Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Η σύντροφος του τραυματισμένου από τα ΜΑΤ φωτορεπόρτερ Μ. Λώλου στέλνει μήνυμα στο Μ. Χρυσοχοΐδη ...


Η φωτογραφία του τραυματισμένου από τα ΜΑΤ, Μάριου Λώλου, κάνει το γύρο του ηλεκτρονικού τύπου και συγκλονίζει. Όλοι σοκάρονται με την αγριάδα πλέον που επιτίθενται στους πολίτες οι βαλτοί του συστήματος που φοβούνται να δουν κατάματα την αλήθεια. Πως ο κόσμος ξήπνησε και λέει "δεν πάει άλλο"... Ο πρόεδρος της Ένωσης φωτορεπόρτερ Ελλάδας βρίσκεται από χτύπημα ΜΑΤατζή στο νοσοκομείο... Και τώρα παρεμβένει η...δικαιοσύνη για τον σοβαρό τραυματισμό...

Ο Μάριος Λώλος στο νοσοκομείο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του...

ΝΤΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
"Στον ολοκληρωτικό πόλεμο που μας κηρύξατε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κερδίσουμε. Ολοκληρωτικά"...

Αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας, που διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράϊκου, είναι να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο Μ. Λώλος.

Πριν λίγες ώρες η σύντροφος της ζωής του, δημοσιογράφος Ντίνα Δασκαλοπούλου, ανάρτησε στην σελίδα του facebook μία επιστολή με την οποία δίνει το δικό της μύνημα για το τραγικό γεγονός...

Αναφέρει:
"Ο Μάριος είναι πολύ πολύ καλά. Ο γιατρός του είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την έκβαση του χειρουργείου. Ανέκτησε τις αισθήσεις του και αύριο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, βγαίνει από τη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι "τι γίνεται έξω;" Κι όταν έμαθε πως "έξω" οι συνάδελφοί μας κάνουν πορεία διαμαρτυρίας, το Διασωματειακό συζητάει 24ώρη απεργία, το θέμα ήρθε στη βουλή, μια κοινωνία ολόκληρη είναι εξοργισμένη και ο Χρυσοχοϊδης συνιστά ψυχραιμία, χαμογέλασε και είπε "δεν θα πάνε τζάμπα λοιπόν όλα αυτά εδώ".
"Όλα αυτά εδώ" είναι ο επίδεσμος που τυλίγει το κεφάλι του, τα σωληνάκια οξυγόνου, τα καλώδια επάνω στο στήθος του, οι οροί και στα δυο του χέρια. Όλα αυτά εδώ κύριε Χρυσοχοϊδη μας αναγκάζουν να σας επιστρέψουμε την ανθρώπινη συμπαράσταση και τις ευχές σας - την... ευαισθησία σας ως προς την ανθρώπινη ζωή, τις δημοκρατικές κατακτήσεις και τις ελευθερίες θα την αφήσουμε ασχολίαστη. Η δε "βαθύτατη λύπη του πρωθυπουργού και ολόκληρης της κυβέρνησης" (μετά από κάθε, μα κάθε, τέτοιο περιστατικό) μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Στις τάξεις της ελληνικής αστυνομίας αυτή τη στιγμή υπηρετεί (τουλάχιστον) ένας παρ' ολίγο δολοφόνος και δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να μας δώσετε το όνομά του.
Όσο για τους ηθικούς και πολιτικούς αυτουργούς αυτής της απόπειρας ανθρωποκτονίας αλλά και της εν ψυχρώ δολοφονίας μιας χώρας ολόκληρης, δεν θα αρκεστούμε απλώς να ζητήσουμε απόδοση ευθυνών από τη Δικαιοσύνη. Στον ολοκληρωτικό πόλεμο που μας κηρύξατε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κερδίσουμε. Ολοκληρωτικά.

υγ 1 όλοι όσοι ήρθατε στο νοσοκομείο, όλοι όσοι ήσασταν εκεί μέσα από τηλεφωνήματα και μηνύματα, όλοι όσοι σταθήκατε δίπλα στον Μάριο και τον στηρίξατε να σταθεί όρθιος - δεν έχω λέξεις. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο.

υγ 2 εσένα με την πράσινη στολή που κοιμήθηκες ήσυχος σπιτάκι σου χτες βράδυ θα σε βρούμε. Κι είμαστε πολλοί.

υγ 3 επειδή αυτό είναι το τρίτο χτύπημα που του ρίχνετε στο κεφάλι, να ξέρετε ότι είναι ξεροκέφαλος. Και σύντομα θα τον έχετε πάλι απέναντι"...




Αυτές οι φωτογραφίες, με τον Μάριο Λώλο τραυματισμένο και στο νοσοκομείο, έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη για την αγριότητα του συστήματος που δεν διστάζει ακόμη και να "δολοφονήσει" προκειμένου να πετύχει προγραμματισμένους στόχους...

Ήδη δύο εισαγγελείς πρόκειται να μεταβούν στην Ασφάλεια προκειμένου να προσχωρήσουν στην εξέταση των γεγονότων, ενώ από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το περιστατικό.

AΡΕΣΕΙ:

* Golden Heart likes this.

* Antonis Sifnaios likes this.