Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ η αυτοχειρία του. 3.000 οι αυτόχειρες στην Ελλάδα.

Άλλη ένα θύμα της οικονομικής κρίσης έρχεται να προστεθεί στον θλιβερό κατάλογο αυτοκτονιών που δημιουργήθηκε τα 2,5 τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. 
Επιχειρηματίας από τη Σκάλα, στην Κεφαλονιά, ιδιοκτήτης μικρής τουριστικής επιχείρησης (ενοικιαζόμενες βίλες), δίπλα στα Αποστολάτα, βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο μέσα στα όρια της ιδιοκτησίας του, το πρωί της Κυριακής.
Ο αυτόχειρας ήταν 64 χρόνων, παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας οι λόγοι της αυτοκτονίας ήταν οικονομικοί  ενώ ο θάνατος προήλθε από πνιγμό.

Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας στη Σκάλα Κεφαλονιάς
 Ευθύνονται όλοι αυτοί που, με θρασύτητα, βγαίνουν στα κανάλια απο το πρωί μέχρι το βράδυ να σου πολτοποιήσουν τα μαυλά και άβουλος πια να πας να τους ψηφίσεις. Στεγνοί από αισθήματα, προσκυνούν τις πολιτικές αυτές που σκοτώνουν τον λαό. Στην Ελλάδα έχουμε πια 3.000 νεκρούς και γι αυτούς ΚΑΝΕΙΣ δεν απολογείται. Δεν υπάρχει ούτε καν εισαγγελέας... Δεν επιρίπτονται ευθύνες... Λες και είναι "φυσιολογικό" φαινόμενο, καθημερινά, να σημειώνονται αυτοκκτονίες...
Σύμφωνα με τα kefalonitikanea.gr, ο αυτόχειρας ήταν ιδιοκτήτης μικρής τουριστικής επιχείρησης με ενοικιαζόμενες βίλες, δίπλα στα Αποστολάτα και τους τελευταίους μήνες, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ο 64χρονος πατέρας 4 παιδιών, που ήταν παντρεμένος, έδειχνε τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα προβληματισμένος. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας οι λόγοι της αυτοκτονίας ήταν οικονομικοί ενώ ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, οικογενειάρχη, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του. 
Πλέον όλοι προσπαθούν να στηρίξουν τα παιδιά και τη γυναίκα του, που προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ της τραγικής είδησης...
Ο μακρύς κατάλογος των αυτοκτονιών στη χώρα δεν έχει τέλος.
Και είναι ανατριχιαστικό το γεγονός ότι δεν "κουνιέται φύλλο", δεν "πέφτει" η ...κυβέρνηση, αν σκεφτείς πως για νεκρούς από σεισμό (που σαφώς είναι λιγότεροι οι νεκροί σε μία τέτοια τραγωδία) οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες και κηρύσσεται τριήμερο πένθος.
Άρα, τί συμπεραίνεις;
Πως η ζωή των ανθρώπων πια, γι αυτούς που (δεν) σε κυβερνούν, δεν έχει καμία, μα καμία αξία.
ΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ...

ΑΡΕΣΕΙ:

* Chrisanthos Pavlou and Dimitris Koukouloglou like this.


ΣΧΟΛΙΑ:

Ευστράτιος Τσολάκης ‎...Στην εποχή της αφάνταστης βαρβαρότητας, οι υπηρέτες των βαρβάρων μου ζητάνε να φερθώ με "πολιτισμό" και "ευγένεια"... Στην εποχή της βαρβαρότητας, απαντώ, μόνο οι υπηρέτες και οι δούλοι φέρονται με "πολιτισμό" και "ευγένεια"... Οι ελεύθεροι άνθρωποι αρπάζουν τα άρματα και διώχνουν τους βαρβάρους...... ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ;
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;


* Elizabeth Xristidou kalimera kali evdomada!

* αδελφοί Τζαβάρα Τζαβάρας ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 3000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: