Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Η ξεφτίλα που λέγεται: "Δραχμή: οι συνέπειες της επόμενης ημέρας"!





 Αναγνώστης γράφει: "Ντροπή τους!!! Απαράδεκτη εκπομπή με πολλές παραλείψεις. Ξέχασαν να μας πουν ότι αν επιστρέψουμε στην δραχμή, ο ήλιος θα σβήσει, ο ουρανός θα πέσει στα κεφάλια μας και ο Εωσφόρος θα κυριεύσει στο σύμπαν. Ο κόσμος δεν μασάει πια... γι αυτό τους έχει πιάσειτέτοιος πανικός".
Κι ένας άλλος: "Θα κάνει σεισμό που δεν θα προβλέψη ο Τσελέντης θα ανοίξει η Γη και θα έρθει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Τσουνάμι που θα μας παρασύρει όλους μέσα.... και όσοι γλυτώσουν θα δεχτούν επίθεση απο εξωγήινους.....Προσοχή δεν το λέω ποιό πέρα για μην αποσταθεροποιηθεί το πολιτικό σύστημα και μετακινηθούν οι πλανήτες....!!!".
ΑΝΤ1-ΧΟΥΚΛΗ εκφοβίζουν
 Το ντοκιμαντέρ "ΔΡΑΧΜΗ: οι συνέπειες της επόμενης ημέρας" που προβλήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα το βράδυ και που δεν  ξεπέρασε`το 15,8% σε τηλεθέαση, θα προβληθεί και πάλι σήμερα το βράδυ, για να το παρακολουθήσουν όσοι δεν μπήκαν στον κόπο να ..."φοβηθούν"...

Το blog "zoornalistas" για την έκτακτη εκπομπή του ΑΝΤ1 "Δραχμή" οι συνέπειες της επόμενης μέρας", γράφει: "Πολλοί τρομοκρατήθηκαν βλέποντας το διαφημιστικό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, το οποίο προαναγγέλει  την εκπομπή της Mαρίας Χούκλη η οποία θα μας πληροφορήσει για όλα αυτά που θα πάθουμε αν βγούμε από το ευρώ κι επιστρέψουμε στη δραχμή. Τρομοκρατήθηκαν ακούγοντας τις βαρύγδουπες δηλώσεις διαφορών «ειδικών» και «εμπειρογνωμόνων» που παραπέμπουν σε σκηνικό από την ταινία Mad Max, με εικόνες από βενζινάδικα που δεν έχουν καύσιμα και φαρμακεία που δεν έχουν φάρμακα κι άλλες τέτοιες νοσηρές καταστάσεις...
Αραγε ποιοί είναι οι εγκέφαλοι που το σκέφτηκαν; Ποιοί διάλεξαν τη μουσική που παραπέμπει σε σκηνές της Αποκάλυψης; Ούτε η τρόικα και η Μέρκελ να είχαν εμπνευστεί το διαφημιστικό του τρόμου... Απλώς απαράδεκτο κύριοι του ΑΝΤ1!
Y.Γ: Αν είναι έτσι το διαφημιστικό καταλαβαίνετε πως..
θα είναι η εκπομπή... Οχι της δραχμής αλλά της δεκάρας"...

Το "ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ" με τίτλο: "Δραχμή:οι συνέπειες της επόμενης μέρας!!! ‘Αι σιχτίρ ρε απατεώνες…", χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα: "Αντε να γίνουν οι εκλογές να τελειώνουμε!
Δεν σας αντέχουμε άλλο μωρέ αλλά και δεν μασάμε κιόλας κι επειδή το ‘χετε πάρει χαμπάρι βάλατε λυτούς και δεμένους στο
παιχνίδι της προεκλογικής τρομοκρατίας.Κατά πως φαίνεται οι “ρουκέτες” των Παπούλια,Παπαδήμου,Εθνικής Τράπεζας,Μέρκελ,Σόιμπλε,Λαγκάρντ κλπ δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα κι έριξαν στο πεδίο της προεκλογικής μάχης το βαρύ πυροβολικό.

Τηλεγραφήματα του Reuters,ξένοι και ντόπιοι οικονομολόγοι μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τις συνέπειες της εξόδου από το ευρό!!!!
Στήσανε από το πουθενά ένα δίλημμα Ευρό ή Δραχμή για να ληστέψουν και τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών.Αν βγούμε από το ευρό δεν θα μας δώσουν χρήματα οι εταίροι μας λένε και ξαναλένε για να το πιστέψουν και οι ίδιοι.
Ποιος Ελληνας μωρέ πέρα από τους Τραπεζίτες πήρε έστω ένα ευρό τσακιστό;
Απολύσεις πήραμε,ανεργία πήραμε,φτώχεια πήραμε από τα μνημόνια που μας κουβαλήσατε!
Μέχρι και η σοβαρή Μαρία Χούκλη επιστρατεύθηκε απόψε τα μεσάνυχτα να μας τρομοκρατήσει από τον Αnt1 με το ντοκιμαντέρ-έρευνα και το βαρύγδουπο τίτλο:Δραχμή.οι συνέπειες της επόμενης μέρας!!! 
Στο παιχνίδι και οι Αμερικανοί,που το προχωράνε σε εμφύλιο και χάος από ‘δω μέχρι την Κύπρο!
Ξανά μανά τα γνωστά και χιλιοειπωμένα από τους ξένους προστάτες μας και τα εδώ τσιράκια τους του δικομματισμού.’Αι σιχτίρ ρε απατεώνες…
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΝΕ:Τρόφιμα,φάρμακα,καύσιμα,χρήματα και χίλια δυό ακόμα!!!
Τι λέτε μωρέ ξεδιάντροποι ψεύτες κι απατεώνες;
Βγήκατε στην αγορά να δείτε τι γίνεται σήμερα;
Ποιος έχει χρήματα;ποιος έχει καύσιμα;ποιος έχει φάρμακα;ποιος έχει τρόφιμα;
Εκεί πέρα στην Ευελπίδων και ψηλά στην Αλεξάνδρας ακούει κανείς;
Δεν ξεχνάμε την κινητοποίηση της δικαιοσύνης για να ανακαλύψει και να διώξει το συντάκτη του περίφημου mail της χρεοκοπίας!Τώρα που θεσμικοί παράγοντες τρομοκρατούν με κάθε τρόπο τους ήδη τρομοκρατημένους από την ανέχεια πολίτες δεν συγκινείται κανένας Εισαγγελέας.Δεν ακούει,δεν βλέπει,δεν μαθαίνει τα αίσχη  τους η Δικαιοσύνη,απούσα ούσα"...
Είναι και απίστευτα τα σχόλια που τα συνοδεύουν, όπως:
*  Αν η Ελλάδα επιστρέψει στην δραχμή, κινδυνεύει να εκτροχιαστεί η Γη και να διαφύγει από το ηλιακό μας σύστημα.
Οι κότες θα αυτοκτονήσουν, τα ψάρια θα βγουν από το νερό και το γάλα θα ξυνίσει.

* Ρε δεν πάτε στο διάολο! Απατεώνες…

Προβλήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα και η επιτυχία του το φέρνει στην... ευχάριστη θέση να προβληθεί και πάλι σήμερα στις 11 το βράδυ, μη το χάσεις!


"ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στον Δημαγωγό"!!! Η γερμανική Κατοχή στην Ελλάδα ξαναχτυπά..

 Με προκλητικό άρθρο σε ελληνικά και γερμανικά, οι Financial Times Deutschland απευθύνουν πρωτοφανή "σύσταση στους ψηφοφόρους" εν όψει των εκλογών της Κυριακής. Το άρθρο που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα έχει τίτλο "Αντισταθείτε στον δημαγωγό" και καλεί τους ψηφοφόρους, θρασύτατα πλέον, να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά Νέα Δημοκρατία, μια σύσταση που δηλώνουν ότι κάνουν "με βαριά καρδιά".
 Financial Times Deutschland 
 "Η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας".

Και πως να μη σε προκαλούν όταν, στον πάτο που βρίσκεσαι με 3.000 αυτόχειρες που έφυγαν από τη ζωή για να σου ανοίξουν τον δρόμο της ελευθερίας, με 1.500.000 και πλέον άνεργους, με τόσους συμπολίτες άστεγους, με τους ασθενείς χωρίς φάρμακα που, κατά δήλωσή των πολιτικών που σε ισοπεδώνουν καθημερινά, "δεν μας έδωσε η τρόικα το 1 δισ.
ευρώ που ήταν για να αγοράσουμε φάρμακα"...

Το κυριότερο και ανατριχιαστικό: Δεν βγήκε, φίλε, ούτε καν πολιτικό "κουνούπι" να βάλει στη θέση τους εξωτερικούς παράγοντες που καταδυναστεύουν τους Έλληνες με τη συνοχή των τους...
Η Χούντα ωχριά μπροστά στην σημερινή ..Χούντα που σου παίρνει τη ζωή...
Η εφημερίδα απευθύνεται στους Έλληνες στο δεύτερο πρόσωπο ("Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες") και τους καλεί να φροντίσουν "για ξεκάθαρες πολιτικές λύσεις" και να ψηφίσουν "θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης".

 Σημειώνει ότι "μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ" και καλεί τους Έλληνες "να αντισταθούν στην δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ".
Τσίπρας δεν είσαι,ρε φίλε...
Σου αρέσει να σου υποδυκνείουν τα ευρωπαϊκά κοράκια τί να ψηφίσεις για οτ μέλλον σου;
Τόσο άβουλο σεν νοιώθουν;
Ότι δεν έχεις προσωπικότητα, έρμεο στις ορέξεις των ξένων συμφερόντων.
ΕΣΥ που για σένα οι πρόγονοί σου έχυσαν το αίμα τους, για να ζεις τον αέρα έλευθερος; 

"Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους", συνεχίζει στο κατάπτυστο άρθρο της η εφημερίδα, "ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών. Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά"...

Για να καταλήξει λέγοντας ότι "η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια".

Παρόλα αυτά, συνεχίζει η εφημερίδα, "η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας".
 
Η εφημερίδα διευκρινίζει ότι η σύσταση γίνεται "κατ' εξαίρεση'', καθώς συνηθίζεται μόνο στην περίπτωση των εκλογών για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Γερμανίας και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και γίνεται λόγος για "κοινό συμφέρον των Financial Times Deutschland και της πλειοψηφίας των Ελλήνων: η χώρα σας να παραμείνει στο ευρώ".

ΑΡΕΣΕΙ:

* Dhmhtrhs Markopoylos, Kythira Kythiraa A Full and 2 others like this.

ΣΧΟΛΙΑ:

* Emelia Tzanis Astievese tha hasoun ta avga ke ta pashalia, giati niazonte arage?
 mas agapane?

* Despina Tsafetopoulou Και να δεις, οτι θα τον ψηφίσουνε, Κώστα...Από φόβο για τα "χειρότερα"...

* Kostas Vloutis Despina Tsafetopoulou ΟΧΙ Δέσποινα. Πρέπει να α ποφασίσουμε αν θα ζούμε από εδώ και πέρα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ή ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ για πάντα. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ που το λες. ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ που σου φυλάκισαν το αέρα και σου σκοτώνουν τους συνανθρώπου σου και δν ανοίγει μύτη μιλάμε. Αυτό λέγεται ΩΜΗ ΒΙΑ κατά των Ελλήνων. Τα πολιτικά θρασύτατα ΤΙΠΟΤΑ...

* Despina Tsafetopoulou Κώστα, έχω αποφασίσει ήδη από το 2010 να μην παρακολουθώ Ελληνική τηλεόραση εδώ που είμαι...Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μαθάινω και τί γίνεται στην Ελλάδα...Και αυτή τη στιγμή (κι αυτό έχει αρχίσει ήδη από τον 1ο γύρο), τα κανάλια τρομοκρατούν τον κόσμο...Και εκείνοι που έχουν φοβηθεί, θα ψηφίσουν αυτό που τους λένε...


* Nick Rammos Δυστυχώς, ούτε ο Τσίπρας θα κάνει κάτι το θεαματικό. Οι Γερμανοί τη δουλειά τους κάνουν, και την κάνουν μια χαρά. Εμείς τι κάνουμε δεν ξέρω, που με ότι καταπιαστήκαμε το κάναμε μπάχαλο..