Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Αυτοκτόνησε 46χρονη απολυμένη της ΕΤ3

  Η οικογένεια της ΕΡΤ3 πενθεί.
Τέλος στη ζωή της έδωσε χθες το βράδυ 46χρονη απολυμένη διοικητική υπάλληλος της ΕΤ3 πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας.
«Μπόρεσα και ξεπέρασα το πρόβλημά μου, όμως το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν θα μπορέσω να το ξεπεράσω», είχε πει... 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr η 46χρονη προέβη στο απονενοημένο διάβημα στις 22:33. Πήδηξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Περδίκα. Σε λίγα λεπτά έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κινητή μονάδα, όμως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη εκπνεύσει.
Ήταν μία από τους εκατοντάδες εργαζόμενους που έμειναν στο δρόμο μετά το ξαφνικό λουκέτο στην ΕΡΤ.
Η 46χρονη γυναίκα, η οποία έχει και μια κόρη 20 ετών, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο, όπως έλεγε σε ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός της, πριν λίγο καιρό είχε ολοκληρώσει την αγωγή που ακολουθούσε κι αισθανόταν καλύτερα.
Το «μαύρο» στην ΕΤ3 φαίνεται, ωστόσο, ότι ήταν τελειωτικό χτύπημα, το οποίο δεν κατάφερε να αντέξει η εύθραυστη ψυχολογία της. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ανακοινώθηκε το λουκέτο στην ΕΡΤ, η γυναίκα είχε εκμυστηρευτεί σε οικείους της: «Μπόρεσα και ξεπέρασα το πρόβλημά μου, όμως το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν θα μπορέσω να το ξεπεράσω».
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16.30, στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Κυρίου, στα Κοιμητήρια της Θέρμης.

"Όταν χορεύουν Άγγελοι", Κώστας Βλουτής


Από την τανία του Αντώνη Παπαδόπουλου "Ο Άνθρωπος που Κέρδισε τη Ζωή", με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βλουτή και με αφορμή τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, στο Πεκίνο του 2008...