Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

"Κλεύτης" της καρδιάς μας... η Ελένη!!!

Απίστευτο
ΚΛΕΥΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ... ΘΥΜΑ!!!

Θα μπορούσε επάξια να χαρακτηριστεί ως ο πιο αφελής κλέφτης όλων των εποχών. Ο λόγος για ένα Ταϊβανέζο, ο οποίος αφού έκλεψε 143 δολάρια από έναν μηχανικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, του άφησε τον αριθμό του τηλεφώνου του, ώστε το θύμα να τον καλέσει, όταν θα συλλέξει μεγαλύτερο χρηματικό ποσό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μηχανικός έκανε ανάληψη από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης στην περιοχή Ταϊχούνγκ το βράδυ της Τρίτης. Ξαφνικά, τον πλησίασε το «σαΐνι» και με την απειλή μαχαιριού του απέσπασε το παραπάνω χρηματικό ποσό.

Όμως ο κλέφτης ήθελε περισσότερα χρήματα. Έτσι το θύμα του είπε, ότι μπορεί να δανειστεί 20.000 ταϊβανέζικα δολάρια από φίλους του. Τότε, ο Ταϊβανέζος του άφησε το νούμερο του τηλεφώνου του, ώστε να τον ειδοποιήσει, όταν θα είχε τα χρήματα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο μηχανικός αντ’ αυτού, ειδοποίησε την αστυνομία, όπου έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου του ληστή.


ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

"Δεν σκοπεύω να μεγαλώσω για τα επόμενα 20 χρόνια".

"Ήθελα πάντα πέντε παιδιά" αποκαλύπτει η βασίλισσα της πρωινής ζώνης σε σύνεντευξή της στο περιοδικό Diva. "Δηλαδή θεωρούσα ότι τρία θα είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω, αν έκανα οικογένεια. Έτσι, ονειρευόμουνα".

H Ελένη δεν παραλείπει να κάνει την αυτοκριτική της. "Με λένε παράξενη... Είμαι λίγο παράξενη. Ο άντρας μου, όταν πειραζόμαστε, μου λέει πολλές φορές «αγάπη μου, καλά που με βρήκες, γιατί νομίζω ελεύθερη θα 'σουν ακόμα. Δεν θα 'χες ταιριάξει με άλλον άνθρωπο». Είναι αλήθεια. Ίσως να μην είχα ταιριάξει με άλλον άνθρωπο. Έχω κάποιες παραξενιές, έχω κάποια κολλήματα... που τα θέλω έτσι. Κι άμα δεν είναι έτσι... Αλλά σε κάποια άλλα είμαι τόσο βολική στο να συμβιώνει κανείς μαζί μου, είτε είναι φίλος μου είτε είναι ο άντρας μου είτε είναι συνεργάτης μου, που νομίζω τα ζυγιάζει..."

Αλήθεια, είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε ότι θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής της; "Ότι είναι ο άντρας μου, όχι. Ότι θα μπορούσε να είναι ο άντρας μου, ναι. Όχι με την πρώτη ματιά. Μετά από τρία, τέσσερα, πέντε ραντεβού... έξι... Σαν χαρακτήρες δεν ταιριάζουμε. Πιστεύω όμως ότι γι' αυτό και ταιριάζουμε. Είμαστε αυτού του τύπου το ζευγάρι... που αλληλοσυμπληρώνονται. Έχουμε κοινά σημεία, άλλα είμαστε - αν το ψάξεις, αν μας μελετήσεις, αν μας ζήσεις... Και τι, τώρα; Περνώντας τα χρόνια, ξέρεις, έχουμε πάρει πολλά στοιχεία ο ένας από τον άλλον. Είμαστε πια μπερδεμένο πράγμα, ένα κράμα, δεν είμαστε όπως όταν πρωτογνωριστήκαμε ή στην αρχή, ακόμα και του γάμου. Ήμασταν τελείως διαφορετικοί. Είχαμε λίγα κοινά σημεία αναφοράς".

Η ίδια παραδέχεται ότι το πέρασμα του χρόνου δεν τη φοβίζει. "Αισθάνομαι κάθε χρόνο και καλύτερα με τον εαυτό μου.Κανιβαλίζομαι πολλές φορές και λέω: Παιδιά, ό,τι και να λέτε, μόνοι σας μεγαλώνετε. Εγώ δεν σκοπεύω να μεγαλώσω για τα επόμενα 20 χρόνια. Μπορεί τα χρόνια να περνάνε, αλλά εγώ νιώθω ότι είμαι... perfect."

Το "αιώνιο" κορίτσι που έχει τον ...αέρα της ξανθιάς για τις ανάγκες της δουλειάς είναι εργασιομανής και λατρεμένη των συνεργατών της. Ωστόσο, οι "ξανθές" ατάκες της έχουν σημαδέψει την πορεία της στον πρωινό καφέ.... Σας παραθέτουμε μερικές για ένα όμορφο weekend.

Ατάκες της Ελένης Μενεγάκη


- Χριστός Ανέστη!
- Επίσης, επίσης

- Γαιδουρόγαλα

- Με ζουζουνίζουν από πάνω

Σχολιάζοντας τις ζωγραφιστές μαργαρίτες στα νύχια της ʼΑντζελας Δημητρίου, λέει:
- Αχ, τι ωραίες μαργαριταρούλες

- Αυτά τα γυναικεία ρούχα υπάρχουν και σε αγορίστικα;

- Μόλις κερδίσατε μια δεκαεξαβάλβιδη κρουαζιέρα στης Μαλβίδες

Σε αγώνες που γίνονταν κοντά σε πισίνα:
- Να ξανατρέξουν για να δούμε ποια θα φτάσει πρώτη στην ακροθαλασσιά

- Αυτή τη χρόνια δώσαμε πολλά πλυντήρια. Ήταν μια χρόνια πλυντηριακή

- Σήμερα έχει μια ζέστη καυτερή σαν τις πιπεριές της Θεσσαλονίκης

- Ακόμα και ο ξεβράκωτος φοράει βρακί

Συζήτηση με κάποιο παιδάκι καλεσμένο στην εκπομπή:
- Υπάρχουν φανέλες ξένων ομάδων στην Ελλάδα;

Σε συνέντευξη με τον Σώτη Βολάνη:
- Είστε γύφτος η τσιγγάνος;

- Πως μπορείτε και βλέπετε στο γήπεδο τη μπάλα από τόσα χιλιόμετρα μακριά μιας και δεν ξεπερνάει τα 10 εκατοστά; (από την τηλεόραση)

Καθώς έπαιζε κρεμάλα, λέει:
- Έχουνε μείνει... 4 και 2... 5 γράμματα.
Και καθώς την διορθώνουν από το κοντρόλ, λέει αμήχανα:
- Πάντα ήμουν κακή στα μαθηματικά

Στην κρεμάλα (δείχνοντας ένα όμικρον και μιλώντας στην παίκτρια):
- Μα καλά δεν βλέπετε το ωμέγα;

Κάποιος προσκεκλημένος της ήταν γιατρός και της ανέλυε κάτι πάνω στην ειδικότητα του. Μόλις αυτός τελείωσε γυρνάει και του λέει:
- Καλέ όλα αυτά εσείς που τα ξέρετε;

Ατελείωτη Ελένη, σας ευχαριστούμε...