Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

"ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στον Δημαγωγό"!!! Η γερμανική Κατοχή στην Ελλάδα ξαναχτυπά..

 Με προκλητικό άρθρο σε ελληνικά και γερμανικά, οι Financial Times Deutschland απευθύνουν πρωτοφανή "σύσταση στους ψηφοφόρους" εν όψει των εκλογών της Κυριακής. Το άρθρο που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα έχει τίτλο "Αντισταθείτε στον δημαγωγό" και καλεί τους ψηφοφόρους, θρασύτατα πλέον, να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά Νέα Δημοκρατία, μια σύσταση που δηλώνουν ότι κάνουν "με βαριά καρδιά".
 Financial Times Deutschland 
 "Η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας".

Και πως να μη σε προκαλούν όταν, στον πάτο που βρίσκεσαι με 3.000 αυτόχειρες που έφυγαν από τη ζωή για να σου ανοίξουν τον δρόμο της ελευθερίας, με 1.500.000 και πλέον άνεργους, με τόσους συμπολίτες άστεγους, με τους ασθενείς χωρίς φάρμακα που, κατά δήλωσή των πολιτικών που σε ισοπεδώνουν καθημερινά, "δεν μας έδωσε η τρόικα το 1 δισ.
ευρώ που ήταν για να αγοράσουμε φάρμακα"...

Το κυριότερο και ανατριχιαστικό: Δεν βγήκε, φίλε, ούτε καν πολιτικό "κουνούπι" να βάλει στη θέση τους εξωτερικούς παράγοντες που καταδυναστεύουν τους Έλληνες με τη συνοχή των τους...
Η Χούντα ωχριά μπροστά στην σημερινή ..Χούντα που σου παίρνει τη ζωή...
Η εφημερίδα απευθύνεται στους Έλληνες στο δεύτερο πρόσωπο ("Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες") και τους καλεί να φροντίσουν "για ξεκάθαρες πολιτικές λύσεις" και να ψηφίσουν "θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης".

 Σημειώνει ότι "μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ" και καλεί τους Έλληνες "να αντισταθούν στην δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ".
Τσίπρας δεν είσαι,ρε φίλε...
Σου αρέσει να σου υποδυκνείουν τα ευρωπαϊκά κοράκια τί να ψηφίσεις για οτ μέλλον σου;
Τόσο άβουλο σεν νοιώθουν;
Ότι δεν έχεις προσωπικότητα, έρμεο στις ορέξεις των ξένων συμφερόντων.
ΕΣΥ που για σένα οι πρόγονοί σου έχυσαν το αίμα τους, για να ζεις τον αέρα έλευθερος; 

"Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους", συνεχίζει στο κατάπτυστο άρθρο της η εφημερίδα, "ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών. Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά"...

Για να καταλήξει λέγοντας ότι "η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια".

Παρόλα αυτά, συνεχίζει η εφημερίδα, "η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας".
 
Η εφημερίδα διευκρινίζει ότι η σύσταση γίνεται "κατ' εξαίρεση'', καθώς συνηθίζεται μόνο στην περίπτωση των εκλογών για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Γερμανίας και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και γίνεται λόγος για "κοινό συμφέρον των Financial Times Deutschland και της πλειοψηφίας των Ελλήνων: η χώρα σας να παραμείνει στο ευρώ".

ΑΡΕΣΕΙ:

* Dhmhtrhs Markopoylos, Kythira Kythiraa A Full and 2 others like this.

ΣΧΟΛΙΑ:

* Emelia Tzanis Astievese tha hasoun ta avga ke ta pashalia, giati niazonte arage?
 mas agapane?

* Despina Tsafetopoulou Και να δεις, οτι θα τον ψηφίσουνε, Κώστα...Από φόβο για τα "χειρότερα"...

* Kostas Vloutis Despina Tsafetopoulou ΟΧΙ Δέσποινα. Πρέπει να α ποφασίσουμε αν θα ζούμε από εδώ και πέρα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ή ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ για πάντα. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ που το λες. ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ που σου φυλάκισαν το αέρα και σου σκοτώνουν τους συνανθρώπου σου και δν ανοίγει μύτη μιλάμε. Αυτό λέγεται ΩΜΗ ΒΙΑ κατά των Ελλήνων. Τα πολιτικά θρασύτατα ΤΙΠΟΤΑ...

* Despina Tsafetopoulou Κώστα, έχω αποφασίσει ήδη από το 2010 να μην παρακολουθώ Ελληνική τηλεόραση εδώ που είμαι...Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μαθάινω και τί γίνεται στην Ελλάδα...Και αυτή τη στιγμή (κι αυτό έχει αρχίσει ήδη από τον 1ο γύρο), τα κανάλια τρομοκρατούν τον κόσμο...Και εκείνοι που έχουν φοβηθεί, θα ψηφίσουν αυτό που τους λένε...


* Nick Rammos Δυστυχώς, ούτε ο Τσίπρας θα κάνει κάτι το θεαματικό. Οι Γερμανοί τη δουλειά τους κάνουν, και την κάνουν μια χαρά. Εμείς τι κάνουμε δεν ξέρω, που με ότι καταπιαστήκαμε το κάναμε μπάχαλο..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: