Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Goodbye David Bowie...keep rockin' on heaven's door



Στη γειτονιά των αγγέλων κι αυτός ο θρύλος...
Embedded image permalink


10 Ιανουαρίου 2016: "Ο David Bowie πέθανε ειρηνικά σήμερα, με την οικογένειά του γύρω του, μετά από μια θαρραλέα μάχη 18 μηνών με τον καρκίνο. Πολλοί θρηνείτε μαζί μας την απώλεια, σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των στιγμών κατά τη διάρκεια του πένθους".

Είναι η ανακοίνωση του θανάτου που αναρτήθηκε στο λογαρισμό στο Facebook, ενός θρύλου χωρίς προηγούμενο... Με τους εκατομμύρια θαυμαστές του στον πλανήτη να μη μπορούν να συνειδητοποιήσουν την μεγάλεια απώλεια...

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες για την υγεία του, ενώ η τελευταία του live παράσταση ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό, στην Νέα Υόρκη, το 2006. 
Στις 8 Ιανουαρίου του 2016 κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ Blackstar, που έτυχε θερμής υποδοχής από κοινό και κριτικούς. Το πραγματικό του όνομα ήταν Ντέιβιντ Ρόμπερτ Τζόουνς και είχε γεννηθεί στις 8 Ιανουαρίου 1947. Ήταν από τους πιο δημοφιλείς Βρετανούς μουσικούς της ροκ και σημαντικός εκπρόσωπος της μουσικής του 20ού αιώνα, κυρίως χάρις στη δουλειά του τη δεκαετία του 1970. 
Ο David Bowie ταξιδεύει πια στη γειτονιά των αγγέλων, κοντά σε άλλα απόλυτα αστέρια που χάραξαν για πάντα το όνομά τους στις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων!...

Goodbye David Bowie... keep rockin' on heaven's door.

O David και η Angie Bowie

O David με την φημολογούνη σχέση του τον Mick Jagger

Ο David Bowie και η Iman