Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Υπέγραψε, τελικά και ο Αντώνης Σαμαράς την καταδίκη μας. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Ελλάδα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 23 Νοεμβρίου 2011, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έστειλε επιστολή προς την Κομισιόν, την Ε.Κ.Τ. και το Δ.Ν.Τ., στην οποία υπογραμμίζει την αποδοχή, εκ μέρους του, του προγράμματος δανειοδότησης της 26ης Οκτωβρίου καθώς και του πλαισίου της αυστηρής εφαρμογής του. Δεν έθεσε θέμα επαναδιαπραγμάτευσης των όρων της δανειακής συμφωνίας ούτε ζήτημα ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών. Συνεπώς και με τις "ευλογίες" του η χώρα δόθηκε πλέον στα χέρια των δανειστών. Η πολιτική ιδειολογία "αυτοκτόνησε" μπροστά στα τερτίπια και τις πιέσεις αυτών που μας στραγγαλίζουν καθημερινά και αυτών που συνηγορούν στην "εκτέλεση" ενός λαού που θέλει να αντισταθεί μέχρι την πλήρη ελευθερία του από τυρράνους, εντός και εκτός της Ελλάδας...


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ
"Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πλήρως τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, αναφορικά με την εξάλειψη του ελλείμματος και την αντιστροφή της δυναμικής του χρέους"
Απευθύνεται σε Γιούνκερ, Λαγκάρντ, Ντράγκι και Μπαρόζο

Η επιστολή του Αντώνη Σαμαρά έχει ως εξής:

" Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση των τριών Πολιτικών Αρχηγών υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια, συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές. Ο νέος Πρωθυπουργός έχει ήδη δεσμευτεί να εκπληρώσει αυτό το έργο.

Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να στηρίξει τον νέο Πρωθυπουργό.
Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά προσηλωμένη στην επιτυχία της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών και να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη.

Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πλήρως τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, αναφορικά με την εξάλειψη του ελλείμματος και την αντιστροφή της δυναμικής του χρέους. Επίσης, υποστηρίζει εργαλεία που ήδη εφαρμόζονται (αν και ανεπιτυχώς), και ειδικότερα την περικοπή των δημοσίων δαπανών, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης ακίνητης δημόσιας περιουσίας.


Βάσει των στοιχείων από τη μέχρι τώρα εκτέλεση του προϋπολογισμού, πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, αφού, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Ευρωπαϊκές προβλέψεις για την Οικονομία, η Ελλάδα το 2012 θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που θα βρίσκεται 5 συνεχή έτη σε ύφεση!


Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά εντός του πλαισίου που περιγράφεται από το Πρόγραμμα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί ταχεία ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Αποδίδουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες εφαρμογής, οι οποίες πρέπει να εξορθολογιστούν και να αναβαθμιστούν.
Η δέσμευση του Ελληνικού λαού και της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ισχυρή και αμετάκλητη. Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να διασφαλίσει την κοινωνική της συνοχή. Είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε.

Με εκτίμηση,

Αντώνης Κ. Σαμαράς

Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας "

ΣΧΟΛΙΑ:

Kostas Poulis Ουφ... γλιτωσαμε την πτωχευση γι αυτην την εβδομαδα. Για την επομενη κανεις δεν ξερει.

Fwteinh Panta Υπεγραψες Αντωνακη..? Υπεγραψες την πολιτικη σου καταδικη ΑΝτωνακη...Εαν ειναι αληθεια Αντωνακη...

Olga Myska το περιμενα!!!!

Luis Varas ποιος άλλος πρέπει να υπογράψει?

Kostas Poulis Πιθανως ολοι μας. Αν δεν δουν 10.000.000 υπογραφες, δοση δεν εχει.

Dimi Tav Γιατί περίμενες κάτι άλλο από χουντόσκυλα προδότες!

Destini Miles θα παρουνε την υπογραφη του πουλου

Dimi Tav Μόνο του μπούλου και τις κρεμμάλες για ποιους θα τις στήσουμε!

Gabrïel Gavrïlos
Το μέλλον που μελετανε είναι και αυτό το βίντεο!
http://www.youtube.com/watch?v=e401UaG70A4

--- Εξηγούμαι:
ΠΟΤΕ δεν μας χώνεψαν που έχουμε σπίτια, κ οι Γερμανοί ΠΟΤΕ δεν ξέχασαν την ήττα που φαγανε στον Β'παγκόσμιο & το 1940.

Χαλιούνται με τον κατακερματισμο της γης και με τους πολλούς μικροϊδιοκτήτες (όπως και με τους πολλούς δημάρχους μέχρι πρόσφατα) γιατί δεν μπορούν να αρπάξουν εύκολα!
εμ βέβαια στην Ολλανδία νοικιάζουν η κάνουν κατάληψη και άντε να έχουν ιδιοκτησία το πάτωμα το ραμποτέ! (ξενοικιάζεις και παίρνεις τη προίκα σου και το πάτωμά σου!) ενώ στην Αγγλία η μισή γη ανήκει στη βασίλισσα! πως πετάγεται ο ελληναρας με σπίτι;;;
Οι ΕΔΩ μαλακες παπαγαλίζουν αυτά που τους λένε οι γερμανοί κ τα τσίρια τους οι ολλανδοί αυστριακοί τρόικες κλπ για να τα εφαρμόσουν...

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (που τις έχουμε χρυσοπληρωσει> θα γίνουν κρατικες > χρεωκοπημενες > σε ξένους). ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενότητα παιδιά, γιατί μετά το νόμο με τις Δ.Ο.Υ. θα έρθει και σχέδιο για να πάνε τα υποθηκοφυλακεία σε ιδιωτικές εταιρείες.
Σιγά σιγά με "βλακώδη" προσχήματα θα δίνουν κομμάτια του κακού δημοσίου σε ξένες εταιρείες και θα χάνουμε δικαιώματα και περιουσία για να πιάσουμε μέσους όρους και δείκτες που τους βολεύουν. Ας δώσει ο Μόσιαλος τη δική του ιδιοκτησία και αυτή από το σόι του. Δε φταίει ο νοικοκύρης που έφτυσε αίμα η το βρήκε από τον παππού του και αγωνίζεται να συντηρήσει ένα σπίτι η να μείνει να καλλιεργήσει ένα χωραφάκι. Δε θα γίνουμε όλοι πειθήνια ανθρωπάκια χωρίς στέγη που θα τρώνε φαστφούντ και θα ψηφίζουνε οτι δείχνει το χαζοκούτι...

Α... και διαδώστε το ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ παρακαλώ-copy!!

Αρέσει:

2 people like this.

Ιωσήφ Αβράμογλου, Nena Papadopoulou and Ioanna Baltsaki like this.

Νατασα Καραγεωργου likes this.
Theodoros Kolokotronis Pemptos likes this.

"H υπογραφή Σαμαρά είναι για την αγορά όπλων" (;)

Όλοι πλέον και ανοιχτά μιλούν για πραξικοπηματική ενέργεια κατάργησης της δημοκρατίας στην Ελλάδα, αλλά και στην Ιταλία. Πληθαίνουν οι φωνές και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κατασκευασμένες "κυβερνήσεις" σε βάρος της ...ελευθερίας των λαών να εκφραστούν δημοκρατικά για το μέλλον τους... Με τυρρανικό τρόπο παρεμβαίνουν στο εσωτερικό και παιρνούν τις "γραμμές" τους που υοθετούνται στο εξής από τα αντισυνταγματικά πολιτικά συστήματα. Σημερινό ξένο δημοσίευμα μιλά για συμφωνίες μεταξύ Παπανδρέου - Μέρκελ - Σαρκοζί για την αγορά στρατιωτικών προμηθειών από τη Γερμανία και τη Γαλλία, αξίας 10,5
δισεκατομμυρίων ευρώ, ως εγγύηση για το δάνειο...


Στις δαγκάνες της "Ομάδας της Φραγκφούρτης" η Ελλάδα
Ζητούν την υπογραφή Σαμαρά, για συμφωνία που κλείστηκε (ερείμην του λαού) από Παπανδρέου, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η μυστική συμφωνία περιλαμβάνει αγορά πολεμικών πλοίων, φρεγάτες, Leopard δεξαμενές από τη Γερμανία και Rafale μαχητικά αεροσκάφη από τη Γαλλία...

"Όταν, στα τέλη Οκτωβρίου, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συμφώνησε με τον τότε Έλληνα Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να χορηγήσει στην Ελλάδα € 110 000 000 000 , έθεσαν ως αντάλλαγμα για το δάνειο, την αγορά οπλικών συστημάτων από τη Γερμανία και τη Γαλλία, αξίας € 10.5 δισεκατομμυρίων ευρώ".
Αυτό αναφέρει το δημοσίευμα, στην ιστοσελίδα της η neweurope.online και το συνδέει άμεσα με τα "δανεικά" που μας δίνουν οι ευρωπαίοι ετέροι "μας"!

Ο συντάκτης του δημοσιεύματος επικαλείται πηγές από το κόμμα της ΝΔ, που βρίσκονται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά και οι οποίες του ανέφεραν ότι οι πωλήσεις που ενδιέφεραν Γερμανούς και Γάλλους είχαν να κάνουν με άρματα μάχης Leopard, μαχητικά αεροσκάφη Rafale και γαλλικές φρεγάτες.

Θέμα αγοράς αρμάτων μάχης μπορεί να μην έχει τεθεί, ωστόσο αυτά που έχουμε ήδη αγοράσει, έχουν παρουσιάσει προβλήματα στη θωράκισή τους και ακόμη δεν έχουν επιλυθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ "ο Γ.Παπανδρέου έχοντας τότε προοπτική παραμονής άλλων δύο ετών στην εξουσία τού έδινε τη δυνατότητα να συμφωνήσει".

Ο συντάκτης του άρθρου υπενθυμίζει και την "ξαφνική απόφαση Μπεγλίτη για αποστρατεία όλων των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, αλλά και τις… θεωρίες πραξικοπήματος".

Και συνεχίζει: "Ανεπίσημα διαρροές, κατά την χρονική στιγμή, έδωσαν μια ασαφή εικόνα ενός πιθανού πραξικοπήματος, αλλά καμία επίσημη εξήγηση δεν δόθηκε ποτέ. Το θέμα είχε ξεχαστεί, γιατί αργότερα ο Παπανδρέου ανακοίνωσε την απόφασή του για δημοψηφίσμα, το οποίο απορρίφθηκε από το Eurogroup, ο Λουκάς Παπαδήμος διορίστηκε πρωθυπουργός και ο υπουργός Άμυνας είχε επίσης αλλάξει - ο υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ αντικαταστάθηκε από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Αβραμόπουλο".

Τώρα , υποστηρίζει το δημοσίευμα αφού δεν έχουν "καμία υπογραφή από τον κ. Παπανδρέου ή οποιαδήποτε επίσημη δέσμευση από την Ελλάδα στα χέρια τους μετά την "απόρριψη" (στην πρωθυπουργία) του κ. Παπανδρέου και τα 110 δισ. του δανείου, το οποίο αποτελεί το σκληρό πυρήνα του σχεδίου διάσωσης στην Ελλάδα, που έχουν προαναγγελθεί επισήμα από το Eurogroup, με την εντολή αγοράς του υλικού άμυνας, αξίας 10.5 δισ. ευρώ, παραμένουν εντελώς στον αέρα".

Η υπογραφή Σαμαρά "αποτελεί την ασφαλιστική δικλείδα για τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί ότι ο Σαμαράς θα εκπληρώσει τις υποσχέσεις του Παπανδρέου κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών αγορών, η οποία ήταν μέρος της μυστικής συμφωνίας".
Γι αυτό και αφόρητες πιέσεις...

Θέλουν να διασφαλίσουν την αγορά όπλων, πάσει θυσία, σύφωνα με το ρεπορτάζ...

Likes:

Lamprini Thrilitsa likes this.

Thanasis Tsolakos likes this.

Aggelikh Keramida and 2 others like this.