Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Τρίτη, 21 Ιουνίου: Η δική μας ψήφος "μη εμπιστοσύνης". Στις 7μμ


Την Tρίτη 21 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης για την “νέα” του κυβέρνηση. Χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι “φυλλοροούμε”, αλλά εμείς κάθε Κυριακή γινόμαστε περισσότεροι.

Την Τρίτη στις 19:00 δίνουμε και εμείς στην δική μας κάλπη του Συντάγματος ψήφο “ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ”. Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν μπορούν να το λύσουν, όσους ανασχηματισμούς και αν κάνουν. Όσες καρέκλες και αν αλλάξουν, δεν μας αφορά.
Το μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει
Καλούμε όλους τους φίλους και συναγωνιστές να γεμίσουν τις πλατείες σε όλη την Ελλάδα.
Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία να βρεθούν μαζί μας στο Σύνταγμα.
Καλούμε τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, Έλληνες ή μετανάστες, μανάδες και παιδιά, γιαγιάδες και παπούδες.
Στην βία τους απαντάμε: το όπλο μας είναι η αλληλεγγύη μας και η ψυχή μας και τους λέμε ότι “σιμά στις μπαλωθιές τους υπάρχει και ο λυράρης”.
Όλοι και όλες στο Σύνταγμα την Τρίτη 21-6 από τις 19:00 να φωνάξουμε δυνατά:
δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν κυβέρνηση – τρόικα – χρέος.


Σας περιμένουμε 'Ελληνες Σπαρτιάτες...

ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ | ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΓΩΝΑ

ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ - ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ - ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΑΣΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ:

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΠΑΡΤΗ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ | ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"

http://spartiates.weebly.com/

SUNDAY TIMES: "ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ" *Κανείς δεν έχει τα κότσια να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά μας. Ντροπή

SUNDAY TIMES
"Ελλάδα: όλες οι λογικές προσφορές είναι καλοδεχούμενες"

...αναφέρεται με προκλητικό τρόπο το δημοσέυμα των Danny Fortson και Ben Marlow στις αποκρατικοποιήσεις και υπογραμμίζει ότι "η οικονομική κρίση έχει βάλει στο τραπέζι πολλά κρατικά περιουσιακά στοιχεία καθώς η χώρα χρειάζεται να συγκεντρώσει μέχρι και 120 δισ. ευρώ για να καλύψει τους λογαριασμούς της".
Η φωτογραφία είναι άκρως προκλητική, να βλέπεις το μνημείο της Ακρόπολης με πωλητήριο που αναφέρει: "Πωλείται. Ένα μνημείο. Εξαιρετική τοποθεσία. Χρειάζεται επιδιόρθωση. Τηλεφωνήστε στον Γιώργο Παπανδρέου στα τηλ..."



"Πριν ανοίξουν και πάλι τα πορτοφόλια τους, η Ελλάδα λένε πρέπει να κάνει το χρέος της. Έτσι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός, έχει κρεμάσει ένα τεράστιο πωλητήριο πάνω από τη χώρα. Δρόμοι, αεροδρόμια, δίκτυα φυσικού αερίου και σιδηροδρομικοί σταθμοί βρίσκονται στην ομάδα. Από τις μέρες ''βουτηγμένες'' στη βότκα της Ρωσίας του Μπόρις Γέλτσιν δεν έχει υπάρξει τόσο μεγάλη κρατική δημοπρασία", ρίχνοντας το γάντι στο άνθρωπο που μας έφερε σ΄αυτό το χάλι, με το να τους ανοίγει τα "σκόρδα" ότι "κυβερνά μια χώρα διεφθαρμένων".

Το δημοσίευμα σηκώνει μήνυση και τρελή αποζημίωση, αλλά ποιός από δαύτους έχει τα κότσια να υψώσει το ανάστημα και να αντιπαρατεθεί;
Κανείς, φίλε...
Έχουμε γίνει ο περίγελος ενός...
Σε αντίθετη περίπτωση, το δημοσίευμα είναι "εγκυρο και διασταυρωμένο από ...3 πηγές"!
Αλλιώς δεν εξηγείται...

"Υπάρχουν πολλά περισσότερα στην λίστα'', συνεχίζει το κατάπτιστο δημοσίευμα, "αλλά οι πηγές λένε ότι η κυβέρνηση θα είναι τυχερή αν τμήμα των 50 δισ. ευρώ που έχει υποσχεθεί, να πουληθεί".
"Θα έλεγα ότι 15 με 20 δισ. ευρώ είναι πιο ρεαλιστικός στόχος. Η αγορά είναι κοντά να πλημμυρίσει ένα περιουσιακό στοιχείο μπορεί να προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον αλλά αν πολλά περιουσιακά στοιχεία βγουν την ίδια στιγμή είναι δεδομένο ότι θα συμπιεστούν οι τιμές", είπε στην εφημερίδα σύμβουλος της κυβέρνησης.

"Αν Ελλάδα χρεοκοπήσει ο φόβος ότι η μετάδοση θα εξαπλωθεί σε άλλους αδύναμους κρίκους της Ε.Ε: Ιρλανδία και σε λιγότερο βαθμό η Ισπανία και η Πορτογαλία. Όλες έχουν ξεκινήσει παρόμοιες δημοπρασίες. Εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας, αεροπορικές εταιρείες και κρατικά τυχερά παιχνίδια. Στη νέα Ευρώπη τίποτα δεν είναι ιερό. Το ερώτημα είναι: ποιος αγοράζει;» καταλήγει το "έκτρωμα" που το λένε... δημοσίευμα.
Είχε προηγηθεί αυτή η αλητεία στο εξώφυλλο του Der Spiegel, όπου και γι αυτό κανείς δεν ντράπημε να πει, έστω, μία κουβέντα...
Κανείς... Όλοι είναι στην "αλάνα, μη με φωνάξεις μάνα"...
Αφημένοι στα βρισίδια τους, εντός Κοινοβουλίου...
Στο "Ναό της Δημοκρατίας", όταν έξω από αυτόν, ένας ολόκληρος λαός μάχεται για Αξιοπρέπεια-Δημοκρατία-Ελευθερία...