Κυριακή, 29 Μαρτίου 2009

Φτάνει η ώρα της αληθινής αγάπης...

Σαλαμίνα
"ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"!!!

ΟΙ τελευταίες λεπτομέριες πριν την τελική βραδιά...

Του Άρη Δήμου
Το προσωπικό στοίχημα του Κώστα Βλουτή, μια ανάσα απέχει, για να κερδισθεί. Και θα είναι όλοι εκεί ώστε να ζήσουμε μια όμορφη βραδιά "Στο Όνομα της Αγάπης".

Το FLAMINGO Σαλαμίνας (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, τηλ.: 210 - 4651181) έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για να υποδεχθούμε τον κόσμο, την Τρίτη, 31 Μαρτίου 2009 και ώρα 7 το απόγευμα.

Οι πρόβες είναι καθημερινές και εντατικές για το πρόγραμμα με ορχήστρα.

Την μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Γιώργος Κωνσταντίνου με τον Μπάμπη Ασπρόπουλο, δυο νέα ταλαντούχα παιδιά που δίνουν το παρόν τους και συστρατεύονται "Στο Όνομα της Αγάπης"!!!

Τα δύο παιδιά με τον Κώστα και τον Ντέρεκ Λιοντή, θα ανοίξουν το καλλιτεχνικό μέρος με το ρεφρέν από το τραγούδι "Μόνο Αγάπη Χρειάζεται η Ζωή μας"...

Ένα μελωδικό κομμάτι που πιστεύουμε πως θα προσδώσει χρώμα στη εκδήλωση, που οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει πριν ένα μήνα.

Η Άννα Βερούλη, παγκόσμια πρωταθλήτρια στον Ακοντισμό, με 118 μετάλλια στο ενεργητικό της και μια από τις 5 καλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών, αλλά και Αντινομάρχης Αθηναίων σε θέματα αθλητισμού, θα είναι κοντά μας για να βοηθήσει, με τον δικό της μοναδικό και ευαίσθητο τρόπο, στο μουσικό θέαμα του Κώστα.

Επίσης, ο σημαντικός τραγουδιστής-ηθοποιός, Χρήστος Κάλλοου ζήτησε να συμμετάσχει με τρία τραγούδια.

Ο Κώστας Βλουτής, ήδη έχει εξασφαλίσει, με προσωπική επικοινωνία - συνάντηση, από το κατάστημα "Μαρινόπουλος" Σαλαμίνας το πρωινό και στα 5 παιδάκια, που αποτελείται από γάλα, κορν φλέικς και ψωμί, για ένα πολύ σημαντικό διάστημα.
Αγόρασε παιχνίδια στα παιδιά, αλλά και πολλά τρόφημα, με χρονική διάρκεια, σε όλους...

Ο "Εικαστικός Σύλλογος νήσου Σαλαμίνας" μας δώρισε 2 πίνακες των αξιολόγων καλλιτεχνών , Σταματίου και Μπουράνη, για να δημοπρατηθούν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τα έσοδα των οποίων θα πάνε για το ενοίκιο της οικογένειας όπου ο πατέρας έπεσε θύμα τροχαίου και έχει 5 παιδιά, ηλκίας από 4 έως 13 χρόνων...

Τα χρήματα έχει κληθεί να τα παραλάβει η δικηγόρος κα Σοφία Πατάπη και κάθε μήνα ο ιδιοκτήτης καλείται πλέον ν α παίρνει τα χρήματα του ενοικίου από το γραφείο της χωρίς να ενοχλεί την οικογένεια, ώσπου ο πατέρας να ανακάμψει.


Ομιλητές της βραδιάς "Στο Όνομα της Αγάπης" θα είναι:
* Αναστάσιος Νεράντζης, Αντιπρόεδρος της Βουλής.
* Σπύρος Σοφράς, Δήμαρχος Σαλαμίνας.
* Ευθύμης Κτενίδης, Ομοσπονδιακός Προπονητής Παραολυμπιονικών Στίβου, Διευθυντής κανάλι "10".
* Χάρης Μαντούβαλος, γυναικολόγος - καθηγητής αναπαραγωγικής ανοσολογίας, ο οποίος θα αναλύσει και την έννοια "Αγάπη".

Παρουσιαστής των ομιλητών θα είναι ο δημοσιογράφος του DERTI 98.6, Παναγιώτης Μπρίμπος.

Παρουσιαστές της βραδιάς , ο Κώστας Βλουτής με την Σταρ Ελλάς, Χριοστίνα Μανούση και την Ρούλα Πανούσου.

Γκεστ: Άντζυ Σαμίου, ο μάγος Σανκάρα και ο Ντέρεκ Λιοντής, ένας νέος υποσχόμενος τραγουδιστής...

Μακάρι οι ευχές σας να μας συνοδεύουν...

* Σας ευχαριστούμε για τη κατανόηση που δείχνετε τόσο καιρό. Ο Κώστας θα σας απαντήσει με το τέλος της προσπάθειας να βοηθήσουμε συνθρώπους μας...