Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Έκρηξη: ο πολιτισμός του ΜΠΑΜ...

Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη... (μέρος 2ο)
"Κύριε Παπανδρέου, ας αγαπήσουμε αυτόν το τόπο. Είμαστε Έλληνες και ντρεπόμαστε που μας έχουν πάρει χαμπάρι ΟΛΟΙ"...

O τρόμος στην Αθήνα επιστρέφει. Αυτοσχέδιος μηχανισμός, στην καρδιά της Δημοκρατίας, στο προαύλιο της Βουλής των Ελλήνων, δίπλα στο μουσείο του Άγνωστου Στρατιώτη, εξερράγη για τρεις -συμμβολικού χαρακτήρα- λόγους:

* την κατάθεση την νύχτα της τροπολογίας για τις γονικές παροχές.
* την επίσκεψη των ελεγκτών της Κομισιόν που έμεναν στην Μεγάλη Βρετάνια.
* απάντηση στην σύλληψη του 26χερονου φοιτητή.

Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου απο τη Βουλή δήλωσε: "Το μήνυμα είναι πολύ απλό. Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται".



Ο Μ. Χρυσοχοϊδης απο τό προαύλιο της Βουλής δήλωσε πως "κάποιοι επιδιώκουν τον φόβο και τον πανικό. Ο χώρος είναι υψηλού συμβολισμού και αναφοράς για όλους του Ελληνες και τις Ελληνίδες. Είναι χώρος αφύλακτος και θα παραμείνει αφύλακτος. Δεν πρόκειται να μετατρέψουμε την Αθήνα σε αστυνομοκρατούμενη πόλη. Αυτοί οι θρασείς θα συλληφθούν και θα παραπεμφθούν στην διακαόσύνη".



Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χ. Παπουτσής, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικά με τη σημερινή βομβιστική επίθεση, είπε: "Κάποιοι επιχειρούν να στείλουν μήνυμα που πρέπει να ανησυχήσει όλους τους Δημοκράτες. Κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν με τη Δημοκρατία .Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε.

Το συγκεκριμένο χτύπημα προκαλεί ανατριχίλα, διότι σημειώθηκε 10 μέτρα από φυλάκιο αστυνομικού. Βέβαια, θύματα δεν υπήρξαν αφού δεν ήταν στα σχέδια των τρομοκρατών. Όμως, κανείς δεν ξεχνά και την επίθεση με ρουκέτα στην Αμερικανική πρεσβεία, πριν 5 χρόνια... Όλα αυτά τα γεγονότα πολλά λένε που κάποιοι από τον ήχο των εκρήξεων, δεν "ακούνε"...

Επόμενο ήταν το χθεσινοβραδινό συμβάν να κάνει τον γύρω του κόσμου, μέσω Διεθνών Ειδησεογρφικών Πρακτορείων και άλλων ΜΜΕ (κάνε κλίκ) και να ρεζιλευτούμε για μια ακόμη φορά...

Παράγουμε βλέπεις τον πολιτισμό του ΜΠΑΜ πια...