Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

KΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: "Θα μηνήσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς"...

Στην ιστοσελίδα του κόμματος της Χρυσής Αυγής αναρτήθηκε η  ανακοίνωση του εκπροσώπου της, Ηλία Κασιδιάρη, λίγο μετά τη λήξη του αυτοφώρου για την επίθεση κατά της εκπροσώπου του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλη... Παρά τη λήξη της αυτόφωρης διαδικασίας τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, για όσα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο ΑΝΤ1, ο Ηλίας Κασιδιάρης, δεν εμφανίστηκε έως αυτήν την στιγμή στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.
Στην ανακοίνωσή του μιλά για "σκηνοθετημένα γεγονότα" και σκέφτεται να μηνήσει τους "φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο"...
48 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ                                          
 ..."Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες"... "Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως"...
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
"Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.

Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.

Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.

Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής".
Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, ευαρίστησε όλους τους οπαδούς και ψηφοφόρους του που τού συμπαραστέκονται σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά μετά τα χαστούκια στην κυρία Λιάνα Κανέλλη και το ποτήρι το νερό που πέταξε στην κυρία Ρένα Δούρου.

"Ευχαριστώ όσους με στηρίζουν  έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό και τα μηνύματα άρχισαν να "πέφτουν βροχή"
"Να αγιάσει το χέρι σου", ανταποδίδουν...


Μερικά από τα σχόλια μετά το ευχαριστώ του Ηλία Κασιδιάρη:

- O Κασιδιαρης εδωσε νεα διασταση στην εκφραση ''την επεσε σε δυο γυναικες ταυτοχρονα'' ...χαχαχαχαχαχαχ

- Eισαι σωστος . ελπιζω και ολυμπιακος :P
- me ola auta pou sou eipan kai liga ekanes !!!!!

- mpravo hlia,mi akous kanenan sinexise na eisai alithinos kai na tous dixneis ayto kai as tous na trelenounte,avti pou kseroun to pragmatiko prosopo tis xrisis avgis einai mazi sou!!!!!
- ΑΞΙΟΣ ΗΛΙΑ !!!
- και η 300 θελουν τα χαστουκια τους καλη αρχη
- rikse ki allo mwro mou!!!!!
- κ.Κασιδιάρη, σας πέρασε από το μυαλό ότι το όλο σκηνικό μπορέι να ήταν στημένο ώστε να σας προκαλέσουν?Προσωπικά μόλις είδα ιδίως τη Κανέλλη ήμουν σχεδόν σίγουρη για την εκρηκτική ατμόσφαιρα που θα επακολουθούσε. Ένα ξέρω πάντως...το όλο σκηνικό θα βγει σε καλό της Χρυσής Αυγής.Και στο κάτω κάτω δεν κατάλαβα...οι προσβολές και η επιθετικότητα δικαιολογούνται όταν προέρχονται από ψευτοπροοδευτικούς?????Τέρμα το γλέντι παίδες...ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται!
- μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Γίνεται ο χαμός!!! Έχουν γεμίσει FB και twitter με σχόλια για το "θέμα της ημέρας". Διάβασε μερικά:

* Έμεινα Παυλόπουλος...

* Η αντίδραση Παυλόπουλου κρίνεται υπερβολική... Θα μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του!

* Και να μην εκλεγεί ο Προκόπης, μπορεί να αναλάβει χρέη προστάτη σε νυχτερινά μαγαζιά.
* Ο Κασιδιάρης δεν κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά για να αποφύγει την οργή του Παυλόπουλου!

* Πρέπει να πάω απόψε σε μια κακόφημη συνοικία. Προκόπη, θα με συνοδέψεις;

* Μετά τον cool Αλέξη, τώρα και ο cool Προκόπης. πιο cool, έπεσες!

* Ο Πάκις έτρεψε τον Κασιδιάρη σε φυγεί, με τη δύναμη της σκέψης.

* Ο Κασιδιάρης στα καφέ, παραγγέλνει φρέντο καπουτσίνο με κανέλλι και η Δούρου ένα ποτήρι νερό.

* Πρωτοφανής ακινητοποίηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του Κασιδιάρη.
Έχει χαλάσει η τηλεόρασή μου. Πιάνει μόνο ΑΝΤ1 σε όλα τα κανάλια.
* O Κασιδιάρης θα παραδοθεί  σήμερα  στις 7μμ στον Ευαγγελάτο.


* Να τιμωρηθούν για τα επεισόδια,   όπως στο ποδόσφαιρο. Δέκα αγωνιστικές στα κανάλια , χωρίς προεκλογικές συζητήσεις.

* O Παπαδάκης θα τους ξανακαλέσει αύριο για να τα βρούνε.
 
* Ο Παπαδάκης μπράβο. Δεν διέκοψε τον άγριο καβγά πριν πλακωθούν, για να μη χάσουμε εμείς το θέαμα και αυτός την τηλεθέαση.
 
*ωΠου είναι ο Κασιδιάρης;
στο ΚΑΤ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την επίθεση που δέχτηκε από την Κανέλλη.
στο "πάμε μπουκέτο"
κρύβεται από τον Παυλόπουλο
πήγε λαθρομετανάστης στον Νίγηρα
 
* Να χτυπήσεις Χρυσαυγίτη με τον Ριζοσπάστη είναι σα να πετάς αγιασμό σε βρυκόλακα.

* Μπουκάρει ο Κασιδιάρης στη Μπαρμπαρίγου "Αι μαρή με τα γεμιστά σου!" (χαστούκι) ...

* Αν ο Κασιδιάρης πάντως πάρει την ψήφο των Ολυμπιακών για το μπουκέτο (η Κανέλλη είναι γνωστό βαζελάκι) αυτοδύναμη κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή! 

* Αγύμναστος ο Κασιδιάρης. Έριξε τρια χαστούκια και η Κανέλλη δεν έπεσε κάτω


* Γκλέτσος Vs Κασιδιάρης = Ο επόμενος αγώνας στο ρίνγκ του Αντ1


* Άρχισαν τα προβλήματα στο ΚΚΕ. Μετά την σφαλιάρα η Κανέλλη ερωτεύτηκε τον Κασιδιάρη

* Μη χάσετε την εκπομπή του Παπαδάκη για τη βία στα γήπεδα. Στο πάνελ: Κασιδιάρης, Κανέλλη, Πάμπλο Γκαρσία, Καστίγιο, Ζε Ελίας.cc Fanis Erythras

* Ειχε βασικά ανάδρομο Ερμή ο Κασιδιάρης ...

* Έλα να γίνω ο Κασιδιάρης σου.

* Προς στιγμή ο Κασιδιάρης ήταν Worldwide trend, αλλά άρχισε να δέρνει τα υπόλοιπα hashtags και τον πέταξαν έξω.

* ο Κασιδιαρης γ@μη$ε τον τζακ νορις

* Ο Παυλόπουλος δεν αντέδρασε, γιατί κοιτούσε το Δελατόλα, που κοιτούσε τη Δούρου, που κοιτούσε τον Παπαδάκη, που φώναζε ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!

ΑΡΕΣΕΙ:

* Eleni Papas likes this. 

ΓΑΓΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ and Stelios M. Koundourakis like this.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: "Οι δανειστές θέλουν να σκοτώσουν τους Έλληνες ασθενείς"...



...Γιατί πως αλλιώς να  ερμηνευτεί η ομολογία του βουλευτή της ΝΔ, κυρίου Άρη Σπυλιωτόπουλου, ο οποίος δήλωσε πριν λίγο στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και της Μάγδας Τσέγκου, "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" (ΣΚΑΪ), ότι "οι δανειστές μάς έκοψαν 1 δισεκατομμύριο ευρώ, από τα 5,5 που ήταν να μας δώσουν. Αυτό το δισεκατομμύριο θα πήγαινε στην αγορά  των φαρμάκων"!!!
Δεν ξέρω ποιά άλλη ερμηνεία μπορεί να δοθεί στα λεγόμενα εκλεγμένου πολιτικού που ξέρει την κατάσταση εκ των έσω. Και τί τραγωδία, στο πάνελ να έχεις την πρόεδρο την Καρκινοπαθών Ελλάδας, την κυρία Περσεφόνη Μίττα, η οποία κατήγγηλε και τον πρόεδρο του ΕΟΠΠΥ (πρώην ΙΚΑ) ότι την απείλησε πως θέλει να την "μηνύσει επειδή ξεσηκώνει τον κόσμο"...
ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΜΙΤΤΑ
"Ο κύριος Βουδούρης με απείλησε πως θα με μηνύσει γιατι "τρομοκρατώ" τον κόσμο, τη στιγμή που  δεν έχουμε φάρμακα για να σωθούμε"...

Έχει προηγηθεί, σύμφωνα με την κυρία Μίττα και η "φονική" δήλωση του πρώην υπουργού Υγείας, του κυρίου Ανδρέα Λοβέρδου,  "ας πεθάνει και κανένας να γλυτώσουμε και καμιά ...σύνταξη"...
Η δήλωση αυτή έχει καταγραφεί και από όλα σχεδόν τα blogs, το facebook και το twitter. 
Δεν συγκίνησε και πάλι κανέναν για να το κάνει τεράσιο,ως όφειλε, θέμα...
Στην αντζέντα των πολιτικών πια υπάρχει μόνο το "μαύρο" χαστούκι σην κυρία Κανέλη και το νερό στο πρόσωπο της κυρίας Δούρου...
Συμφωνούν όλοι πως ήταν, τουλάχιστον, άνανδρη κίνηση που προήλθε από προκλητική συμπεριφορά...
Τώρα η υπερβολή χτυπάει πάνω από το κόκκινο...

Η Ελλάδα, τρεις μέρες τώρα, ζεί στο ρυθμό των "χαστουκιών" και άλλο θέμα δεν απασχολεί κανέναν.

Στα πάνελ "παρελαύνουν" τα "θύματα" πολιτικοί που ο κόσμο γιαουρτώνει...

Την στιγμή που και χθες είχαμε τρεις θανάτους απελπισμένων που γι αυτούς δεν ειπώθηκε κουβέντα. Αυτοκτόνησε, επίσης και ένας 45χρονος εργάτης της ΛΑΡΚΟ. 
Άκουσες πουθενά την είδηση; Όχι, φίλε, πουθενά. 
Ο 45χρονος ζούσε στο Ακραίφνιο Βοιωτίας. Ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί, που μάλιστα φέτος δίνει πανελλαδικές. Σύμφωνα με συναδέλφους του είχε πάρει και προαγωγή στην δουλειά του, στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ.
Οι δικοί του τον έψαχναν, αφού απουσίαζε αδικαιολόγητα από το σπίτι. Δυστυχώς στις 10:30 το βράδυ συγγενείς του το βρήκαν σε αγροτική περιοχή, κοντά στο νεκροταφείο, νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του.

Ο κόσμος πια ζητιανεύει στους δρόμους για να ζήσει. Όπως το 2χρονο κοριτσάκι που βλέπεις στη φωτογραφία-γροθιά στο στομάχι και που αλίευσα, μαζί με την τραγική είδηση από το dete.gr... 
Είναι ίσως η μικρότερη σε ηλικία που επαιτεί στο κέντρο της Πάτρας τα πρωινά, ζητιανεύοντας από τους περαστικούς. Είναι μόλις 2 ετών και ακόμα φοράει πάνες...
Και όλα αυτά, προφανώς, κατ' εντολή των γονιών της που την έβγαλαν στο δρόμο για να συγκινεί τον κόσμο και να παίρνει χρήματα. Η εκμετάλλευση της ανθρώπινης ψυχής, δεν έχει όρια!

Εν τω μεταξύ, οι αφίξεις ρουμάνων επαιτών στην Πάτρα συνεχίζονται κάθε εβδομάδα! Τους φέρνουν με λεωφορεία, τους "αδειάζουν" κοντά στον Ιερό Ναό Αγ. Ανδρέου και τους "μοιράζουν" σε διάφορες γωνίες.

Σου γράφω αυτές τις αράδες ενώ έχω στην πλάτη μου την φωνή του αντιπρόεδρου της ΝΔ, κυρίου Δημήτρη Αβραμόπουλου, να κινδυνολογεί πως οδηγούμαστε στην καταστοφή αν δεν ψηφίσουμε όπως "πρέπει"...

Την ώρα που μηδενίζουν την αξία ύπαρξης του ανθρώπου.
Μια μόμο ΝΤΡΟΠΗ δεν φτάνει...