Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ο ΛΑΟΣ μίλησε, το μήνυμα ελήφθη;

Στο "προτεκτοράτο", πρώην Δανία του νότου, φύσηξε νέο αεράκι. 

Κι ενώ οι αναλυτές προσπαθούν να αναλύσουν τα φανερά και κρυφά μηνύματα της κάλπης, οι αιώνιοι "μονομάχοι" ξέμειναν από ...ξίφος!

 ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

ΝΔ 18,86 %, ΣΥΡΙΖΑ 16,77%, ΠΑΣΟΚ 13,18%. Οικολόγοι, ΛΑΟΣ και Ντόρα δεν μπαίνουν στη Βουλή.

Το γελάς αλλά έτσι είναι.
Έπαιξαν με το λαό και έχασαν την αξιοπιστία τους...
Με τρομερά διλλήματα, εκφοβισμό, υποκρισία και με τη μύτη στον ουρανό καθε υποψήφιος για το χρίσμα του κυβερνώντος αυτού του ταλαίπωρου τόπου, πίστευε ότι ο έλληνας του φιλότιμου θα υπέκυπτε ξανά και θα βρισκόταν στον πάτο του βαρελιού που βρίσκονται εδώ και 3 σχεδόν χρόνια οι μνημονιακές τους πολιτικές, που βούλιαξαν ένα ολόκληρο έθνος στην εξαθλίωση.

Την απάντηση του έλληνα, μέσα από την ψήφο του, την περίμενα...
Και με ενόχλησε που οι αρχηγοί του δικομματισμού έμειναν έκπληκτοι με το αποτέλεσμα.
"Περιμέναμε να μην πάμε καλά στις εκλογές, αλλά ...όχι τόσο, βρε παιδί μου"...
"Που αποδίδετε την συντριβή του κόμματός σας;", ρωτούν ...ανεπάγγελτο πια πρώην βουλευτή. Κι εκείνος, χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο απαντά: "Θα κάνουμε σύσκεψη με τα μέλη το κόμματός μου και θα δούμε τί έφταιξε"...
Το να τους έχει διαγράψει ο ελληνικός λαός, δεν έρχεται εύκολα στα χείλη τους...
Δεν κάθεται, βλέπεις, στην ξύλινη γλώσσα τους...

Παρά τους εφοβισμούς των "εταίρων" μας ότι θα έρθει η "συντέλεια" στην Ελλάδα και ότι θα υποστούμε τις συνέπειες αν η νέα κυβέρνηση δεν τηρήσει τις υποχρεώσεις της και τις ...υπογραφές της προηγούμενης, ο έλληνας ψήφισε ...ελληνικά.

Και τώρα, οι τρομαγμένοι της Ευρώπης με το αποτέλεσμα των εκλογών μιλούν για "πολιτικό σεισμό"...
"Τα δύο μεγάλα κόμματα τιμωρήθηκαν, ενώ στη χώρα εγκυμονεί κίνδυνος ακυβερνησίας", γράφουν στα πρωτοσέλιδά τους οι ευρωπαϊκές εφημερίδες... 

"Τα δύο μεγάλα κόμματα είναι οι μεγάλοι ηττημένοι των εκλογών", γράφει η γαλλική εφημερίδα Liberation υπογραμμίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή κατάφερε να μπει στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Τ ο Reuters τονίζει πως, "οι Ελληνες, εξοργισμένοι με την οικονομική κατάσταση, εγκαταλείπουν τα δύο κόμματα της κυβέρνησης".
"Οι ψηφοφόροι στράφηκαν σε ριζοσπαστικότερους σχηματισμούς" γράφει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung . Ανάλογη η εικόνα που μεταφέρει στο site του το περιοδικό Der Spiegel.
Με τον εύγλωττο τίτλο: "Οι Γάλλοι και οι Έλληνες έστειλαν μήνυμα στη Γερμανία", το αμερικανικό οικονομικό δίκτυο MarketWatch σχολίασε τα αποτελέσματα από την διπλή εκλογική μάχη στη χώρα μας και στη Γαλλία.
"Τεράστεις απώλειες για τα δύο κόμματα του ελληνικού συνασπισμού", υποστηρίζει το BBC επισημαίνοντας ότι το αποτέλεσμα δείχνει την οργή των Ελλήνων ψηφοφόρων για τα μέτρα λιτότητας.
Και τώρα αρχίζει η διερεύνηση για κυβέρνηση... λίγων μηνών, αφού τα κουκιά δεν βγαίνουν, ώσπου να βρεθούμε και πάλι στην κάλπη χωρίς... θυμό, αλλά με ...λογική, όπως συνιθισαν να μας λένε προεκλογικά...

ΑΡΕΣΕΙ:

Δήμητρα Παπαδοπούλου likes this.

* Kwstas Goylias and 2 others like this.


ΣΧΟΛΙΑ: 

* Λίλα Ξαγοράρη Κώστα το κοινοποιώ με την άδειά σου!

* Δήμητρα Παπαδοπούλου Εξεπλάγησαν οι άνθρωποι τόσο καλά που κυβέρνησαν τον τόπο και οδήγησαν τους πολίτες στη χρεοκοπία ενώ αυτοί ζουν πάμπλουτοι στη χλιδή. Δεν φανταζόταν καν ότι ο λαός δεν θα είναι ευχαριστημένος από τις προδοσίες, τα κλεψίματα, τις ψευτιές, τα μνημόνια, τις περικοπές μισθών και συντάξεων, τα χαράτσια, την ατιμωρησία!!!Αχάριστος ο Ελληνικός λαός!!!