Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

H επιστροφή της κυρίας Streisand...



...Mε νέο album

Έρχεται Σαββατοκύριακο και σκεφτήκαμε να ξεκουραστούμε για λίγο, από της εβδομάδας τη δουλειά, ακούγοντας την απόλυτη φωνή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και του κινηματογράφου...

Το Love Is The Answer είναι το νέο album της Β. Streisand και περιλαμβάνει την μοναδική της ερμηνεία σε κλασικά τραγούδια όπως τα Ne Me Quite Pas και Smoke Gets In Your Eyes. Στο album αυτό η μεγάλη ντίβα συναντά την Diana Krall η οποία ανέλαβε την ενορχήστρωση των τραγουδιών.

Η Streisand κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών στις ΗΠΑ! Στην καριέρα της κατάφερε να κερδίσει δύο Oscar (καλύτερη ηθοποιός και τραγούδι από ταινία), πέντε βραβεία Emmy, έντεκα Χρυσές Σφαίρες, δέκα Grammy και ένα Tony! Μια συλλογή που κανένας άλλος καλλιτέχνης δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει μέχρι σήμερα.

Δείτε τη μοναδική αποκλειστική συναυλία της Barbara Streisand στη Νέα Υόρκη στο θρυλικό club Village Vanguard, όπου είχε εμφανιστεί και το 1961 με τον Miles Davis. ( "τα Νέα")

Πρόταση για έξοδο...

Εάν σκεφτείτε να βγείτε το Σαββατοκύριακο η "εκατομμυριούχος" σας περιμένει, αλλά και η προταγωνίστρια της παράστασης σε ένα ρόλο...γάντι!...

Η Νόνικα Γαληνέα είναι «Η Εκατομμυριούχος» στο έργο του Τζορτζ Μπέρναρντ Σο το οποίο παρουσιάζεται σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση. Μια κοινωνική κωμωδία-εξτραβαγκάντσα που η ίδια η δημοφιλής ηθοποιός και μεταφράστρια διασκεύασε σε μορφή μιούζικαλ, σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Κοσμά Βίδο. Στις 9, 10, 11 και 12/10, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
(αθηνόραμα)

...για ενημέρωση και μουσική.

Πατείστε και δείτε το πρόγραμμα

Μη ξεχνάτε τις δυο ψηφοφορίες που βρίσκονται σε εξέλιξη... Δίνουμε το δικό μας στίγμα στα γεγονότα...