Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

ΛΑΡΙΣΣΑ: ΝΕΚΡΟΙ δυο φοιτητές και χαροπαλεύουν τρεις από αναθυμιάσεις...Νεκροί δύο φοιτητές από αναθυμιάσεις στη Λάρισα! (ΦΩΤΟ+VIDEO)
Τραγωδία χωρίς προηγούμενο στη Λάρισα – στο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι τρεις φοιτητές!

Στη συνοικία της Φιλιππούπολης στην Λάρισσα
Πέθαναν δύο φοιτητές και τρεις φίλοι τους δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή σε νοσοκομείο...
Οι φοιτητές είχαν μαζευτεί σε σπίτι και προσπάθησαν να ζεσταθούν με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι.
Τους βρήκε φίλη τους, φοιτήτρια, που ανησύχησε και μπήκε στο σπίτι με τα κλειδιά της σπιτονοικοκυράς...

Ο Μάρτης δεν μπήκε καλά... 
 Το περιστατικό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, έλαβε χώρα σε διαμέρισμα στη συνοικία της Φιλιππούπολης επί της οδού Παπαζαχαρίου, όπου βρίσκονταν οι πέντε φοιτητές.
Το μοιραίο σπίτι νοίκιαζαν δύο φοιτητές ενώ οι άλλοι τρεις ήταν επισκέπτες.
foitites 3
Εκεί για να ζεσταθούν άναψαν το αυτοσχέδιο μαγκάλι το οποίο όμως δυστυχώς έμελλε να κοστίσει τη ζωή στους δύο από αυτούς.
Φίλη τους που τους αναζητούσε τις τελευταίες ώρες, έσπευσε σήμερα στο διαμέρισμα και με τη βοήθεια της σπιτονοικοκυράς μπήκε στο χώρο όπου βρίσκονταν οι πέντε νεαροί, οι δύο ήδη νεκροί και οι άλλοι τρεις σε άσχημη κατάσταση, πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις.
Γιατρός που διέμενε κοντά έδωσε τις πρώτες βοήθειες στους νεαρούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
foitites 2
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του onlarissa.gr οι δύο, από τους τρεις τραυματίες, νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως κανένας από τους πέντε δεν φέρεται να είναι από την περιοχή της Λάρισας.
Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική χωρίς να χρειαστεί να επέμβει.
Ο Διοικητής του νοσοκομείου. δήλωσε: "ΕΥΤΥΧΩΣ που είχαμε κρεββάτια"(!!!), ανοίγοντας και πάλι το άλλο τεράστιο θέμα της Υγείας που έχει καταρεύσει απο τις μνημονιακές επιταγές της "κυβέρνησης" της Τρόικα...