Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Στην Αδέσμευτη Πολιτική Εφημερίδα "Η ΝΙΚΗ" που κυκλοφόρει...1343 φύλλο

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015   * Χρόνος 41ος

Θέματα που απασχολούν το πρωτοσέλιδο της "ΝΙΚΗΣ":


 Μοτο
το γάντι... δεδικαιώται...


 Tο Περιβολάκι της Νίκαιας...
"Πόσο με πονά η "κατάντια" της ιστορικής Πλατείας, στο Περιβολάκι της Νίκαιας. Νιώθω ντροπή να βλέπω γεροντάκια να θέλουν λίγο να ξεκουράσουν την πλάτη τους και η "μοντέρνα" εποχή μας να τους αφαιρεί το δικαίωμα γιατί το καινούργιο ντιζάιν επιτάσσει "στασίδια"... χωρίς πλάτη! Κάθε απόγευμα υπερήλικοι φέρνουν πλαστικές καρέκλες να ξαποστάσουν λίγο. Εχω δει πολλούς από αυτούς, να μαζεύουν σκουπίδια από κάτω και να τα πετούν στους κάδους, ενώ οι πλάκες είναι με συνθήματα! Τα καθάρισαν, κάποια στιγμή, αλλά και πάλι εμφανίστηκαν!... Το άλλο μέρος της πλατείας είναι αφιλόξενο για ευπαθείς ομάδες. Με πολλά σκαλιά και πρέπει να κάνεις κύκλο για να πάρεις την οδό Αθηνάς, αν δεν μπορείς να τα ανέβεις! Ένα παράπονο ήθελα να εκφράσω και σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία"...
Αντώνης, Νίκαια
ΑΛΛΗΛΟ γραφία     Σελ.: 6 |


► ΚΕΝΤΡΙΚΟ θέμα  Στο Ετήσιο Συνέδριο
Με ..."χλιδή" η σκληρή γραμμή της ΚΕΔΕ 
για τα Ταμειακά Διαθέσιμα...
Σε πεντάστερο Ξενοδοχείο, με θέα το απέραντο γαλάζιο, δίπλα στα πολυτελή κότερα, ξεκίνησε και ...τελείωσε το Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, με βασικό θέμα συζήτησης αν πρέπει οι Δήμοι να δώσουν τα αποθεματικά τους, προκειμένου "να αποφύγει η χώρα τη χρεοκοπία"! Κοντά στα 1.000 άτομα, Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι Δήμων και άλλοι "προνομιούχοι", συν... γυναιξί και τέκνοις, απόλαυσαν το μουσικό πρόγραμμα του Χρήστου Νικολόπουλου και του Δημήτρη Μπάση, πριν πάρουν την (ίδια) αρνητική απόφαση για τα αποθεματικά των ταμείων! 
του Κώστα Βλουτή
kostas.vloutis@gmail.com
Στέλεχος Αυτοδιοίκησης, αντικρίζοντας το θέαμα με τους 1.000 "προνομιούχους", στο Ετήσιο Συνέδριο της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), αναφώνησε: "Έμοιαζε με γαμήλια δεξίωση πάμπλουτου επιχειρηματία, σε εποχή κρίσης και όχι με ετήσιο συνέδριο δημάρχων"!!!
Είχε πάει κι εκείνος να απολαύσει τον καφέ του στο ίδιο Ξενοδοχείο, στη Σιθωνία της Χαλκιδικής, όπου το πρωί είχε ...οργανωθεί η περιβόητη... "δεξίωση", δίπλα στην πισίνα, με 80 ροτόντες των 10 ατόμων η κάθε μία, όπου σε κάθε ροτόντα οι πιατέλες, με τα αλλαντικά και τα τυριά, διαδέχονταν η μία μετά την άλλη, με.. λευκό ή κόκκινο κρασί, ανάλογα τα γούστα!!!  
Στους χώρους του πάρκινγκ, τα αυτοκίνητα με κρατικές πινακίδες, σχημάτιζαν ουρές, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- στο τριήμερο του Συνεδρίου δεν υπήρχε ελεύθερο δωμάτιο, ούτε για δείγμα.
Με θέα τα πανάκριβα κότερα και μέσα στη χλιδή, πολλοί από τους Δημάρχους, άλλαξαν δύο και τρεις φορές κοστούμι και γραβάτα, ενώ συνοδεύονταν πάντα με τις εντυπωσιακά ντυμένες γυναίκες τους (όπως του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημάρχου Αμαρουσίου, κου Γιώργου Πατούλη, που είχε φορέσει "για την περίσταση", φόρεμα γεμάτο χρυσές παγιέτες στο χρώμα της άμμου και δωδεκάποντα τακούνια)! 
Άλλοι, πάλι, έπιναν το ουζάκι τους σε ένα κότερο, στο Πόρτο Καρράς Χαλκιδικής, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς τους φίλους, γα τις κινήσεις τους, μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς σε Twitter και Instagram!...
Στο Συνέδριο μίλησε και ο υπουργός Εσωτερικώνκος Νίκος Βούτσης, οποίος έριξε και τη "βόμβα": "Οι δανειστές προτείνουν μέτρα που δεν είχαν δεχτεί ούτε οι Σαμαράς - Βενιζέλος"!!!
Βέβαια, όσο και τραγικό να ...διαβάζεται αυτό, εκεί στη Χαλκιδική και σε μία ατμόσφαιρα χαλαρή, με λευκό και κόκκινο κρασί, με κουβεντούλα "πενθήμερης", είναι δύσκολο να συλλάβει κανείς τη σοβαρότητα των στιγμών, όντας μέσα σε ένα "σκηνικό" χλιδής!... 
Η απόφαση της ΚΕΔΕ ήταν "καταπέλτης" για την κυβέρνηση, δίνοντας τελεσίδικο "όχι" σε μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων, από τους Δήμους...
Ο γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ., Γιάννης Μοίρας, μετά και την απόφαση των Δημάρχων (που κλαίνε για τα αποθεματικά) σχολιάσε πάρα, πολύ έξυπνα, στο Twitter του το... δράμα τους: "Δημαρχιακός ανένδοτος, από το υπερπολυτελές Πόρτο Καράς, συνοδεία μπουφέ, αλκοόλ και πενιάς. Δεν πάτωσαν απλά, αλλά κάτι παρακάτω: Πατούλωσαν!", έγραψε χαρακτηριστικά.

 ► 1. Το κέφι "άναψε" με τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου και με την φωνή του Δημήτρη Μπάση, στο Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ. 2. Στο πολυτελές ξενοδοχείο, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, δίπλα στα κότερα, "προνομιούχοι" απόλαυσαν τοπικούς μεζέδες και άφθονο κρασί, τις τρεις ημέρες που διήρκεσε το Συνέδριο.
Εμμένει στις αποφάσεις της η ΚΕΔΕ      Σελ.: 3 |


► 1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ του κόμματος "Τελεία"
"Ο λόγος της ύπαρξης μας είναι ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η τωρινή, στέλνουν λάθος ανθρώπους 
να διαπραγματευτούν"...
Συγκίνησε η ομιλία του Απόστολου Γκλέτσου, μπροστά σε ένα θερμό ακροατήριο που ήρθε από όλη την Ελλάδα για να ρίξει "ψήφο εμπιστοσύνης" στον αρχηγό του...





► Τα ΣΟΚ της συμφωνίας...
"ΝΑΙ" σε όλα για να έρθει το χρήμα
Στο 18% ο ΦΠΑ, παράταση του ΕΝΦΙΑ και ...αλλαγές στις συντάξεις... 
...το "πράσινο φως".
  

► Δίκη Χρυσής Αυγής
"Φεύγει" από τον Κορυδαλλό...

Από Σεπτέμβριο μεταφέρεται σε αίθουσα 
του Εφετείου, η οποία έχει δρομολογηθεί ήδη να κατασκευαστεί...





"R. S. insurnce" η ασφάλεια στο τιμόνι...


H a i r  S a l o n - H a i r T a t o o


Koulis 80


Ασφάλειαι ΜΙΝΕΤΤΑ