Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

26 μέρες αγανάκτησης: "Αυτή τη φορά δεν θα του σώσει ούτε ο... Τζακ Νόρις"!

Για 4η συνεχή Κυριακή οι "Αγανακτισμένοι" έδωσαν το Πανευρωπαϊκό παρόν για να καταγγείλουν την επικείμενη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, την τρόικα, το χρέος, το τραπεζικό σύστημα, καθώς και για τους Έλληνες πολιτικούς. Ένωσαν τη φωνή με όλους τους Ευρωπαίους "Αγανακτισμένους" και σήκωσαν ανάστημα μπροστά στο οικονομικό σύστημα-κρεατομηχανή ζητώντας ισομερισμό και δικαιοσύνη...


ΜΗΝΥΜΑ διαδηλωτή
"Φοβάμαι την πείνα, Θεέ μου"...

Δεκάδες χιλιάδες ήταν και πάλι στο Σύνταγμα, αλλά και πολύ "Αγανακτισμένοι" στη Θεσσαλονίκη, στη Κρήτη, στην Πάτρα, στην Αρχαία Ολυμπία, σε όλη την Ελλάδα...
Ο θυμός ξεχειλίζει μέρα με τη μέρα, γίνεται ποτάμι οργής και όπου νάναι θα καταλήξει σε "τσουνάμι"...

Περικοπές, συρρίκνωση, απολύσεις, εξεφτελισμός, ταπείνωση είναι στο πρόγραμμα του Γιώργου Παπανδρέου-λεφτά υπάρχουν (να φαν κι οι κότες) και η Ελλάδα ζητά ξανά την Ελευθερία της από αυτούς που δεν τίμησαν την ψήφο "εμπιστοσύνης" της.
Δεν μπορούν πια να κρυφτούν...
Τους πρόδωσε το "υφασματάκι" γιατί αποκαλύφθηκε η μούφα προέλευσης...

26 μέρες στους δρόμους...
Είναι ΕΔΩ, φίλε... Δεν το κουνάνε...

Λίγο πριν, κομβόι μοτοσυκλετιστών "Αγανακτισμένων" θέλησε να κάνει ειρηνική διαμαρτυρία στα σπίτια του Αντώνη Σαμαρά, του Γιώργου Ακογοσκούφη, του Χρήστου Παπουτσή και του προέδρου του Αρείου Πάγου.

50 μηχανές της ομάδας Δίας, 6 περιπολικά και ...ένα ελικόπτερο, στο δαχτυλίδι της Κιφισιάς, κινήγησαν τους ειρηνιστές για να τους εμποδίσουν...

Έγιναν 15 προσαγωγές , στην προσπάθεια να επισκεφθούν το σπίτι του Χρ. Παπουτσή, όπου και κρατούνται στο Χολαργό. Ενδέχεται να σχηματισθεί σε βάρος τους, δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών και άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Στους υπόλοιπους, που δεν βρέθηκε ..."παράπτωμα", άρχισαν να κόβουν... κλήσεις!!!

Τα πρώτα μηνύματα από την Νέα Ελλάδα έρχονται από τους Έλληνες που αντιστέκονται στο "Σημείο Μηδέν" γιατί σώθηκε και η τελευταία στογόνα της υπομονής.

Γράφουμε Ιστορία...
Και οι πρώτες κρεμάλες έχουν ήδη στηθεί για τους προδότες των ονείρων μας...
Γράφουμε Ιστορία...
Γιατί τόχει η μοίρα να μάς δίνουν στεγνά και να πολεμάμε για της σωτηρία του 'Εθνους μας!

Η πλατεία είναι γεμάτη από φωνές που έχουν κάτι από φωτιές...
Τα συνθηματα γνωστά μέσα από την καθημερινότητά τους: "Να φύγουν όλοι και να μας αφήσουν ήσυχους", "κλεφτες", 'οχι με ποδήλατο, όχι με κανό / Γιωργάκη μ΄ελικόπτερο θα φύγεις από δώ"...

Σε ένα μικρό πλακάτ το μήνυμα σου κόβει την ανάσα:
"Φοβάμαι την πείνα, Θεέ μου"

Κλούβες, ΜΑΤ και όχημα καταστολής επί ποδός "πολέμου" να ...επιτεθούν στην ...ειρήνη, αν χρειαστεί. Το σιδερένιο φράγμα, γαλλικής έμπνευσης και κατασκευασμένο από... Έλληνα, εξοργίζει το πλήθος, στην ειρηνική διαδήλωσή του...

"Δίνουμε και εμείς στην δική μας κάλπη του Συντάγματος ψήφο 'ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ'. Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν μπορούν να το λύσουν, όσους ανασχηματισμούς και αν κάνουν. Όσες καρέκλες και αν αλλάξουν, δεν μας αφορά. Το μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει".
Έτσι απαντούν όταν τους ρωτάς "πως βλέπετε τον ανασχηματισμό; Θα λύσει το πρόβλημα;".

Και ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους Σπαρτιάτες "Αγανακτισμένους" που ξεκίνησαν την Κυριακή από το άγαλμα του Λεωνίδα με τα πόδια για να ανταμώσουν την Τρίτη στο Σύνταγμα, τη στιγμή που θα ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Γιώργου του...πρωθυπουργού!!!

Αλλά και στις 28 Ιουνίου που θα "ψηφιστεί" το Μεσοπρόθεσμο...
Εκεί θα επιχειρηθεί νέος αποκλεισμός της Βουλής από λαοθάλασσα οργής που μάχεται για το "μέλλον" που ο έκλεψαν ..."εθνοπατέρες"!

Κι είναι αυτό που, με δύναμη ψυχής, μού λέει διαδηλωτής: "Αυτή τη φορά δεν θα τους σώσει ούτε ο... Τζακ Νόρις"...

Ποιος βουλευτής, σήμερα, θα είχε λίγη τσίπα να το κάνει αυτό;

Ο Καποδίστριας είχε αρνηθεί μισθό από το κράτος!

ο ιδρυτής τη Ελλάδας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ: Εφ’ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν δια να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εχάτην πενίαν.