημερίδα.


Και καταλήγει: "Σε μια τέτοια περίοδο, ως κορυφαίο στέλεχος ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία (καταγγέλλοντας μάλιστα όσους κυβέρνησαν έως τώρα και ευαγγελιζόμενο τη διαφάνεια) δεν όφειλε να μην κρατάει τέτοια μυστικά που έχουν πολιτικό ενδιαφέρον και αντίκτυπο; Άλλωστε, ο σάλος που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για την προσχώρηση πρώην στενών συνεργατών του Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως ο Αντ. Κοτσακάς, στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί ένα πρόσθετο θέμα που θα έπρεπε να είχε λάβει υπόψιν της η πολύ ευαίσθητη για σειρά άλλων θεμάτων βουλευτής".

Και η απάντηση της κυρίας Ρένας Δούρου...

Ρ. Δούρου: Κίτρινα δημοσιεύματα

"Δυστυχώς και η πολιτική το σύμπαν ολόκληρο είναι πλέον κίτρινα...τους υπουργούς δεν τους βάλαμε εμείς στις θέσεις τους, ούτε θα εργαζόμαστε σε έναν χώρο μόνο αν οι υπουργοί είναι της αρεσκείας μας. Το συγκεκριμένο Ινστιτούτο, δεν είναι του Άκη Τζοχατζόπουλου ή του Γιάννου Παπαντωνίου αλλά άνηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας", δήλωσε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου στην εφημερίδα "Δημοκρατία" η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Και συνέχισε: "Έχω αποφασίσει να μην απαντώ σε τέτοιου είδους ανυπόστατα δημοσιεύματα, που τροφοδοτούν με ψεύδη τον ελληνικό λαό.
Γυρνώντας από τις σπουδές μου στο εξωτερικό έστειλα ένα βιογραφικό το 2001 και προσλήφθηκα αμέσως, χωρίς να έχω κάποιον να βοηθήσει ως είθισται... κάθισα σε αυτό δύο χρόνια και το το 2003 παραιτήθηκα.

Αυτά τα δύο χρόνια που δούλεψα ως αναλύτρια, δεν είχα δει ποτέ τους υπουργούς, αλλά γνώρισα πολύ σημαντικές προσωπικότητες και επιστήμονες που πέρασαν από εκεί συνεργαστήκαμε και έμαθα αρκετά πράγματα. Φτάνει με αυτά τα δημοσιεύματα πάει πολύ", κατέληξε.


ΑΡΕΣΕΙ:

Eleni Konsta and Zebelia Ntamati like this.

ΣΧΟΛΙΑ:

Antonis Papadopoulos Κώστα για κοίτα αυτό !!!! Ελπίζω να υπάρχουν ακόμη Έλληνες που να του κάνουν αναφορά..... https://www.facebook.com/FckGreeceLoveAlbania


kjo faqe eshte pr te gjithe ata q duan Shqiperine dhe urrejne Greqine
Page: 5 like this


Fourtsan Agapoules Vlouti sovarologeis me afth th fwto ?

Κατερίνα Δ. Λιακοπούλου Χ-Α-Μ-Ο-Σ......στο ισιωμα!

Αυτοκτόνησε στη μέση του δρόμου στην Κηφισιά... ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Ακόμη μια αυτοκτονία έρχεται να συγκλονίσει αυτή τη φορά τα βόρεια προάστια. Δέκα λεπτά πριν τις επτά το πρωί ένας άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο, το έστρεψε πάνω του και τράβηξε τη σκανδάλη. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. ΚΑΝΕΝΑΣ τηλεοτικός σταθμός δεν σταμάτησε το πρόγραμμά του για να μεταδώσει την τραγική αυτή είδηση που ανεβάζει επικίνδυνα τον κατάλογο των απελπισμένων ανθρώπων της μνημονιακής δυναστείας,που θέτουν τέλος στη ζωή τους. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πιπιλίζουν, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα μυαλά των ελλήνων ώστε να ψηφίσουν αυτό που τα συμφέροντα προστάζουν. Η ανθρωπινη ζωή πια δεν τους συγκινεί.

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Την ώρα που τα πρωινάδικα φιλοξενούσαν τους ίδιους και τους ίδιους για να πουν τα ίδια και τα ίδια. Την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη  έλεγε "η τιμωρία του ΠΑΣΟΚ είναι η αυτοτιμωρία του έλληνα" και στη συνέχεια έδειχνε αποσπάσματα από το χθεσινοβραδινό θρίλερ της Μ. Χούκλη "ΔΡΑΧΜΗ: η επόμενη μέρα"... Εκείνη την ώρα ένας 75χρονος, στη μεση του δρόμου άφηνε την τελευταία του πνοή, μέσα σε μια λίμνη αίματος...

Ο άνδρας έπεσε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στη συμβολή των οδών Χειμάρρας και Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 75χρονος, συνταξιούχος στρατιωτικός, βγήκε από το σπίτι του, προσχώρησε με το όπλο στα χέρια περίπου 100 μέτρα μέχρι τη γωνία του δρόμου, στήριξε το κυνηγετικό του όπλο στο έδαφος και αυτοπυροβολήθηκε.
Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Περαστικοί από το σημείο που άκουσαν τον πυροβολισμό και έσπευσαν στο σημείο τον βρήκαν πεσμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 75χρονος, πατέρας δύο παιδιών, που έμενε τον τελευταίο χρόνο στην περιοχή, είχε αποφασίσει να δώσει τέρμα στη ζωή του. Έγραψε σύμφωνα με πληροφορίες ένα σημείωμα στο οποίο κάνει αναφορές στην οικονομική κατάσταση της χώρας, αναφέρει κάποια οικονομικά προβλήματα που είχε και δίνει συμβουλές στη σύζυγό του για την περιουσία τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο απόστρατος αυτόχειρας Σωτήρης Ν., άφησε σημείωμα στο οποίο αποδίδει το απονεννοημένο διάβημά του σε χρέη, ενώ φέρεται να εκφράζει την απόγνωσή του μπροστά στο ενδεχόμενο να αυξηθεί η φορολογία και μάλιστα στις τραπεζικές καταθέσεις.

Ακόμη, με πρόσφατη πληροφόρηση, ο αυτόχειρας στο σημείωμα ανέφερε προς τη γυναίκα του ότι αυτοκτονεί για λόγους υγείας- έπασχε από άσθμα- και στη συνέχεια δήλωνε πώς τον απασχολούσε μία μεγάλη κατάθεση σε τράπεζα, επειδή πληροφορήθηκε ότι θα φορολογηθούν οι καταθέσεις άνω των 30.000 ευρώ.

Επίσης τής εξηγούσε τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσει για να μεταφέρει τα χρήματα από την τράπεζα προκειμένου να μην φορολογηθούν.

Πρίν λίγο, γειτόνισσα του αυτόχειρα, συγκλονισμένη δήλωσε: "Είναι τραγικό αυτό που μας συνέβει. Μας έχει συγκλονίσει όλους. Να φύγει ακόμη ένας άνθρωπος σε τέτοια ηλικία. Αλλά να μου πεις, ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος που αυτοκτονεί για οικονομικούς λόγους"...

ΑΡΕΣΕΙ:

Katerina Kollia likes this.

* Miliaraki Olumpia, Labrini St and 4 others like this.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη and ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΠΑΝΟΥ like this.


ΣΧΟΛΙΑ: 

Yannis Kottis καταραμένοι να είναι!

 * Ilektra Tara Κουβέντα δεν είπαν ή κάνω λάθος; ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!

* Ρίκη Ματαλλιωτάκη Η γενοκτονία των Ελλήνων συνεχίζεται!
Πολιτεία και Δικαιοσύνη απουσιάζουν επιδεικτικά!
Λίγο ακόμα και θα μας ξεκάνετε όλους!
-Ζείδωρον-


* αδελφοί Τζαβάρα Τζαβάρας ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

Στρατηγός Μακρυγιάννης
Πότε θα καταλάβετε ότι η ελαφριά δημοσιογραφία μπορεί να γίνει ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Έχετε ανάγει την αυτοκτονία σε εθνικό σπορ με συνέπεια ευαίσθητες ομάδες, καταθλιπτικοί, υπερευαίσθητοι, υπερήλικες με τάσεις, άνθρωποι που όντως έχουν οικονομικά και άλλα προβλήματα να βομβαρδίζονται καθημερινά με παρόμοια ειδησεογραφία της τελευταίας υποστάθμης. Οι τυχάρπαστες πένες θεραπαινίδων και μη του τύπου, όποιος μπορεί να πιάσει ένα πληκτρολόγιο στα χεριά, bloggers, παπαρολόγοι, αντιμνημονιακοί, δεν πληρώνω, πλατεία κλπ αμόρφωτοι σαλτιμπάγκοι… ντροπή σε όλους μας και ανάπαυση στον αυτόχειρα Y.Γ Ο Αυτόχειρας αν προσέξατε, ανησυχούσε για την φορολογία των καταθέσεων στις τράπεζες
 
* Giannis Mpalakis ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ!(ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ -ΣΥΛΛΗΠΙΤΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΙΟΥΣ ΤΟΥ) ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ 1300 ΕΥΡΩ!!!!ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ!
 
* Hristos Psihogios φροντιστε να τους ξαναψηφισετε....................ουτε ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΝΔ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΛΑΟΣ ΟΥΤΕ ΚΚΕ.................ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΑ.................. 
 
* Mike Oug Ζεντελη εισαι απλα σκατοψυχος (mpalakis).