Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "'Εχουν κάνει το δίλλημα Δικτατορία - Δημοκρατία, να είναι καλύτερη η Δικτατορία"...



"Αν βγει ο Σαμαράς θα έχουμε αιματοχυσία στην Αθήνα, διότι με την έπαρση που του δίνει το 25% ο Τσίπρας θα κατεβάζει τον κόσμο στο δρόμο", υποστήριξε ο κύριος Γιώργος Καρατζαφέρης στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη, "Η ώρα των αρχηγών" στο Focuswebtv.gr.
 ΤΑΥΡΟΣ ΜΕΝΟΜΕΝΟΣ
"Ξέρανε ποιοί κλέβανε... και τους κουκουλώσανε. Δεν ξέρανε ότι έκανε ταμείο ο Άκης; Ο Σημίτης ήξερε. Σου λέει άσε να φάει ο Άκης να μην μ΄ενοχλεί στα πολιτικά μου. Τέτοιοι απατεώνες είναι. Δεν ήξερε η Ρηγίλης ότι τα έπαιρνε το ταμείο της Ρηγίλης; Πώς πλήρωναν τα μαύρα σε δημοσιογράφους και ετερείες δημοσκοπήσεων; Άρα είναι συνένοχοι...  Συνένοχος είναι ο κύριος Σαμαράς, συνένοχη η κυρία  Μπακογιάννη, συνένοχος ο κύριος Βενιζέλος, συνένοχοι είναι όλοι αυτοί"...

Χείμαρος και καταγγελτικός, για μια ακόμη φορά,  μίλησε για όλους και για όλα...
Για ...Πετσάλνικο, για Παπαδήμο, για πατρίδα, για την Χρυσή Αυγή, για τον ψηφοφόρο...
"Θέλω να πω στον κόσμο, δοκιμάσατε όλα αυτά τα πολιτικά σας παιχνίδια ή ...βίτσια... Τώρα, όμως λίγο προσοχή γιατί η επόμενη μέρα θέλει καλούς χειριστές"...
Είπε πως αν ήταν στη Βουλή τώρα θα είχε σχημτιστεί κυβέρνηση. 
Θέτει "πάνω από όλα τη Δημοκρατία. Εάν δούμε τα πράγματα με ψυχρό μάτι, οι μεν κλέψανε"..., σταμάτησε για λίγο και συνέχισε "το λέω και προσβάλομαι ως άνθρωπος που συνελήφθη και πήγε στο ΕΑΤ ΕΣΑ (αρχικά από: Ειδικό Ανακριτικό Τμήμα της Ελληνικής Στρατιωτικής Αστυνομίας), μετά το Πολυτεχνείο"...
Σταμάτησε και πάλι για λίγο τη σκέψη του για μια ερώτηση στην παρουσιάστρια:
"Σήμερα ποιός ήρθε στο γραφείο μου;" για να δώσει μόνος του την απάντηση: "αυτός που με συνέλαβε το βράδυ της 23ης Νοεμβρίου"!
"'Εχουν κάνει το δίλλημα Δικτατορία - Δημοκρατία, να είναι καλύτερη η Δικτατορία"...

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι αθέτησε συμφωνίες, ενώ έδωσε στοιχεία και για το ναυάγιο της συμφωνίας με τον πρόεδρο της ΝΔ.

"Έχουν δαιμονοποιήσει την δραχμή, ο κύριος Σαμαράς και η παρέα του, που την ημέρα που ενδεχομένως ακουστεί, θα σκοτώνεται ο κόσμος στους δρόμους χωρίς να υπάρχει λόγος. Εμείς προτείνουμε για δύο χρόνια να κυκλοφορήσει παράλληλα με το ευρώ, η ευρωδραχμή. Το ευρώ θα είναι για κάθε διεθνή σχέση, εισαγωγές, εξαγωγές, τουρισμό και η ευρωδραχμή θα είναι στο εσωτερικό της χώρας. Αυτό θα είναι για δύο χρόνια και μετά ξανά το ευρώ", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Καρατζαφέρης.

Στο νοσοκομείο μετά τους εορτασμούς ο πρίγκιπας Φίλιππος


Αυτό που έγινε στο Λονδίνο οι παλιοί είχαν να το ζήσουν πολλές δεκαετίες και οι νεότεροι θα έχουν να το διηγούνται στα εγγόνια τους. Εκατομμύρια βρετανοί έμειναν ακόμα και όλη τη νύχτα στην βροχή για να δουν το πρωί της Κυριακής την Βασίλισσα τους και να τους κάνει ένα νεύμα. Και όλα αυτά για τα 60 χρόνια της στον θρόνο. Είναι στο DNA τους τελικά!

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ                        

 Δεν θα δει ο Φίλιππος την συναυλία στα Ανάκτορα με  Σίρλεϊ Μπάσεϊ, σερ Κλιφ Ρίτσαρντ, 'Ελτον Τζον και Πολ Μακάρτνι.

  Ο πρίγκιπας Φίλιππος νοσηλεύεται λόγω "ουρολοίμωξης" μετά το μεσημέρι σήμερα στο Λονδίνο, κατά την τρίτη συνεχή ημέρα του εορτασμού του "αδαμάντινου ιωβηλαίου" της συζύγου του βασίλισσας Ελισσάβετ Β', ανακοινώνουν τα Ανάκτορα Μπάκιγχαμ. Ο δούκας του 'Εδιμβούργου ο οποίος γίνεται 91 ετών την Κυριακή, "θα παραμείνει για κλινικό έλεγχο στο νοσοκομείο τις αμέσως επόμενες ημέρες", προστίθεται. Έτσι ο ίδιος, αντίθετα με την σύζυγό του βασίλισσα της Αγγλίας, θα στερηθεί την συναυλία στα Ανάκτορα, όπως και τις αυριανές τιμητικές εκδηλώσεις. Την επετειακή συναυλία - 60 έτη παραμονής της βασίλισσας στο βρετανικό θρόνο - θα τιμήσουν με την προσφορά τους, την προσωπική ακτινοβολία τους, διάσημοι καλλιτέχνες. Ενδεικτικά, μνημονεύει το Γαλλικό πρακτορείο τις απογευματινές ώρες τους: Σίρλεϊ Μπάσεϊ, σερ Κλιφ Ρίτσαρντ, 'Ελτον Τζον, Πολ Μακάρτνι.

Τον Δεκέμβριο ο ακάματος δούκας του Εδιμβούργου νοσηλεύτηκε για την απόφραξη αρτηρίας, μη δυνηθείς ως εκ τούτου να συμμετάσχει στις χριστουγεννιάτικες βασιλικές εκδηλώσεις.


Όμως χθες Κυριακή ορθός ο πρίγκιπας Φίλιππος, παρά το ψύχος και τη βροχόπτωση, στάθηκε για ώρες στο πλευρό της συζύγου βασίλισσας Ελισσάβετ Β' 86 ετών, στο πλαίσιο μιας βασιλικής ναυτικής παρέλασης στα νερά του Τάμεση.


Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος αυτοδικαίως προΐσταται 800 ενώσεων στην χώρα του, επίσης δίνει το "παρών" σε όλα τα επίσημα ταξίδια της βασίλισσας Ελισσάβετ Β', εντούτοις "πέρυσι το θέρος ελάφρυνε λίγο το ημερήσιο πρόγραμμά του", επισημαίνει το Γαλλικό πρακτορείο.

Ευτυχισμένη, συγκινημένη και λαμπερή μέσα στο εκπληκτικό λευκό παλτό της Angela Kelly και με τρεις γενιές της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό της, η βασίλισσα Ελισάβετ η δεύτερη χαιρέτισε τον λαό της στην πιο φαντασμαγορική τελετή που έχει δει το Λονδίνο τα τελευταία 350 χρόνια.

ΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ
ΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ

Με την φιλαρμονική της πόλης να παίζει το «Singing in the Rain» (τραγουδώντας στη βροχή), τον πιστό της σύζυγο Φίλιππο στα δεξιά τηςκαι τον διάδοχό της πρίγκηπα Γουίλιαμ -γιο του Καρόλου και της Νταϊάνα- στα αριστερά της, η 86χρονη βασίλισσα καμάρωνε στο στολισμένο με 10.000 άνθη πλοιάριο, Spirit of Chartwell, που την ταξίδευε στον ποταμό και χαιρετούσε τους πιστούς της.



Η Ελισάβετ βρέθηκε στον θρόνο σε ηλικία μόλις 26 ετών και ενώ δεν ήταν επαρκώς προετοιμασμένη. Όταν, όμως, στις 6 Φεβρουαρίου 1952 ο πατέρας της Γεώργιος Στ' έφυγε ξαφνικά από τη ζωή εκείνη επέστρεψε αμέσως από την Κένυα όπου περιόδευε και έγινε η Βασίλισσα της Αγγλίας.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΦΗ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥΣ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΦΗ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥΣ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ;
ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ;





ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ;
ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ;


ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ;
ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ;

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ: GOD SAVE THE QUEEN!
ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ: GOD SAVE THE QUEEN!

ΑΡΠΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ. ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ...
ΑΡΠΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ. ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ...

ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΟΤΑΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ; (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ)
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΟΤΑΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ; (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ)

O ΤΑΜΕΣΗΣ ΣΑΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
O ΤΑΜΕΣΗΣ ΣΑΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΚΑΙ Η ΠΙΠΠΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...
πηγή: newsit / proto thema

ΚΑΙ Η ΠΙΠΠΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ η αυτοχειρία του. 3.000 οι αυτόχειρες στην Ελλάδα.

Άλλη ένα θύμα της οικονομικής κρίσης έρχεται να προστεθεί στον θλιβερό κατάλογο αυτοκτονιών που δημιουργήθηκε τα 2,5 τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. 
Επιχειρηματίας από τη Σκάλα, στην Κεφαλονιά, ιδιοκτήτης μικρής τουριστικής επιχείρησης (ενοικιαζόμενες βίλες), δίπλα στα Αποστολάτα, βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο μέσα στα όρια της ιδιοκτησίας του, το πρωί της Κυριακής.
Ο αυτόχειρας ήταν 64 χρόνων, παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας οι λόγοι της αυτοκτονίας ήταν οικονομικοί  ενώ ο θάνατος προήλθε από πνιγμό.

Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας στη Σκάλα Κεφαλονιάς
 Ευθύνονται όλοι αυτοί που, με θρασύτητα, βγαίνουν στα κανάλια απο το πρωί μέχρι το βράδυ να σου πολτοποιήσουν τα μαυλά και άβουλος πια να πας να τους ψηφίσεις. Στεγνοί από αισθήματα, προσκυνούν τις πολιτικές αυτές που σκοτώνουν τον λαό. Στην Ελλάδα έχουμε πια 3.000 νεκρούς και γι αυτούς ΚΑΝΕΙΣ δεν απολογείται. Δεν υπάρχει ούτε καν εισαγγελέας... Δεν επιρίπτονται ευθύνες... Λες και είναι "φυσιολογικό" φαινόμενο, καθημερινά, να σημειώνονται αυτοκκτονίες...
Σύμφωνα με τα kefalonitikanea.gr, ο αυτόχειρας ήταν ιδιοκτήτης μικρής τουριστικής επιχείρησης με ενοικιαζόμενες βίλες, δίπλα στα Αποστολάτα και τους τελευταίους μήνες, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ο 64χρονος πατέρας 4 παιδιών, που ήταν παντρεμένος, έδειχνε τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα προβληματισμένος. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας οι λόγοι της αυτοκτονίας ήταν οικονομικοί ενώ ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, οικογενειάρχη, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του. 
Πλέον όλοι προσπαθούν να στηρίξουν τα παιδιά και τη γυναίκα του, που προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ της τραγικής είδησης...
Ο μακρύς κατάλογος των αυτοκτονιών στη χώρα δεν έχει τέλος.
Και είναι ανατριχιαστικό το γεγονός ότι δεν "κουνιέται φύλλο", δεν "πέφτει" η ...κυβέρνηση, αν σκεφτείς πως για νεκρούς από σεισμό (που σαφώς είναι λιγότεροι οι νεκροί σε μία τέτοια τραγωδία) οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες και κηρύσσεται τριήμερο πένθος.
Άρα, τί συμπεραίνεις;
Πως η ζωή των ανθρώπων πια, γι αυτούς που (δεν) σε κυβερνούν, δεν έχει καμία, μα καμία αξία.
ΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ...

ΑΡΕΣΕΙ:

* Chrisanthos Pavlou and Dimitris Koukouloglou like this.


ΣΧΟΛΙΑ:

Ευστράτιος Τσολάκης ‎...Στην εποχή της αφάνταστης βαρβαρότητας, οι υπηρέτες των βαρβάρων μου ζητάνε να φερθώ με "πολιτισμό" και "ευγένεια"... Στην εποχή της βαρβαρότητας, απαντώ, μόνο οι υπηρέτες και οι δούλοι φέρονται με "πολιτισμό" και "ευγένεια"... Οι ελεύθεροι άνθρωποι αρπάζουν τα άρματα και διώχνουν τους βαρβάρους...... ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ;
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;


* Elizabeth Xristidou kalimera kali evdomada!

* αδελφοί Τζαβάρα Τζαβάρας ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 3000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ