Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο πολιτικός που γράφει (λάθος) ιστορία βρίζοντας του Έλληνες.


Όσο και να θέλω να αγιάσω δεν μ΄ αφήνει!!!

Με κινηγά, όπως οι τύψεις τον άδικο...
Mόνο που οι τύψεις είμαι πια εγώ, εσύ και πόσοι άλλοι σ΄αυτή τη χώρα που, αυτός ο κύριος, μας έχει αδικήσει...

Σε κάθε του εμφάνιση, κάθε του συνέντευξη ή άρθρο, κάθε του διάλεξη, στάζει φαρμάκι για τον Έλληνα...

Τον Έλληνα τον "διεφθαρμένο", τον "βολεμένο", τον Έλληνα τον "κοπρίτη", το "ρουσφετάκια", τον Έλληνα που διαφθείρει ακόμη και τους πολιτικούς ...

Την ώρα που κατηγορεί τους ...διευθαρμένους Έλληνες, εκείνος περνά την Πρωτοχρονιά του στο ξενοδοχείο «King George Palace» και στη σουίτα «Royal Penthouse Suite» του 9ου ορόφου, δώρο, όπως ισχυρίζονται, του ξενοδοχειακού ομίλου που όλοι γνωρίζουν τα µεγάλα οικονοµικά προβλήµατα που αντιµετωπίζει, αλλά και τις όχι και λίγες εκκρεµότητές του µε το ∆ηµόσιο και τα ασφαλιστικά ταµεία. Με την ευκολία του "Καίσαρα" που θέλει να "φαίνεται", να "είναι" τίμιος, σύμφωνα με τα όσα μας καταμαρτυρεί.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Ο χλιδάτος "Καίσαρας" που μας βάζει στη ...θέση μας!

Ο Θόδωρος
Πάγκαλος γράφει (λάθος) ιστορία...
Η πένα που έχει στηθεί απέναντί του έχει παραγγείλει μελάνι που, κάποια στιγμή, θα τον πονέσει πολύ...

Τον Θ. Πάγκαλο τον πρωτείδα το 1996 και μετά τις Βουλευτικές Εκλογές του Σεπτέμβρη, ύστερα από πρόσκλησή μου να συνοδεύσω του "δικούς" μου Παραολυμπιονίκες στο Μέγαρο Μαξίμου, στο Προεδρικό Μέγαρο και στο Κοινοβούλιο.
Μου άπλωσε το χέρι, με χαιρέτησε και με συνεχάρει για τις επιτυχίες των αθλητών, αλλά και για το δύσκολο έργο μου να τους κάνω γνωστούς στο Πανελλήνιο, μέσα από άρθρα μου και τηλεοπτικές εκπομπές.

Οφείλω να ομολογήσω πως είχα συμπονέσει το τελευταίο κουμπί από το πουκάμισό του που, μονίμως, ήταν ατάσθαλο και αρνιόταν πεισματικά κάθε επαφή με την κουμπότρυπα.
Σκεφτόμουν και στενοχωριόμουν ειλικρινά, κάθε φορά που τον έβλεπα, πως το πάχος , που τον συνόδευε, ήταν από ασθένεια.
Ώσπου έμαθα πως σε ένα υπουργείο που τον κατέληξαν, παράγγελνε απ΄εξω φαγητά και τα έτρωγε, ακόμη και εν ώρα εργασίας. Το ομολήγησε ο ίδιος σε συνέντευξή του ότι ήταν αυτά τα "αμαρτωλά" φαγητά που του κατσίκωσαν κιλά στο σώμα, όπου το κάθε κιλό θυμίζει και έναν "κοπρίτη" του δημοσίου!

Ο Θόδωρος Πάγκαλος γράφει (λάθος) ιστορία...
Η πένα που έχει στηθεί απέναντί του έχει παραγγείλει μελάνι που, κάποια στιγμή, θα τον πονέσει πολύ...

...για όσα σούρει στους Έλληνες που ξαφνικά βρέθηκαν σε βαρέλι χωρίς πάτο από τις πολιτικές πράξεις 30 και πλέον χρόνων!

Κανείς δεν αμφισβητεί την ευφυΐα του, την ικανότητά του, αλλά όπως λέει και φίλος του: -"Κάτι συμβαίνει με την χημεία του εγκεφάλου του…" Έτσι αντιμετωπίζει , ο παλιός του φίλος, τις εκρήξεις του, αλλά και η κοινή γνώμη: "σαν χημικό παράδοξο, που όμως με την πάροδο του χρόνου, είναι πλέον μια αναμενόμενη γραφικότητα. Η χημεία είναι ασύμβατη με την πολιτική".

Περιπλέκει την αυθάδεια με μικρές αλήθειες... Αυτός είναι ο χαρακτήρας του...
Όμως, τόσα χρόνια δεν μιλούσε για τους "κοπρίτες" που βόλεψαν πολιτικούς και βολεύτηκαν και οι ίδιοι που κάθησαν στο ίδιο τραπέζι...

Ώσπου δημοσιεύεται μία ακόμη "ιστορια" του υπουργού που χρονολογείται από τον περασμένο Μάρτο στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Εκεί, σε διάλεξή του ο Θ. Πάγκαλος αναλύει και υπογραμμίζει:

. Οι πολίτες διαφθείρουν τους ...πολιτικούς!
. Οι διαδηλωτές είναι φασίστες!
. Ειρωνεύεται το γεγονός ότι οι σύγχρονοι Έλληνες κατάγονται από τους αρχαίους!
. Η επανάσταση του 1821 έγινε από αγράμματους, που σχεδόν δεν μιλούσαν ελληνικά και οι οποίοι καθιέρωσαν το... ρουσφέτι!...

Το... ρουσφέτι που το συναντάμε στις μέρες μας και όπου -κατά τον Θ. Πάγκαλο- είναι κληρονομικό που το κουβαλάμε και δεν μποροούμε να το ...αποτινάξουμε...

΄Οπως αντιλαμβάνεσαι, εσύ κι εγώ διαφθείραμε τα "μωρά με τα γλυφιτσούρια", εσύ κι εγώ είμαστε "φασίστες" που πολεμάμε να μη μας σκοτώσουν και το τελευταίο όνειρο, που μάθαμε για τον αγράμματο τον Κολοκοτρώνη και τ΄αλλά τα "παιδιά", τους "πρωτεργάτες του ρουσφετιού"!!!

Τις μικρές αλήθειες του, είναι αλήθεια, όπως τις περιπλέκει τις χάνει κι είναι κρίμα...


Ή, μήπως είναι βαλτός να αφήνει μελάνι για να μην έχει εικόνα ο Έλληνας από το αύριο που του ξημερώνει;

Ο Θοδωρος Πάγκαλος γράφει (λάθος) ιστορία!
Η πένα που έχει στηθεί απέναντί του έχει παραγγείλει μελάνι που, κάποια στιγμή, θα τον πονέσει πολύ...

...και ίσως να είναι η δική του μελάνι που θα τον εκδικηθεί...

Περιμένω το σχόλιό σου ΕΔΩ...

vloutis1@otenet.gr