Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

O Tάκης Ζαχαράτος στο θέατρο "Αλίκη"...


Μετά από τρία όλοκληρα χρόνια θεατρικής "σιωπής" ο Τάκης Ζαχαρατάος επέστρεψε με ένα θεαματικό show και με τον ίδιον άνθρωπο "οχρήστρα" να χαίρεται την κάθε στιγμή. Κυρίως σε αυτόν τον ιστορικό χώρο, στο θέατρο "Αλίκη", που τόσες και τόσες επιτυχίες γνώρισε με την πρωταγωνίστριά του. Την Αλίκη Βουγιουκλάκη. 
Κι έκανε καλά που επέστρεψε τούτη τη στιγμή που ο κόσμος έχει πολύ ανάγκη να γελάσει λίγο...

"Να μπορούσα να πατούσα ένα κοντρόλ και να άλλαζε όλο το τοπίο... Το αν εγώ θάθελα νάχα ένα άνθρωπο να με αγκαλιάσει, θάθελα... Που δεν υπάρχει... Νάθελα ένα πιο μεγάλο σπίτι... Όχι... Αυτό που θάθελα πιο πολύ, να μπορούσα να πατήσω ένα κουμπί  και να άλλαζα σε όλα τα σπίτια της Ελλάδας την κατάσταση και να έμπαινε μόνο χαρά και γέλιο!"...
Αυτό μόνο θέλει ο καλλιτέχνης που έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής στην τέχνη που λατρεύει.
ΘΕΑΤΡΟ "ΑΛΙΚΗ"                                                                                                                   
"I am What I am"...

Στο πλούσιο 2ωρο πρόγραμμά του θα "συναντήσεις":
* Την Αλίκη Βουγιουκλάκη να κλείνει το μάτι στην Μελίνα Μερκούρη.
*  Την  Μαρινέλλα να συναντά τον Στέλιο Καζαντζίδη.
* Το τρίο ρακέτα (Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Λάτσιος και Γρηγόρης Αρναούτογλου) προσφέρουν γονατιστοί μονόπετρα στην βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη.
* Τη Shirley Bassey να αγοράζει ολομέταξη μπουχάρα με επαναλαμβανόμενα μοτίβα από την Δέσποινα Μοιραράκη.
* Την  Edith Piaf να πίνει καφέ με την φίλη της Marlene Diedrich και τον Μάνο Χατζιδάκι στο Zonar’s.
* Την πολιτική σε κρίση πανικού να τρώει χαστούκια από το ΔΝΤ και τη Βάνα Μπάρμπα να απαιτεί έκτακτη, της έκτακτης, ώ έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, για να γίνουν επιτέλους πράγματα σε αυτόν τον τόπο.
* Την πασίγνωστη Μύριαμ Απλού να εκσφενδονίζει την καψούρα της για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και να του τραγουδά τον ύμνο του, δίνοντας τέρμα στον κρυφό δεσμό της με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
* Την Άντζελα σε ρόλο εκτιμήτριας τέχνης της Ελληνικής show business να κρίνει, να κατακρίνει, να συγκρίνει, να επικρίνει και να... αστροπελεκίζει τους Μαζωνάκη, Χατζηγιάννη, Βίσση, Ρουβά, Θεοδωρίδου, μέχρι την Ζέτα Μακρυπούλια και την Ήβη Αδάμου.
* Την Marylin Monroe να χαρίζει διαμάντια στην  Liza Minelli.

* Την Ρένα Βλαχοπούλου να το παίζει, όπως πάντα, σε διπλό ταμπλό και «Χαρτοπαίχτρα» και "Κόμισσα της Κέρκυρας", ενώ η Βίκυ Μοσχολιού, η Πόλυ Πάνου και η Λίτσα Διαμάντη συντροφεύουν τον βάρδο του λαϊκού τραγουδιού Στράτο Διονυσίου στο τραγούδι "Της γυναίκας η καρδιά".

Όλα αυτά και πολλές ακόμα εκπλήξεις μέσα από το αστραφτερό ταλέντο του Τάκη Ζαχαράτου ξεδιπλώνονται, από τις 10 Οκτωβρίου, στο θέατρο Αλίκη και στην παράσταση με τίτλο: “I AM WHAT I AM”.

Γι αυτό το λόγο, ο αγαπημένος Τάκης Ζαχαράτος, παραχώρησε συνέντευξη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα, για λογαριασμό του zappit...
Θυμάται την Αλίκη και συγκινείται...
Μιλά για αυτά που πρόλαβαν να κάνουν μαζί, αλλά και για εκείνα που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν αλλά δεν πρόλαβαν να υλοποιηθούν...
Για πρώτη φορά δείχνει τη φωτογραφία της αγαπημένης μητέρας του, στο φακό...

Στο δεύτερο μέρος μιλάει για την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουμε και για το αν παρακολουθεί από την τηλεόραση τα τεκταινόμενα. 
Δεν παραλέιπει να αναφερθεί και για το ''φαινόμενο'' Χρυσή Αυγή...