Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Χάρις Αλεξίου, με φιλί και... "τα όνειρα γίνονται πάλι"!



Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Σ
Χάρις Αλεξίου: 
"Τα κανάλια δε θέλουν να αναδείξουν ταλέντα"...

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η Χαρούλα Αλεξίου, έδωσε μια πολύ ενδαφέρουσα συνέντευξη, με αφορμή τη νέα της δισκογραφική δουλειά και μίλησε για όλους όσοι καταλήγουν στα μουσικά ριάλιτι και αμφιβάλλει για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
"Μπορεί να είσαι ένας κλασικός τραγουδιστής και να έχεις κάνει όλη αυτή την διαδρομή, αλλά εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις κάνει όλα σχεδόν, το να έρχεται η νέα γενιά και να σε φωτίζει πάλι και να σε κάνει να επιθυμήσεις ξανά το νεότερο τραγούδι, είναι μια πάρα πολύ ωραία στιγμή", δήλωσε η τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου της δίσκου "Τα όνειρα γίνονται πάλι", στο Gazarte, έχοντας μαζί της φίλους και συνεργάτες. 
Η ερμηνεύτρια απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και δε δίστασε να πει τη γνώμη της ξεκάθαρα για τα talent shows, που έχουν γίνει τηλεοπτική μόδα και στην Ελλάδα.
"Καταλαβαίνω τα παιδιά αυτά που πηγαίνουν σε talent shows. Γιατί ζητάνε μια ευκαιρία, ένα βήμα για να δείξουν τη δουλειά τους. Σίγουρα διαλέγουνε κάποια ταλέντα, αλλά νομίζω ότι η πρόθεση των καναλιών δεν είναι να αναδείξουν κάποιο νέο ταλέντο. Αυτό που γίνεται είναι ένα πολύ ωραίο show, είναι μια ωραία διασκέδαση, να περνάει ο τηλεθεατής στο σπίτι του μια δυο ώρες με ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα, και να μπαίνει σε ένα τριπάκι τζόγου μερικές φορές για το ποιον θα ψηφίσει... Δεν είμαι σίγουρη ότι ψηφίζονται πάντοτε οι καλύτεροι".